6. oktober 2009

Gratis glæder..

paristexas
I sidste uge afhentede jeg denne stofpose i ParisTexas og jeg fik den gratis. Den er rigtig fin og kan sagtens bruges som taske til hverdag. Jeg ELSKER gratis glæder og dette er bestemt en god en! :)

En anden mulig gratis glæde er at man kan komme gratis til Sverige med bus for tiden. Bussen kører fra DGI-byen og man bliver kørt til Jagersro storcenter, som ligger lige uden for Malmø centrum. Her har man 2 timers shopping (ikke meget, I know). I det centeret er der ikke vildt mange butikker, men der er dog en H&M, Lindex, KappAhl, CC, DinSko og et par accesorie- og kosmetikbutikker. Jeg synes altså det er en god idé. Hvis det viser sig at være en dårlig oplevelse, så var det jo en gratis oplevelse og man har oplevet lidt andet i hverdagen. Har du prøvet det? Er der nogen der har erfaringer med turen?

Vil du se mere? Tjek jagersro.dk.

8 kommentarer:

*mit kaos sagde ...

Ih, hvor er den fin. :)

Anonym sagde ...

Gratis glæder er altid et kæmpe plus! I øvrigt en meget fin taske/pose :-)

Anonym sagde ...

gud et godt tip... måske skulle man tage bussen til sverige.. Vil da egentlig også helst i lindex og dinsko, for i kbh har vi jo efterhånden alle de andre svenske butikker :)

Anonym sagde ...

Lækker taske, hvad koster den ?:)

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, det er et rigtig godt og gratis tip! :) Og ja, man kan altid tjekke H&M, dinsko og lindex..

Tasken var gratis i ParisTexas i sidste uge..

Kia.

Anonym sagde ...

Har prøvet det, og er ikke begejstret for centeret. Derfor tager jeg bus 1 ind til malmø centrum og shopper der istedet. Man kan sagtens nå at shoppe lidt, og et ekstra plus er at kronen stadig er lav.

Lynn sagde ...

Jeg har faktisk prøvet turen til Jægersro centeret. Det er skam udemærket taget i betragtning af at det intet koster. Meen centeret er meget småt. Så de timer man får er faktisk rigeligt! Man kan også vælge at tage bussen til Malmø centrum, bussen går lige ude foran centeret. Det ligger ca. 10min derfra med bussen. Jeg tog turen derind. Det var ikke meget tid man havde i centrum, lige nok til at man kunne kigge i få forretninger.
Man må også godt fravælge at køre hjem med busselskabet, så tager man så hjem på egen hånd. Så sparer man da ihvert fald penge på billetten den ene vej.

Kia sagde ...

Hej piger,

Tusind tak for jeres gode råd. Det vil jeg tage med i mine overvejelser. Tænker at centeret er helt ok, i forhold til at det er en gratis tur.. Hvis jeg ville shoppeamok kunne jeg jo selv tage turen over.. :)

Kia.