12. juli 2010

Natur, flæsk og store fadøl!

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg havde bare den bedste søndag længe. Vi kørte ud i Dyrehaven og gik en 6-8km fra den ene ende til den anden. Vi gjorde bl.a. et stop ved Eremitageslottet og sluttede af på Bakken. Vi mødte vildt mange dådyr på vores vej og de var ekstra opmærksomme på os, fordi de vist har fået unger i disse måneder. Fårk, hvor var jeg nervøs, når vi skulle gå forbi sådan en kæmpe flot med gevir og det hele. Er virkelig ikke naturmenneske, når det kommer til vilde dyr. Haha, herhjemme har vi grinet ret meget af de billeder vi har taget, hvor jeg står foran en kæmpe flok dådyr. Jeg ser virkelig nervøs ud på alle billederne! Vi afsluttede dagen med stegt flæsk og store fadøl på Bakken. Det er efterhånden en ting, vi gør et par gange i løbet af sommeren, selvfølgelig efter en laaaaang gåtur i Dyrehaven, så vi kan gøre det med god samvittighed. Hehe. Vi nåede lige at gå ind på restaurant "den hvide hest" inden en KÆMPE byge ramte. Perfekt timing.

Kjolen er et fund fra Gina Tricot. Jeg købte den sidste sommer til 159kr og den er alle pengene værd med de fine detaljer bagpå. Jeg bruger kjolen rigtig meget i løbet af sommeren, men har vist aldrig vist jer ryggen ordentligt. Så her har I to fine detaljebilleder af kjolen og dermed også søndagens outfit.

8 kommentarer:

Annette sagde ...

Hvor er det bare en sød kjole :) Dådyrerne er så søde, og selv om de er vant til mennesker, så bliver jeg også lidt bange når de står tæt på.

Sisse-Sofie sagde ...

kjoolen ville være bedre uden BH.

er du gal jeg får fråderen over det der flæskebillede!

Kia sagde ...

Jeg bruger den faktisk mest uden bh. Så ja, det har du bestemt ret i.

Kia.

Julia Louise sagde ...

Rigtig skøn kjole. Btw. er ret så vild med din blog.

julia / www.julialouiseblog.blogspot.com

Style by modesty sagde ...

Nej hvor er din kjole fin! :)

annelouise. sagde ...

hej kia:).
hvis du stadig er intresseret i de der silke jakker, så er der en her, på astrid p og tinas tings salgsblog som måske kunne være noget!

http://astisalg.blogspot.com/2010/04/asos-bed-jacket.html

Sofie sagde ...

Hvor er dine solbriller fra? :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak for link til silkejakker.

Solbrillerne er fra Friis og co.

:)

Kia.