27. oktober 2009

Jeg hader mandage, men fuskpels redder den..


I går var det mandag og jeg HADER virkelig mandage. Især når de er grå og regnfulde! Jeg havde en virkelig lang to-do liste, men jeg nåede det meste. Dejligt. Er lidt træt nu, mødte kl. 7 imorges og har fri kl. 12. Der er heldigvis noget at se frem til senere - Skal nemlig mødes med Nina og spise frokost. Jeg håber at lokke hende med ud og tjekke H&M's udsalg, især trend-afdelingens udsalg. Det bliver nok nemt at lokke hende med, for er der én der ELSKER h&m dybt og inderligt, så er det Nina.. :)

Er der forresten nogle af jer der ved hvordan Dr. Martens 8-huls støvler er i størrelsen?
Jeg kan ikke finde dem i København og har derfor ikke fået prøvet den model jeg vil have. Er en 39/40, så jeg er lidt i tvivl om min størrelse. Jeg tror at jeg bestiller DE HER omkring d. 1., når der er gået lidt flere penge ind på kontoen.. Har jo arbejdet igennem denne måned, så der burde være luft til et par kvalitetsvinterstøvler til 1200kr.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Kia!

Super fin styling med din sorte fuskpels og shorts. Fantastisk inspiration.

Hvor er din fuskpels egentlig fra?

Hilsen Julie, nyder at følge din side dagligt!

simone sagde ...

Min veninde, der normalt er en ren 38, købte også disse støvler i 38 - godt nok uden for. En 7 var for lille, men en 38 var altså nok et halvt nummer for stor. Så hvis du ligger mellem to størrelser skal du nok vælge den mindste. Forret i dem du vil have bliver jo også mere udtrådt med tiden :)

Anonym sagde ...

Ja det ser godt ud!! Hvad arbejder du med?

Stray Cats Are The Best sagde ...

Jeg har set dem i Riis Sko i Galleri K, sidst jeg købte vagabondsko.
Det er ca. 2 uger siden.

Anonym sagde ...

Er der allerede udsalg i H&M? Det er da et tidligt januar udsalg. H&M + udsalg, det skal tjekkes ud.

Camilla sagde ...

Hvis du har en bred fod, skal du ikke købe den et nummer mindre. Jeg glædede mig sådan til mine Doc Martens kom, men skuffelsen var stor, da jeg ikke kunne passe den pga. min str-36-i-længden-str-39-i-bredden-fod. :(

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, der er allerede udsalg i H&m og jeg fandt nogle gode sager.. :) Dr. Martens skoene fandt jeg også i Riis sko og jeg passede bedst en str 39. Vil helt klart sige at de er store i størrelsen.. :)

Tak for komplimenterne omkring outfit.. Jeg arbejder på 2 forskellige specialskoler i forstæderne..

Kia.

Kia sagde ...

Fuskpelsen er forrresten fra H&M. Den er købt sidste år på denne tid på udsalg til 200kr..
:)

Kia.

Helene sagde ...

Altså jeg har et par martens uden for og jeg er en str 39/40 - dvs nok nærmere 40 nu. Men da jeg tænkte dem som vinterstøvler, ville jeg gerne have plads til nogle tykke strømper, så tog dem i 40 og der er også MASSER af plads til strømper. Tror godt jeg kunne have nøjes med 39, men synes på den anden side heller ikke at de er så store at de bliver FOR store.
Jeg håber det kunne bruges til noget.

- www.blogalahelene.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej Helene,

Tak for dine dr. martens råd. Jeg endte med en str. 39.. str. 40 var alt for stor..

God dag,

Kia.