27. juli 2010

ANNA DELLO RUSSO!

Photobucket

(thesartorialist.blogspot.com)

Folk har af flere omgange været chokerede over Anna Dello Russos' fashionvalg. Hun er 'editor at large' på japansk Vogue og er i mine øjne en stor modepersonlighed. Især gennemsigtige blondekjoler har været genstand for megen diskussion på nettet. Jeg elsker hendes passion for mode og stil og beundrer hendes mod til at klæde sig som hun har lyst til, i kæmpe haute couture kreationer og gennemsigtige blonder. Hvorfor skulle en dame over 30 ikke kunne have ovenstående outfit på? Hun ser jo fantastisk ud! Ligegyldigt hvad folk siger, så tror jeg at hun er ligeglad - På hendes blog er det første statement man møder: "I don't wan't to be cool, I wan't to be fashion!" Tjek hendes blog ud HER, hvor hun også udtaler sig meget positivt om bloggere; "WHY I LOVE BLOGGERS? Cause they make us IN CONTACT after years of DEAFNESS in own golden cells. So today we feel LESS LONELY!"

17 kommentarer:

Simone sagde ...

Hvor er det sejt, at hun har modet til at tage sådan noget på - men hun ser jo også godt ud, så ja hvorfor ikke? (:

Tina sagde ...

Jeg tror egentlig heller ikke, jeg syntes, en dame under 30 skulle bære ovenstående outfit. Jeg ville mene, alle skulle tage noget under.

Måske jeg bare er sippet, men mit behov for at se andres undertøj er ikke så stort :)

Anna sagde ...

Hej Kia :) Det her har ikke lige noget med indlægget at gøre, men jeg er blevet helt forelsket i den dobbelte Love-ring du købte i Topshop, problemet er bare at jeg ikke kan finde den på Topshops hjemmeside, eller i Topshop i Magasin i Århus :( Har du en idé om hvor man ellers kan få fat i den?

- Anna

Lotte Florette sagde ...

Jeg må indrømme at jeg også er ret sippet for synes heller ikke at det er særlig chic med gennemsigtigt tøj. Hvis der havde været noget tyndt hudfarvet stof under ville det have været super flot men lige nøgent nok for mig desværre.. Så hellere giv mig Anna Piaggi fremfor halvnøgen..

Kathe Elisabeth sagde ...

DAMN hun har jo en krop bedre end de fleste 20-årige!!
Hvorfor skulle hun ikke have lov til at tage det på?
Jeg syntes ikke at man burde tage joggingbukser på uden for sit hjem, er det så også forkert at nogen tager det på :)?
Ej jeg syntes det er fedt!

Jemapellekathe.blogspot.com

Mille sagde ...

Jeg har større problemer med solbrillerne end med kjolen :)Hun har da en fantastisk krop så go crazy!

Julie'Kristine sagde ...

Jeg synes BESTEMT ikke, at der er noget i vejen for at hun klæder sig som hun gør! jeg synes tværtimod at det er vildt misundelsesværdigt, at hun kan "pull it off" i hendes alder! thumbs up fra mig! :)

-Julie'Kristine
http://theworldofjuliekristine.blogspot.com/

Christina sagde ...

Jamen hun er jo for cool! Jeg er fan!

http://passionsforfashion.blogspot.com/

Guldlog sagde ...

Flot krop eller ej. Du påpeger noget vigtigt her Kia i dit indlæg: Retten til at gøre som man vil. Modet til at turde. Evnen til at hvile nok i sig selv, trods konventioner og faste forestillinger om 'hvad man bør' eller ikke bør.

Jeg syntes objektivt set heller ikke hun ser skidesmart ud i det her outfit. Men subjektivt set respekterer jeg hende dybt for at turde det/ville det/gøre det/bære det med så stilig en ro, som hun gør.

Malene Louise Lindhard sagde ...

Hej :-) Efter lang tid som fast læser ved forskellige på bloggen, har jeg besluttet mig for selv at fixe min blog og komme med nogle spændene indlæg. Skriver her fordi jeg håber du vil læse med, og du må selvfølgelig hellere end gerne melde dig som fast læser.

http://malenelindhard.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke problemet er om hun skal have lov til at gøre hvad hun vil men hvis vi skal være ærlige så ville mange nok give protest hvis en mand gik rundt kun i blonder bortset fra en lille trusse. Jeg synes det er for blottet så problemet er ikke smagsmæssigt men mere at det er stødende. Bare min holdning.. så hellere joggins! ;o)

Der var lige noget galt med min server el noget så måtte tage den under anonym..

Lotte Florette

Kia sagde ...

Tak for jeres indput!!

Det handler jo ofte om personlig smag og personlige grænser. Jeg beundrer hende bare for hendes mod og elsker når folk virkelig skiller sig ud og skaber debat.

Kan godt se at det kan virke stødende på nogen - Men igen, hvem skal hun tage hensyn til andre end hende selv?

:)

Kia.

Maria sagde ...

Jeg synes, det er pudsigt, at der nogen gange ikke skal mere til, end en gennemsigtig kjole og synligt undertøj til at få folk op af stolene. Ikke sagt, at jeg nogensinde ville/turde klæde mig som Anna Della Russo gøre her, men det er da fedt, at hun tør og har lyst til det. Og jeg er sikker på, hun har det pisse sjovt med at klæde sig ud på denne måde. Verden er fuld af nøgen- og usmagelighed, men lige netop dette outfit kan jeg kun blive glad af at se på. Det er da friskt og humoristisk :D

/Maria

Mads sagde ...

Jeg synes netop, at det gennemsigtige fungerer i denne sammenhæng, fordi det romantiske med blonderne automatisk gør, at det ikke bliver for vulgært eller porno-agtigt.
Jeg kan godt lide hende!

Mads

Anonym sagde ...

Hæ,hæ, der er sørme delte meninger om dette outfit. Normalt hører jeg vist til blandt de meget sippede, som virkelig kan få nok af nøgenhed i det offentlige rum, så snart termometret viser over 20 gr.eller der omkring. Her må jeg dog give Maria ret, der er et eller andet sjovt, æstetisk, fuldstændigt outrageous over det outfit, som gør at jeg overgiver mig og ikke kan andet end at elske det.:-)

Kia sagde ...

GO MARIA, MADS og Anonym.

Vi er så enige.

Man bør tage det på man føler sig tilpas i!! :)

Kia.

Helena Møller sagde ...

Hun er da totalt fab :D