3. juni 2009

Hvid denimjakke og eksamen.


Inspireret af den editorial jeg skrev om tidligere i dag, fandt jeg min hvide denimjakke frem fra skabet. Har ikke haft den på siden jeg købte den i Malmø, og det er synd. Den minder nemlig om sommer og er så fin. Dagen er blevet brugt på en eksamen, som desværre ikke gik efter planen. Jeg klarede den dog og er nu dansklærerinde efter 3 års undervisning. Jeg har brugt hele dagen på at være skuffet over mig selv, så min kæreste inviterede mig ud og gå en tur. Vi endte med at drikke milkshake og spise nachos på en café. Jeg håber at jeres dag har været bedre end min. Forresten, tak for alle jeres mails omkring goodiebag'en. Jeg trækker lod på fredag.
Dagens - Hvid jakke fra h&m divided, bukser fra Vila og tørklæde fra indiska.

19 kommentarer:

Fuglen sagde ...

Øv, kender godt det med at skuffe sig selv, det er sgu det værste. Heldigvis bliver det et minde engang..

Kia sagde ...

Ja, og modgang gør en stærkere og sådan.. :)

Det er bare svært at se frem når man sidder i saksen.

Kia.

karenmarie sagde ...

det er selvfølgelig surt. men, tillykke med det! :)

MOMO sagde ...

hey, du er dansklærer! Ligegyldigt med resultatet, du er lærer! :)

tillykke :)

Anne Sofie sagde ...

Ahr Kia - De kigger alligevel ikke på de karakterer når du kommer ud. Du klarede den, du er dansklærer og du har sommerferie! (Eller har du en didaktik der lurer om hjørnet?)

Lige meget hvad, så er det overstået og dét kan du i hvert fald være glad for. :)

Tillykke!

- AS

Anonym sagde ...

Mange gange tillykke med eksamenen:) Jeg havde også en crappy eksamen - det værste er, at jeg først for svar engang i slutningen af juni.

lilla-lotus sagde ...

Tillykke! Nu er det overstået! Jeg har også været oppe til en rigtig træls eksamen i dag. Det kan ikke altid gå som forventet, men nu kan du glæder dig over, du har nået målet, YES :D Det er jo det bedste og nu venter en skøn sommer (:

Anne sagde ...

Jamen fy da føj - du ved da godt at det kun er dem med rene 12 taller, der duer som lærere!! ;-) - og ikke dem, der vil noget med deres undervisning og børnene!! Blæse på din karakter, bare den ikke er helt ned i eller under vandskorpen!!Og selv da kan den godt bruges - der er LÆRERMANGEL - så op med humøret - om mange år, når du sidder og har været dansklærer ude i folkeskolen i mange år, vil du undre dig over hvorfor du dengang syntes et tal på et papir var så vigtigt. Det er ligesom med et kørekort - det er først når du har fået det(eksamensbevises/kørekortet) - at du skal til at lære noget - i trafikken - i skolen!! Pøj - pøj - hvis du har flere eksamener på bedding.

Kia sagde ...

Hej alle,

Tusind tak for støtten. Det betyder rigtig meget for mig. Jeg ved godt at jeg er og bliver en god lærer ligegyldig hvilke tal der står på bladet. Men når man har høje karakterer og høje krav til sig selv så gør det ondt i selvtilliden.

Skal til endnu en eksamen, også er det heldigvis slut for dette skoleår.

God weekend til jer alle.

Kia.

Anna sagde ...

Tillykke med det!

Babet sagde ...

Selvfølgelig får du dårlig karakterer, når du går op i dit udseende og tøj, mere end din uddannelse.
Stakkels de børn der skal have dig som lærer - de får da bund karakterer!

Kia sagde ...

Hej Anna. Tak!

Babet - Hvor er det trist at der findes folk som dig. Din kommentar siger vist mere om dig end om mig.

God weekend.

Kia.

Anonym sagde ...

Der er vist én der har lidt ondt bagi. Er for ikke så længe siden begyndt at læse din cool blog, som forresten er velformuleret, flot og underholdende skrevet..så en dårlig lærer tror jeg nu ikke du bliver :-)
Tillykke med titlen!
AnnaSavanna

Kia sagde ...

Hej Annasavanna,

Tusind tak for dit kloge svar. Håber du får en dejlig dag.

Kia.

Tina sagde ...

Babet - Det var da et vildt surt opstød :s

Hej Kia, lige et forsinket, men stadig stort tillykke her fra :)
Fedt at du lige flasher den hvide denimjakke - jeg venter selv på en fra H&M. (Hvis de da efter tre udsættelser tager sig sammen til at sende den)

Kia sagde ...

Hej Tina,

Jeg håber da at du snart modtager den, den er nemlig virkelig fin.

Kia.

Christoffer J. sagde ...

Babet - hvor er det trist at sige sdan noget. Sådan noget gør mig virkelig sur, ikke bare på Kias vegne, men på alle (mode)bloggers vegne, for alle skal da have lov til at gå op i en hoppy der fylder lige så meget som ens uddannelse.
Prøv at se hvor godt Kia kan formulere og inspirere; er det ikke også nogen af de færdigheder en lærer skal besidde?

Kia - fed blog. Du gør det skide godt!
Og tillykke :)

Anonym sagde ...

Hej Kia
Jeg har fulgt med på din blog de sidste par måneder, og jeg kan da virkelig se, at du har en masse at give af. Jeg er selv lærerstuderende, afslutter tredje år lige om lidt, og tog min danskeksamen sidste år. En eksamenskarakter siger jo heldigvis ikke ret meget om, hvad man kan, når man står foran en hel klasse og skal formulere og videregive undervisning. Du skal ud i et fag, hvor personlighed er det allervigtigste - selvfølgelig er faglighed også nødvendigt, men hvordan skal man nogensinde kunne rykke sig i undervisningen, hvis ikke man har personlighed og kan nå ind til ens elever - motivere dem og give dem lyst til at deltage?
Din blog viser jo netop, at du har personlighed, der rækker ud over din egen næsetip. Du giver andre mennesker lyst til at læse din blog og følge med i de overvejelser, du gør dig, og det siger da virkelig noget om din evne, til at give ting fra dig!

Og ja, det er surt, når man ikke får den ønskede karakter - det oplevede jeg selv igår, men hep hep, jeg synes du er sej!

Katrine My

Kia sagde ...

Hej Christoffer - Tak for din kommentar. Du har ret! :)

Katrine My - Jeg er så glad for din kommentar! Den betyder rigtig meget. Tak.

Kia.