7. oktober 2009

GRÅ LAK!


Jeg købte i forsommeren en koralfarvet neglelak fra Sparkle and Fade i Urban Outfitters. Jeg har været rigtig glad for neglelakken og har brugt den rigtig meget. Da jeg var forbi Urban Oufitters i går, forelskede jeg mig i denne farve. Den er lys grå og virkelig lækker på neglene. Jeg har kun et lag på her, så den dækker godt. Find den hos Urban Outifitters til 70kr.

9 kommentarer:

scient.hybrid sagde ...

Lækker grå farve.

Har godt nok luret på de lakker næsten hver gang jeg har været forbi UO, men har ikke følt for at kaste penge efter dem, hvis det nu viste sig at være noget skrammel.

Men hvis den dækker godt med et lag, så er jeg blevet lidt mere fristet.

benedikte sagde ...

loving it, loving it!
Hvorfor er der dog ikke en Urban Outfitters i Odense............

Kia sagde ...

scient.hybrid -
Det er slet ikke noget skrammel. De skal have et lag overlak for at holde længe. Men ellers holder de flere dage, hvis du lægger et god tykt lag og ikke er håndværker, selvfølgelig.. :)

Benedikte - De sender til DK.. Hvis det kan hjælpe på dit humør? :)

God aften,

Kia.

scient.hybrid sagde ...

Hej.

Det lyder rigtig godt :)

Anonym sagde ...

Det lyder som en effektiv neglelak. ;-)

Katrine. K sagde ...

Jeg har en i præcis samme farve fra Uslo Airlines. Desværre er den ved at være tom, derfor er det rart med et billigere alternativ!
Selvom min kæreste siger, at det ligner, at jeg har det der til at sætte ting op med, elefantsnot/lærertyggegummi, på mine negle :)

Anonym sagde ...

Elsker den ! Har også begloet den i lang tid nu, men vidste ikke helt om ens fingre kom til at se for underlige og døde ud - men det gør de jo slet ikke!:D
Hvor er ringen fra? Den er rigtig fin :)

Anonym sagde ...

Waaaant iiiiitt! Haha Benedikte, kunne ikke være mere enig. Mon ikke de har en grå i Dr. Adams? Så ikke lige på neglelakke idag, men skulle ikke undre mig hvis de fik en grå farve. Uuuh, det er virkelig flot, Kia!

Kia sagde ...

Hejj,

Ja, det er en god pris og god kvalitet. Ringen er fra Gina T. :)

God aften,

Kia.