25. juli 2010

Dagens uden Kia i.

Photobucket

Der skete en skandale i lørdags - Jeg fik ikke taget et dagens.. Så jeg tænkte at jeg lige ville hænge det på en bøjle og vise jer det alligevel. Jaja, kjolen dér, som alle modebloggere inkl. alle mine veninder har, ja, den har jeg også.. Har haft den på et par gange efterhånden, men jeg har selv været SÅ mættet af at se den allevegne i blogland, så jeg har ikke gidet at vise jer den. Men altså nu får I den lige alligevel. Jeg stylede den med et nittebælte i taljen og en denimskjorte fra topshop. Meget simpelt! Super klogt af mig at tage maxikjole på IGEN, i nærheden af en hvalp der bider i alt..

Til sidst vil jeg lige tilføje at jeg modtager RIGTIG mange mails fra jer hver dag - det er superhyggeligt, men måske I lige ville være rare at tjekke FormspringMe (formspring.me/Fierceogfattig) ud før I sender mailen? Altså, I er meget velkomne til at sende mig mails og jeg svarer altid, men jeg er jo kun et menneske, så det ville bare lette byrden for mig rigtig meget, hvis I måske kunne være så heldige at finde svaret på jeres spørgsmål derinde? :) Der har jeg både givet råd til nye modebloggere, givet instruktioner i hvordan man får store billeder på bloggen og skrevet om min uddannelse og mit liv. I er også meget velkomne til at skrive et spørgsmål til mig derinde, især hvis det er generelle spørgsmål om teknik, mine outfits, stylinghjælp osv. Hvis jeres spørgsmål ikke bliver besvaret derinde og I ikke mener det egner sig til formspringMe eller at I bare gerne vil have et personligt svar, så er I stadig mere end velkomne til at sende mig en mail, ok? Hav ellers en rigtig dejlig søndag! :)

12 kommentarer:

Michelle sagde ...

Super flot outfit selvom du skriver at du kender så mange der også har den kjole :-) Lækker sammensætning!

Og hey, jeg synes sgu det er fair at du siger det med at bruge formspring i stedet for mail :-)

Islands of fashion sagde ...

HAHA:) hvor sjovt! Jeg tænkte at tage netop samme outfit på i morges! Men jeg har udsat det til i morgen, så du kan måske kigge forbi i morgen aften og se hvordan det samme outfit ser ud på en anden?:) hehe, btw er bæltet fra H&M?

Anonym sagde ...

Dagens er sjovere med Kia i.. :)

Anonym sagde ...

Hej Kia. Din blog er en af dem jeg tjekker først!

Kan godt forstå at du ikke kan svare på mails hver dag. Hvor mange får du mon om dagen?

Anne sagde ...

ville ønske at jeg kunne bære en maxi kjole, som du kan!
desværre er jeg udstyret med et par korte ben, så jeg ligner lidt en prop, i maxikjole.

go' stil, Kia (:

Mathilde Augusta sagde ...

Høhø, ja at mange i bloggerland render rundt i det samme kluns er betyder vist bare at modeblog'sne virker fortrineligt :-) Hvor er det dejligt, at inspirationen flyder. Samme-tøj-issuet er kun et fint (og lidt morsomt) udtryk for succes! Tak for en dejlig blog!

Tina sagde ...

Hehe, syntes det er helt vildt sødt at du kalder det en skandale at du ikke har fået taget et Dagens.. hehe :)

Kia sagde ...

Haha, ja Dagens er klart sjovere med Kia i.. :)

Får mellem 5-10 mails om dagen fra læsere der vil have tips om alt fra styling, til teknik til uddannelse.. Så det er en del alligevel. Derfor er formspring me godt. Men altså folk må meget gerne sende mig mails, det er ikke det.. Men det er mere at jeg gerne vil lette arbejdsbyrden for mig selv, så jeg kan fokusere mere på indlæg osv.

Jo, men det var jo en skandale!! :)

Bæltet er fra H&M, ja.

God søndag,

Kia.

Line F sagde ...

Striber og denim holder sgu bare altid! Lækkert outfit Kia og fortsat go' søndag ;)

Anonym sagde ...

Hej Kia.
Har også den kjole, men bruger den nærmest ikke fordi den er så gennemsigtig. Er derfor lidt nysgerrig efter, hvordan du kommer uden om det problem?

Kia sagde ...

Hej anonym,

Jeg ser hudfarvet/nude undertøj på også er det problem løst.. :)

Man kunne også bruge en tanktop kjole i nude under?

Kia.

Gunilla sagde ...

Rigtig fint outfir, og smart idé at hænge det på en bøjle;)
/Gunilla