4. april 2009

Magasin-krig?

En tur i 7/11 på rådhuspladsen gav mig stof til eftertanke. I denne måned har Cover, Elle, IN og Eurowoman været sat ned til hhv. 25kr. og 29kr. Jeg synes efterhånden tit at modemagasinerne er sat ned. Jeg har abonnement på cover og costume og føler mig hver gang snydt over ikke at få mit magasin til den nedsatte pris, som man betaler i butikkerne. Det er dog også godt at magasinerne er sat ned, for så har jeg råd til flere af dem. Der er nemlig en helt konkret forskel på at betale 50kr for et magasin og 50kr for hele to magasiner. Er de nedsatte priser godt for magasinernes økonomi? Sælger de mere af den grund? Kæmper de for at overleve? Er der magasinkrig?

7 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg har tænkt det samme, som abonnent. Hver gang bladene bliver sat ned, mærker vi jo ikke noget til det?! Det synes jeg er snyd.

Har du for øvrigt lagt mærke til, at flere af magasinernes sidste numre er en del tyndere end de forrige? Måske finanskrisen og manglende annoncering der nager?:P

julie sagde ...

Helt sikkert, nu lukker FHM om Cosmopolitan jo også, helt klart den der finanskrise!

Katja S sagde ...

Magasinkrigen er jo ikke nogen nyhed, ej heller finanskrisen;)
Jeg tror ikke det er godt for deres økonomi på nogen måde, bare et udtryk for at de kæmper om at få udgifterne dækket for udgivelsen. Lønninger, distribution osv. Et slags udsalg på linie med tøjmærkernes:)
Men trist er det da!

Kia sagde ...

Tina. Ja, det udregner det vel ikke i sidste ende for os abbonnementer?

Julie: Og var der ikke også et tredje der lukkede? Arena?

Katja S: Meget trist! Håber ikke mine favoritmagasiner lukker..

Tilde Mariann sagde ...

Jo, Arena lukker også.

Trist er det, men på sin vis synes jeg også, at det er på tide at få tyndet lidt ud i rækkerne - der er godt nok mange, der ligner hinanden! lad os bare håbe, at det er de bedste magasiner, der overlever!

Kia sagde ...

Ja, survival of the fittest.. De stærke fortjener det som regel også..

Kia sagde ...

Ps.
Tilde Mariann - God blog du holder dig! :)