6. oktober 2009

Seneste køb - "Little black dress".Jeg havde et par timers fri mellem møder og ærinder i dag. Så jeg smuttede en tur i Urban Outfitters. De har virkelig mange lækre ting for tiden og det var så svært at vælge hvad jeg skulle have med hjem. Det blev til denne kjole, som jeg har haft på hjernen, siden jeg så den på Elin Kling tilbage i september. Den er reeeet kort, og minder mere om en lang tee. Jeg vil bruge den med et par pailletleggings og et par stilletter næste gang jeg skal ud og drikke cocktails. Urban Outfitters giver 10% rabat mod forvisning af studiekort, så det benyttede jeg mig selvfølgelig af. Jeg kan virkelig anbefale jer at smutte ind forbi Urban Outfitters, da butikken bugner af lækkerhed.

Nu skal jeg lave mad og lægge tøj sammen.. Kedeligt. Håber at I har haft en god dag!

11 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Love it....

Hva koster den? :)

Lise sagde ...

Hold op hvor er den fin :D

Blue is in Fashion sagde ...

Really like your outfits! One of them is featured on a collage-post on my blog today ...

Tellah sagde ...

Har også luret på den her i laaang tid, ærgrer mig totalt over at der kun er UO i KBH, så jeg ikke lige kan smutte forbi og prøve den.

Hvad størrelse tog du den i?

Kia sagde ...

Hej,

Jeg tog den i str. L, så den blev lidt lang i det. De er ret små i størrelserne. Jeg er normalt en str. 36-38 i kjoler og tees.
Gav ca. 250kr. for den.. De gav 10%fordi jeg havde studiekort.

Blueisin..: Thank you so much. I'll check your blog out.

Kia.

Tellah sagde ...

Tak for det, vil måske bestille den hjem over webshoppen og så er det bare træls at få den forkerte størrelse. Jeg vil også tage den i en large, hvis det er...

Kia sagde ...

Hej Tellah,

Jeg vil klart anbefale dig at bestille en L. Den er altså ret lille.. :) Hvis du er mindre end 175cm plus, så vil den nok blive lidt længere på dig.. :)

Kia.

Katrine. K sagde ...

Ih den er så fin!

Kia sagde ...

Katrine K -

Måske du kan finde den i London!

:) Kia.

Anonym sagde ...

Ja det er en rigtig fin kjole og den sidder da også ganske fint på dig :) Men jeg ville bare lige informere jer der overvejer at bestille den via nettet, at jeg og min veninde også har prøvet den for et stykke tid siden, og vi syntes begge den havde en meget mærkelig pasform ved halsen og armene, og den gik ikke ned over røven ved nogle af os. Vi er 1,73 og 1,75 høje.

Kia sagde ...

Hej anonym,

Du har ret i at det mere er en lang tee end en kjole. Jeg er selv mere end 1.75 høj, så jeg kender problemet. Derfor tog jeg den i L. Har ikke haft problemer med halsen og armene.. Men kroppe er jo også forskellige.

Kia.