8. oktober 2009

Tanker om slutty sko.

Jeg sad forleden og lavede modesider til novemberudgaven af Chili. Her faldt jeg over Deichmann's aw-kollektion og der er faktisk mange gode ting imellem de meget dårlige og grimme ting.. Som bekendt er Deichmann ret billige og kvaliteten er selvfølgelig derefter.. OG DOG.. Jeg har et par fine sandaler fra Deichmann, som jeg gav omkring 110kr for. De holdt hele denne sommer og kommer til at blive brugt næste år. Det er da et godt sandalkøb!

Da jeg kiggede billederne igennem faldt jeg over de her vilde plateaupumps i lak til 249kr. Shiiit, de er vilde og underlige, men noget ved dem tiltaler mig. På den anden side er de vildt slutty og minder mig om en dårlig stripper eller en pige der går meeeeeget lange ture på Skelbækgade. HVIS, jeg nu ejede dem (..og hvorfor ikke eje dem til den pris!) ville jeg bruge dem med jeans, tank top, smykker og en grå habitjakke, så jeg ikke bliver FOR slutty.. Det har jeg nemlig på fornemmelsen at man meget nemt bliver, med fødderne i de her plateaupumps..

Hvad siger I? Meget slutty lige meget hvad? Eller lidt slutty med rette styling?

12 kommentarer:

Alberthe sagde ...

Med den rette styling er jeg sikker på, at de ville være rigtig fede! (: men de er lidt slutty (:

Anonym sagde ...

Jeg synes de er helt vildt fede.

Katrine. K sagde ...

Der er noget Olsen-søstrene over dem..
Havde jeg ikke skulle shoppe hele næsten uge, havde jeg nuppet dem. De er vildt nice!

sofie madsen sagde ...

jeg eeeelsker dem! din styling lyder også vildt fed! så nej, de vil ikke være slutty. :)

FrkBlabla sagde ...

Synes slet ikke de er slutty,... medmindre personen der bærer dem er naturligt slutty - sådan er det jo med mange ting.
De er overalt i london for tiden. Jeg så et fint par i Dorothy Perkins til £35, som havde så høj en plauteau, at de faktisk var behagelige.

Jeg overvejer :)

Anonym sagde ...

Synes ikke de er slutty, overhovedet. Kan da godt se det slutty i dem, men til dig? Aldrig slutty! :) Din stil er fed, og er sikker på at det bare kommer til at se mega sejt ud. Er ikke selv til sådan nogle sko, eller rettere, det er ikke lige min stil. Men er hundrede på at de kan være super cool. Lak er jo fab. Min veninde har da også en laknederdel og ønsker sig lakbukser, men med hendes stil er det ikke slutty. Det kommer jo også helt an på ens attitude og anden styling (: Go for it, det er jo ingen penge. Og de er da lidt rå.

Anonym sagde ...

De er super fede og overhovedet ikke slutty ;)
go for it!

Anonym sagde ...

Tror de kan blive rigtig fede med rette styling, og til de penge er det da værd at prøve :D

Anonym sagde ...

De faldt mig lige i øjene, da jeg så dem. Så jeg prøvede dem i butikken,de er ok behagelige at have på, men jeg synes, at de så meget slutty ud til mig, nok mest på grund af lakken, hvis de havde været i "læder" eller "ruskind", så var de nok røget med hjem. Men den måde du vil anvende dem på, havde jeg ikke selv tænk på. Så det kan da godt være, de alligevel havner hjemme hos mig ;-)

Ditte sagde ...

Kia, come on! Du kan bære det, du falder jo ikke ind under kategorien slutty. Men måske du skulle hapse de der Friis børger jeg savlede over i stedet? De er i ruskind jo, og tager dermed lige den værste slutty-ness?

Mille sagde ...

Altså ok hvis du sætter dem sammen med en rød laknederdel(hulkort),en stumpet leopard cardigan og netstrømper, så kan de godt være lidt slutty :) Meeen har på fornemmelsen at du sagtens kan styre dig så "Go for it" herfra - de er fede!

Kia sagde ...

Hej piger,

Godt at I er enige med mig om at den rigtige styling kan gøre en forskel.
Ditte, De der ruskindsbørger fra Friis er overlækre, men koster de 249kr? :) Neeej, du.. Jeg vil have plastic sko fra tyskland. NU! :)

Kia.