16. juli 2010

I et prøverum i Magasin..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
I går besøgte jeg min søde frisør Kirstine i hendes salon på Islands Brygge. Jeg havde i timerne inden vores aftale proklameret på facebook, at jeg var klar til at klippe mit hår ordentligt. Den var Kirstine med på - Jeg tror at hun er lidt træt af bare at klippe mine spidser og mit pandehår.. Hehe. Da jeg forlod Kirstine havde jeg skulderlangt hår og jeg elsker det! Har virkelig længe været træt af længden på mit hår, så jeg er meget tilfreds med det. Bedre billeder af håret følger..

For snart to måneder siden så jeg denne Gina Tricot blondesag på Elin Kling og jeg begyndte straks at lede i København. Desværre var den væk! Mit redning blev JeanettD, som jo arbejder i Gina Tricot i Odense. Forleden modtog jeg den så og den er virkelig fin! Har faktisk stylet den, som Kling også gjorde, nemlig med et par lædershorts fra Gina Tricot.

Billederne her er taget i et prøverum i Magasin i går. Var inde og prøve noget heeeeeeelt fantastisk fra deres undertøjsafdeling. Det kommer der et indlæg om senere. I posen ligger min guilty pleasure fra Summersbird - Mandler overtrukket med hvid chokolade og lakridspulver. Kan anbefales!!

18 kommentarer:

~Sine~ sagde ...

Sommerlig og fin frisure til dig :)

Hanne sagde ...

Hvor ser det fint ud dit hår Kia - glæder mig meget til at se flere billeder. Kan du anbefale din frisør? Jeg trænger også til at der skal ske noget i den grad.

Og outfittet er så fint til dig - du ser knaldgodt ud - as always :o)

God dag.

Fuglen sagde ...

Det er skidegodt til dig :D

maiken sagde ...

WOW dit hår ser flot ud, jeg glæder mig til at se mere :-)

Guapizimo sagde ...

Det ser vildt godt ud Kia! Modigt at få det skulderlangt, jeg har altid haft langt hår og forsøger altid kun at få klippet millimeter af mine spidser ;)

Annette sagde ...

Super fint outfit. Og det ser da ud til at håret også er blevet rigtig fint. Her i den varme sommer er det rart med kort hår.

Cathrine sagde ...

Hvor ser håret fint ud!! rigtig flot!! Og den blondesag er jeg virkelig misundelig på du har! Hvor er det fint :-)

www.golddustandbubbles.wordpress.com

Line sagde ...

Mandler overtrukket med mælkechokolade og nougat samt hindbærpulver. Dem synes jeg er bedst - men, ok - dem med lakrids er også ret vanedannende.
Har du smagt mandlerne fra Magasins eget mærke? De kan ikke helt måle sig med Summerbirds, men smager virkelig også godt. (+ de er lidt billigere)

Åh, det er nogle gange farligt og uudholdeligt at arbejde i Mad&Vin.

Karina sagde ...

Det ser rigtigt lækkert ud på dig, det outfit! Glæder mig til at se din frisure ordentligt, men det ser fierce ud so far :)

Miss Jeanett sagde ...

Yay, den passede!! Og hvor er den fin til dig! Er glad for at jeg kunne hjælpe :)

Og det ser fedt ud med håret - glæder mig til at se det rigtigt på søndag :)

Anonym sagde ...

Det ser umiddelbart helt fantastisk ud! GODT VALG

Modemusen sagde ...

Det er da bare stilet rigtig lækkert sammensat, det "pæne" og det "rå". Love it. Jeg har længe været på udkig efter nogle lædershorts, men jeg har ikke haft heldet med mig.

Venlig hilsen,
Modemusen

www.modemusen.blogspot.com

Louise sagde ...

Jeg får nærmest lyst til at bande - F*** hvor er den top fin! Er det mon noget de får i København igen...er der nogen der har insider viden om den slags?

Håret er perfekt! OG lakridsmandlerne fra Summerbird er ligeså.

Mette2308 sagde ...

Hvilken frisørsalon bruger du?? Mere bor selv tæt på Islands Brygge, og søger en frisør i området.

Anonym sagde ...

WOW, hvor er det flot til dig med den længde på håret :)
Knus fra Tina, Dixie

Kia sagde ...

Hej piger,

AEJ, tusind tak for jeres fine kommentarer om håret. Der kommer selvfølgelig et bedre billede, lægger jo dagens op dagligt, så der burde være mulighed for at I kan se det.

JAAA, kan klart anbefale min frisør. Hun hedder Kirstine og har Salon Cabello på Islands brygge i Gunløgsgade. Hun er slet ikke en frisør-dulle og er bare så nede på jorden og forstår hvad jeg siger til hende. Er blevet klippet af hende de sidste par år og hun bliver så glad, hvis hun må lave noget spændende ved ens hår. Hehe. Hun kan anbefales, ja.

Ved ikke om blondeblusen stadig kan skaffes, da jeg fik Jeanett til at købe den for mig i Odense for en måneds tid siden. Det er vist bare noget med at lede i butikkerne, især ved prøverummene. Der har jeg tit haft heldet med mig..

God weekend til jer alle.

Kia.

Miss Jeanett sagde ...

Mht blondetoppen så kan jeg fortælle, at den er pt på udsalg, så det er ikke en varer der kommer igen. I Odense er der ingen tilbage, men det kan godt ske der er andre GT'ere der har lidt tilbage. I skal ihvert fald lede i udsalget, hvis det er!

Kia sagde ...

Tak til Jeanett for god info!! :)