18. oktober 2009

Brrr.. It's cold outthere!

Jeg har købt disse læderhandsker i ægte læder. De er super bløde, ikke for korte og nittedetaljen er jeg ret glad ved. Dejligt at have varme hænder på cyklen!

8 kommentarer:

Karin sagde ...

Sikke fine, hvor er de fra?

anholm sagde ...

aj hvor er de lækre! hvor er de fra og hvad har du givet for dem?

Anonym sagde ...

Nej, hvor er de flotte ! Hvor er de fra ? :)

Mi Confesión sagde ...

hvor er de lækre. Samme spørgsmål som de andre? Og holder de virkelig fingrene varme på en cykeltur i denne her temperatur:)??

Kia sagde ...

Hej piger,

De er fra Friis og co. og koster vist 349-449kr. Jeg købte dem til blogger aften med 20% rabat.

De er ægte læder og ja, de holder hænderne varme indtil de bliver minusgrader, tror jeg.

Kia,

Anonym sagde ...

hej Kia.
Jeg kom til at tænke på om der er blevet gjort noget ved de opdagelser der blev gjort hos Friis og Co for nogle år siden, bl.a. at dyrene ikke blev behandlet ordentligt, at de blev flået levende og holdt i små bure osv.
jeg tænkte at du enten viste det, elelr havde god mulighed for at finde ud af det?
jeg synes Friis har lavet nogle fede ting på det sidste, men nægter at købe det, før jeg ved med sikkerhed at disse ting er bragt i orden.
-Anne :)

Kia sagde ...

Hej Anne,

Det har jeg ikke hørt om. Men jeg er sikker på at Friis gør hvad de kan for at overholde diverse regler omkring dyrevelfærd osv. De er et stort firma, med et globalt salg, så jeg tror ikke de er interesserede i at gøre noget ulovligt, som kan skade deres firma. Men jeg kan selvfølgelig godt undersøge sagen.

God dag,
Kia.

Kia sagde ...

Hej Anne,

Jeg kontaktede Friis og co omkring din kommentar og fik denne mail tilbage..

Hej Kia,

Det er rigtigt at PETA engang har anklaget Friis & Company for at bruge pels fra mishandlet dyr, det har de senere hen trukket tilbage, da det ikke var sagen. Dengang var der tale om rævepelse (veste og jakker), som blev solgt i vores butikker. Disse pelse blev leveret af en dansk pelsleverandør, alle dyr var opvokset i Danmark og derfor under dansk lovgivning. Vi har efterfølgende valgt at holde os til faux fur.
Reglerne er sådan, at det er ok at bruge pelsen fra dyr, der spises. Det vil sige at ko/læder er ok, da det er ’affald’ fra fødeindustrien. Vores produktionsafdeling har udarbejdet en Code of Conduct, som alle leverandører skriver under på inden vi indleder samarbejde med dem, og derved sikrer at forholdene er i orden.

Håber det giver svar på dit spørgsmål, god aften,
Kia.