17. oktober 2009

161009 - Mike Sheridan!(Klik for at se en større version.)
Når man bor i København er det ikke så tit man kommer ud af byen. I går besluttede Nina, hendes kæreste Sebastian og undertegnede at tage regionaltoget til Roskilde. Her skulle vi besøge hans bror, Christoffer på spillestedet Gimle, hvor han også arbejder. Han fik os gratis ind til ElektroLux-aften, hvor Mike Sheridan spillede. Folk var meget unge, men vi havde en hyggelig aften med JackD og cola. Omkring kl. 3 gik turen tilbage til København. Dejligt at komme tilbage i velkendte rammer.. :)

I får lige nogle billeder af fredagens outfit, hvor jeg har alt for meget Gina Tricot og Friis og Co. på. Nina så godt ud og havde selvlysende stilletter på fra H&M. Til sidst et billede af Christoffer (Ninas kærestes lillebror) som skriver bloggen
Noihsaf. Den er klart et besøg værd.

Hav en dejlig lørdag og hvis du har et Ebay-råd, bliver jeg så glad.

10 kommentarer:

Katrine. K sagde ...

Hvor der du bare godt ud Kia!

Jeg har desværre ingen Ebay-råd, da jeg selv er "jomfru" ;-)

/Katrine

simone sagde ...

den er altså så fin, din leo-see-through. misundelse :)

Anonym sagde ...

Wauw, hvor ser du fin ud!

mht Ebay er mit bedste råd tålmodighed - ofte gemmer skattene (altså dem som er fede OG til at betale) sig godt, så man må bladre mange sider igennem.

Tellah sagde ...

Tænk over dine søgeord og søg gerne på celeb-navne - mange lister noget som "sienna miller" eller "Ashley Olsen" style... Husk at spørg om porto på forhånd, da nogen forsøger at score ekstra penge oveni. Tjek deres feedback for at se om de er ordentlige sælgere - hey, ved jo at du bruger Trendsales, så du ved jo nok godt, hvad du skal være obs på, men især det med søgeordene kan gøre en ret stor forskel, synes jeg... Held og lykke!

Kia sagde ...

Tak for jeres fine komplimenter, er også meget glad for leo see-trough..

Tak for ebay-råd. Vil holde jer opdateret og måske spørge jer igen.. :)

Kia.

Cathrine sagde ...

Super fedt saet! Leo er fierce ;)

Kia sagde ...

Haha, ja, leo er for lækker.. :)

Kia.

Mette sagde ...

Og når du har fundet din perfekte søgning, kan du gemme den så du hver dag får en mail med de nye annoncer der er kommet på og matcher kriterierne.

Jeg ledte fx efter vintage støvler, og fik så en mail hver dag med de nye der var blevet listet og matchede min søgning (vintage boots leather 7)

Kia sagde ...

Hej Mette.

TAK for dit gode råd.

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg ELSKER din leo skjorte, nøøøøj hvor er den lækker! Hvor måtte du give for den og er det langt tid siden, du købte den? :-)