8. oktober 2009

Husk "Meet your blogger"-event i dag!I dag er det torsdag og tid til den sidste "Meet your blogger"-event denne omgang. Det kommer til at ske på Købmagergade i København K kl 18-20. Jeg er SÅ spændt på i aften og jeg glæder mig til at møde jer alle sammen, med Ditte og Merete fra Velvet Snow ved min side. Som nævnt tidligere vil der være 40% på i alt 20 af mine og Velvet Snow's favorititems. Derudover vil der være 20% på resten af butikken, konkurrencer om gavekort på 700kr/500kr/300kr, forfriskninger og goodiebags til de første. Ikke dårligt.. Jeg regner selv med at købe mig et par lækre handsker og måske den grå taske med nitter - den er FIERCE!

Jeg glæder mig virkelig meget til at møde jer i virkeligheden. I skal ikke være bange for at komme over og snakke - Jeg kunne i princippet være hende, der deltog i bloggereventen, som læseren.. Rabatter og goodiebags lokker altid mig ud.. :)

Uhhh, det bliver spændende! Kommer du forbi? - Så giv lige et shoutout her på bloggen, så jeg ved hvem jeg skal kigge efter..

13 kommentarer:

Mette T sagde ...

Jeg kommer - og tager en veninde med, og vi glæder os. :)

Katrine. K sagde ...

Jeg ville rigtig gerne ind og hilse på jer, men aftenen kommer for mit vedkommende til at stå på kedelige afleveringer, øv!

Jeg håber at I får en god aften :)

/Katrine

Maja og Sussi sagde ...

Hey, Sussi og jeg kigger forbi fra neglenymfer.dk, så kommer vi lige over og siger hej.

Tille sagde ...

Hej Kia,
Var også til blogevent i friis & co. på østerbro igår, men så ser jeg at du ahr 40% på netop den grå taske jeg blev så forelsket i igår og nu bliver jeg da nødt til at kigge forbi! :) Så mig kan du nok regne med at se og jeg tror måske godt jeg kan mande mig op til et lille generet "hej" ..

Emilie Delance sagde ...

Ihh ville ellers gerne komme i aften, kan desværre ikke, men var der igår på Østerbro, det var hygge ;) Håber også det bliver godt i aften!

http://blog.delancefashion.com

cirkushjælpeløs sagde ...

Jeg regner bestemt med at kigge forbi, nu hvor jeg var så heldig at vinde gavekort i går (yay!)
/Chris
http://helplesscircus.blogspot.com/

Kia sagde ...

Cool, glæder mig til at møde jer alle! :)

Vi ses snart,

Kia.

Nadia sagde ...

Hvordan kan man være med i konkurrencen om gavekort?

Kia sagde ...

Hej Nadia,

Det gør man ved at møde op og deltage i vores konkurrencer.
:)
Kia.

Tigeren aka Chau sagde ...

Jeg kommer også forbi i håb om at finde de sorte støvler med bidsler, som du har i din favorit bare i beige.
Har du hørt om de sorte også er til 40%?

/Chau

Jekatarina sagde ...

Hej Kia - lidt offtopic, men mht til Boulder-støvlerne fra Nelly, så modtog jeg dem idag - jeg har smidt et indlæg om dem, med mange billeder, på min blog, www.lady-fawkes.blogspot.com.
Håber du kan bruge informationerne til noget - det kan godt være svært at forestille sig sko fra nettet, i virkeligheden, hvor de ikke er på et redigeret og pænt sales-billede ;)
Jekatarina

Maria sagde ...

Åhh Kia,

Når det sgu ikke. Havde ellers set frem til at se dig og sludre med andre bloggere, men arbejdet (og udmattelsen) kom i vejen.

Vi ses en anden dag :)

Maria

Nina sagde ...

Hei Kia. Tak for bloggerevent - det var niceness, specielt for dem der vandt et stk gavekort á 300kr :) - Jeg synes at vi skal på den der gratis lyn-svensker-tur snarest! Kram