28. oktober 2009

Styling af thigh-highs?

(credit- øverst, fashionising.com)
Så har jeg fået imprægneret mine thigh-highs fra Friis og co. og næste punkt på min dagsorden er at få dem på til et outfit. Jeg har besluttet mig for ikke at bruge dem på jobbet, da der er et tid og sted for alting, også for thigh-highs.. :) Jeg er ude i noget simpelt med leggings og lang trøje.. Men det er måske lidt for oplagt? Husk at det er altså et par støvler, som går op over låret, ikke bare et par almindelige overknees..

Kære kloge læsere, hvordan styler man et par thigh-highs efter jeres mening?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så kedeligt og plain som muligt, vil jeg sige. Så undgår du bedst at lave en "pretty woman" på den dårlige måde.
Jo mere "spændende" tøj du har på, jo mere opmærksomhed tiltrækker du dig, og det vil jeg næppe mene man har brug for mere af, når man i forvejen har støvlerne på (og især når de går så højt op som dine!).

Jeg ville forslå dig mørke farve, så støvlerne ikke skiller sig for meget ud. Gerne uld og andre puffy materialer - for alt i verden ikke noget stramtsiddende!

Håber du forstår :)

Takashimaya sagde ...

Kan godt følge den med afdæmpede farver men ellers vil jeg sige hotpants

simone sagde ...

skoene er jo klart én ekstrem, så jeg ville style resten af outfittet i den modsatte retning - altså mere afdæmpet. Men samtidig kunne man også bare føre det hele ud, med mange kæder eller markerede skuldre :)

Anonym sagde ...

Jeg ville bruge en dejlig, lækker aubergine farvet strik fra DANSK, som jeg desværre ikke ejer, haha. Ellers kunne jeg også følge Simones råd. Kæder og markerede skuldre ville være super nice, og egentlig tror jeg ikke at der er noget som ikke kunne gå. Nu er det jo også moderne med tigh-highs, og siden de er ruskind og ikke lak, synes jeg faktisk ikke de er så vovede. Men undgå lårkorte sager og lakitems, så kunne det måske gå hen i Pretty Woman-afdelingen. Hvis det endelig var, kunne et par ripped shorts med leggings indenunder være sejt. Hvis man så styler det med noget casual, for gods sake. Men de er gudeskønne, de sko!

Anonym sagde ...

Strikjkole (fx den nye mørkeblå de lige har fået på H&M's webshop) og tykke uldstrømpebukser... synes bestemt ikke hotpants og disse støvler lyder som et godt match men det var måske også tænkt som en joke...
/Maria

Anne Sofie sagde ...

Fantastiske thigh-highs! Jeg tror jeg ville tage noget løst, a la en lækker strik eller lignende på til. Til fest har jeg ikke lige nogen ideer, men noget der ikke viser for meget hud.

- AS

Kia sagde ...

Haha, tak for jeres stylingforslag.

Tror at jeg dropper hotpants.. Haha.

:)
Kia.

Anonym sagde ...

Ja - fuldstændig enig noget lækker løst lang uld halløj til hverdag eller ja kæder og noget markerede skuldre til fest...Kan du ikke uploade billede - Lækre men damn nogen vilde støvler:-D