13. oktober 2009

Mulig vinterstøvle - Dr. Martens.

Jeg er ret forelsket i disse Dr. Martens i ruskind med foer. Jeg så dem første gang i sommers, da jeg besøgte PR-firmaet, Pro tempore. For mig er det en perfekt vinterstøvle, da den er flad, varm og praktisk. Jeg har to jobs, hvor jeg begge steder er meget ude. Derfor vil det gør godt med et par varme fødder i et par lækre og kult støvler. Har aldrig ejet et par Dr. Martens (Jeg var en buffalo-pige), så nu håber jeg det skal være. Så skal jeg bare finde 1199kr i budgettet.. Det er straks værre.. Find dem HER!

10 kommentarer:

Signe sagde ...

Ih, jeg er simpelthen også så vild med de her støvler! Det er sjovt, for jeg er slet ikke fan af de alm. doc's, men det er bare som om ruskindet og foeret gør et eller andet ved mig!

Tilden sagde ...

Hej Kia.
Du kan evt. prøve at tjekke cloggs.co.uk ud, jeg har selv købt et par 10-hullers Dr. Martens derfra, og endte af med lidt under 700 kr, incl. porto, som er 170 kr.
Jeg ved ikke om de har denne model længere, men de havde den da jeg købte mine :)

anholm sagde ...

de er bare så nice de støvler! ville ønske at jeg havde råd til et par :) meeeeeen. rækker min elev løn ik til lige pt.

Anonym sagde ...

Jeg har lige købt den samme støvle, bare i ti-hullers modellen, via amazon.co.uk til omkring 750 kr inkl. fragt - og den koster vel at mærke 1500 kr i butikkerne herhjemme! Din model fandtes også, og jeg har også set den på ebay.co.uk. Modellen hedder "Serena" og ti-hullers modellen hedder "Blair" (til dem der skulle være interesserede). Tror vist lige Dr Martens-crewet har luret lidt Gossip Girl, haha...
Jeg er vildt glad for mine. Det er jo verdens mest behagelige OG seje støvle!
Held og lykke med det!
/Marie

Drømmeren sagde ...

Jeg købte et par lange (uden for) da jeg var i USA for en måned siden og jeg er SÅÅÅ glad ved dem, så kan varmt anbefale dem. :)
Dog skal du lige være opmærksom på at de er lidt store i størrelsen, jeg købte ihvert fald nummeret mindre end jeg plejer...

Kia sagde ...

Hej piger,

Tusind tak for jeres links og gode råd! Tak.

Nu må vi se om jeg får råd. Det er jo en perfekt vinterstøvle.

Kia.

Anne sagde ...

Hvilken størrelse bruger du? (: Jeg har et par fede, brune Dr. Martens med hæl til at stå, hvis du evt. er interesseret. De er SUPER fede, desværre lidt for store til mig :/ Sælges BILLIGT (fra 200 kr.).

Anne

Lise sagde ...

Det er så fedt de er tilbage. Havde dem selv, dog ikke i ruskind eller med pels, bare den helt simple sorte model.. Træls jeg smed dem ud hva...

Anonym sagde ...

er ruskind svært at holde, overvejer nemlig også selv at købe i et par i grå :)

C sagde ...

hej kia.
jeg stod med de her i hænderne nede i Berlin. synes de var rigtig lækre og pænt lavet. Selvfølgelig holder ruskind sig ikke lige så pænt som andre materialer, men tror helt klart, at de vil være gode og varme til vinter. Jeg så en pige med dem på, og det så vildt godt ud!