25. juli 2010

Sunday shoeporn + tanker om kommentarfelter.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

(seaofshoes.com)

Jeg kigger ikke så ofte forbi Sea of Shoes, fordi jeg bliver så misundelig på Jane og hendes mors skønne vintagefund og designersko. Herover er lidt Chanel, Prada, Dolce & Gabbana og Miu Miu.. Jeg har vist sko på hjernen for tiden. Nøjjj, hvor er de smukke og pæne allesammen. Tænk at de står i den samme piges klædeskab - Jeg vil også være en bleg (tjek!), rødhåret (tjek!) overklassepige fra Dallas! Mangler bare det dér med overklasse og Dallas.. :)

Jane har forresten fornylig lukket for kommentarfeltet på bloggen, grundet mange ubehagelige kommentarer. Det synes jeg virkelig er en uheldig udvikling.. Forcen ved modeblogge er jo netop kommentarfeltet - At det er muligt at ytre sig frit (inden for rimelighedens grænser) og at man kan være en del af et interessefællesskab, hvor man hjælper hinanden med links, størrelser etc. Det er ægte og det er autentisk, når jeg skriver et indlæg og rigtig mange af jer vælger at lægge en kommentar. Jeg elsker at læse blogge, hvor man kan mærke at der sker noget og man kan mærke at bloggen ligesom lever sit eget liv. Hvor er det bare trist at en håndfuld mennesker, (de fleste er jo positive og konstruktive) skal ødelægge det for Jane og hendes loyale læsere, som bare gerne vil vide hvordan hendes sko er i størrelsen og fortælle hende hvor godt hun ser ud. Men, det er åbenbart blevet for meget for Jane og hendes familie og på mange måder forstår jeg hende udemærket godt. Jeg har længe været hårdt ramt at skodkommentarer og de værste bliver ikke udgivet - dem sletter jeg. Både for min egen skyld, men også for jeres. Jeg nægter at give idioter taletid og synes ikke at I skal tage stilling til idioterne. Men derfra til at droppe kommentarfeltet helt.. Det må virkelig have været slemt for hende. Øv! Hvad mener I om udviklingen? Tror I den rammer DK?

38 kommentarer:

BRUUN by BRUUN sagde ...

Giver dig helt ret - kort og godt.
Tror alle har prøvet det - stor som lille blogger.

Det er altid nemmere at være modbydelig bag en skærm og "anonym" profil :-)

Tror bare man skal gøre sig stærk, og smile af det, da der er nogle syge mennesker til, der ikke fortjener at nå til en - og slette kommentarerne.

/Linda

Anne! sagde ...

first of all: hold da op, nogle lækre sko! de måtte gerne lande i mit skab, skal vi sige i morgen? (;

jeg synes det er surt at lysten til at blogge, skal ødelægges af få personer, som ikke forstår at holde kæft, med mindre de har noget fornuftigt at sige.
selvom jeg gerne ville sige, at udviklingen ikke vil ramme Danmark, så må vi jo nok indrømme, at den er godt på vej. tag for eksempel din egen blog - her er der jo allerede nogle som er rigtig ubehagelige, og jeg tror desværre ikke at det stopper sådan lige. jeg ved godt at det er meget ubehageligt at få sådanne kommentarer, men det er vel noget man må tage med, når man blogger..

Amalie sagde ...

Jeg er helt enig. Det er virkelig strengt at folk skal komme med det de selv kalder konstruktiv kritik, men som egentlig bare er tilsvining. Det er jo ikke fordi nogen tvinger dem til at læse bloggen.

//Amalie

Nanna C.P sagde ...

Hvor ville det være forfærdeligt hvis den negative udvikling ramte dk, øv hvor ville det være fælt..

Hvorfor er der altid de der mennesker der skriver noget ubrugeligt pladder, som ingen kan bruge til noget, og som altid går under 'navnet' Anonym.

Håber aldrig at det bliver så slemt at folk begynder at lukke kommentar feltet.. Det er trodsalt det der giver den der 'blogger essens'. ellers kunne man nærmest lige så godt læse et dødt magasin.

Thumps up for det her indlæg der bringer et vigtigt emne op :)

Tina sagde ...

Syntes da det er super ærgeligt at man lukker sit kommentarfelt, da det som du selv skriver virkelig er en stor del af bloggen, tror der falder mange læser fra, når man ikke kan kommentere mere ;)

Charlotte D sagde ...

Jeg synes det er en kedelig udvikling - VIRKELIG! Noget af blogfænomentes styrke ligger jo bl.a. i den kontinuerlige kommunikation mellem bloggeren og læserne.

Alene det, at moderere kommentarer før de udgives, som du Kia (og mange andre bloggere) gør, synes jeg er et skridt i den forkerte retning. Dermed ikke sagt, at jeg ikke forstår, hvorfor det gøres - for det forstår jeg virkelig godt! Nedladende, onde og personlige kommentarer er bare ikke videre konstruktive, og jeg synes, det er helt fint, at de ikke udgives, for de skaber bare en kedelig stemning på bloggen. Det er bare så møg ærgeligt, at få negative læsere indirekte ødelægger det for andre læsere og ikke mindst bloggeren selv. Øv jeg bliver så harm!

Mette sagde ...

Jeg håber ikke, at du/I bloggere dropper kommentarfeltet. Synes også det er fedt med mulighed for dialog. Nu hvor du sletter mange af de ubehagelige kommentarer, så er det lidt svært at forholde sig til, hvordan de lede kommentarer er. Men jeg synes også, at folk der kun har noget ondskabsfuldt at skrive, skal holde sig væk - det er også ubehageligt for andre læsere at læse. Men på den anden side er ene rygklapper-kommentarer da også lidt kedelige at læse - så måske er konstruktive kritiske kommentarer ok???

Michelle sagde ...

Hvor er det dog ærgeligt at nogle folk har så trist et liv at de åbenbart har et behov for at svine andre på den måde, og så endda på en blog. Jeg synes det er så sørgeligt, og jeg bliver virkelig vred på sådanne personer! Det er ikke fair at sådan nogle idioter får lov at ødelægge det for os/bloggere.
Jeg håber at hvis du får sådan nogle skod kommentarer, at du lukker ørerne(okay øjnene) så meget som muligt for det der pis er ikke en skid værd altså. Du skal bestemt ikke tage det til dig, din blog er fantastisk og du virker også som et fantastisk menneske, så keep on going! :) Bare kig på dine faste læsere ;)

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak for jeres indput.

Jo, konstruktive kommentarer og kommentarer der mellem linierne er ret negative bliver udgivet på denne blog. Det er direkte tilsvininger og ubehageligheder som jeg sletter (og gemmer i en mappe, som jeg kalder svinere).

Kia.

Anonym sagde ...

Som jeg husker et skrev hun da bare, at bloggen var oprettet for hendes egen skyld, og at hun derfor ikke helt kunne se pointen i at have et kommentarfelt?
Jeg kan huske forkert, men mener bare, at det var det hun sagde.

Johanne sagde ...

Hvilken blog skriver denne Jane på? :) Håber at du fremover vil beholde kommentarfeltet Kia! Alt andet ville være rigtig øv :)

Kia sagde ...

Hejhej,

Jo, det er OGSÅ fordi kommentarer ikke betyder særlig meget for hende. Men hun skriver bl.a.

"It's not that negative comments get under my skin..besides, the majority of my comments come from very nice readers, some of them other bloggers I admire. But it's creepy to think that a few real people pour so much energy into investigating my personal life and spinning it into something negative. I've always had a 'no delete' policy for my comments, so anyone could leave any untrue thing they want about me in my comments.

There have been a lot of really weird incidents over the past couple of months that have left me unnerved by the level of scrutiny I've come under since I started this blog. And it's not just me--my family and friends are affected by this too.

But there is no reason why it should be that way! Comments aren't necessary. The only reason I started this blog was to share my passion for clothing, and I'd like to keep doing that for a very long time..and I can do it just fine without any comments...maybe I'll turn them on later, maybe not. It makes no difference to me".

http://seaofshoes.typepad.com/sea_of_shoes/2009/11/ysl-moschinoalso-losing-my-comment-section.html

:)

Kia.

Kia sagde ...

Og selvfølgelig beholder jeg mit kommentarfelt. Jeg synes bare det er en uheldig udvikling, som jeg synes der skal sættes fokus på.

:)

Kia.

Piece of Me sagde ...

Jeg kan kun give dig helt ret i det du skriver. Synes det er super ærgeligt, bloggen er vel til for at give andre inspiration og dele ens oplevelser og hverdag med andre.
Fortsæt god weekend..

Maiken sagde ...

Årh hvad hvor måtte de der Chanel gerne lige liste ind i mit klædeskab! Nøj hvor er de lækre!!!!!

Jeg tror, at den udvikling, du snakker om, også rammer Danmark. Den er godt på vej. Det er helt ekstremt hvad folk kan få sig selv til at skrive til andre. Jeg tror det handler lidt om janteloven (som åbenbart også eksisterer i USA). De fleste bloggere har jo interessante liv fyldt med sjove og spændende oplevelser, lækkert tøj osv. Og det er der bare nogle der ikke kan tage. Så er de lige nødt til at prøve at slå lidt skår i glæden. Og hold kæft hvor er det trist! Jeg synes det er så hyggeligt at smide en lille kommentar. Og når jeg en sjælden gang i mellem får en lille kommentar på min blog, bliver jeg SÅ glad. Men nogle mennesker elsker bare at sprede dårlig stemning og lave intriger. Øv for dem..

http://mitlivmedmedmmogmere.wordpress.com/

hola sagde ...

jeg er ved at brække mig af folk, der skriver hæslige og modbydelige kommentarer, og der er mange danske bloggere der lider under det. samtidig må I (bloggere) simpelthen også få det vildeste selvtillidskick, for I får de sødeste og fineste komplimenter hele tiden? jeg får som almindelig person jo 'kun' komplimenter af min familie og venner, men I får oven i det også lige af vide hvor smukke I er af helt fremmede mennesker!
er det ikke fedt??

jeg synes det er iorden at hun fjerner sit kommentarfelt og at du udøver 'censur' på din side, men nogengange er det også lidt pinligt hvor lidt kritik der skal til før en blogger bliver sur. i forhold til alt det ros altså. rigtig mange gange er der sindsyg meget offensiv fra en blogger over en lille bi-kommentar, og det synes jeg er vildt latterligt. som om det kun er okay at skrive komplimenter og ikke stille spørgsmål til livstilsvalg osv?

jeg spurgte fx om det præcis samme spørgsmål som ovenover - altså om det ikke er vildt fedt at få alle de komplimenter og om det ikke påvirker ens selvtiilid? - men den kommentar valgte vedkommende blogger ikke at godkende og jeg var helt lamslået. but why?

tak for en super blog.. håber du gider svarer:)

Kia sagde ...

Hej du,

Jeg vil give dig ret i at roserne og de fine ord klart er et stort boost for selvtilliden. Både når det gælder folk søde ord om mit udseende og min stil, men også når folk roser mig for gode tankevækkende indlæg etc. Så jo, det er fedt og giver mig lyst til at blogge mere og give mere af mig selv.

Jeg vil også give dig ret i at mange modebloggere er meget offensive, når der er en snert af kritik eller når der bliver stillet spørgsmål til forbrug osv. Nogle gange bliver jeg også helt flov over, hvor pinligt nogle bloggere reagerer på konstruktiv kritik, for det synes jeg der skal være plads til og det gør jeg personligt plads til her på bloggen. Det er kun direkte onskabsfuldheder der bliver censureret væk. Du behøver bare gå to indlæg ned, for at finde lidt negativitet i mit kommentarfelt. Men på den anden side - Så forstår jeg 100% bloggere (og jeg gør det også selv engang i mellem) der reagerer offensivt, for det er altså ikke altid en dans på roser at være blogger og vi skal ALTID stå til ansvar for vores valg, shopping, økonomi (som vel egentlig ikke raver nogen?) og udseende og måske har man endda lige slettet 5-6 svinere inden den kritiske kom og når man så skulle svare på det, kom man måske til at bide lidt - Forstår du hvad jeg mener? Jeg er kun et menneske og jeg har også dårlige dage og bliver også pisse ked af at vågne op til kommentarer om hvor fed og klam og ulækker jeg er og hvor meget jeg ligner en narkoman og at jeg burde lukke min lorteblog fordi jeg er en klam so.. etc.

Jeg er meget ked af at høre, at et tilsyneladende konstruktivt spørgsmål fra dig blev modereret væk af en blogger, men folks grænser er jo forskellige og det er forskelligt hvilken "politik" man har, når man modererer..

Håber det var svar nok?

Kia.

Mathilde Augusta sagde ...

Hej Kia og alle :) Jeg kan kun tilslutte mig betragtningen om, at de negative kommentarer er en del af en uheldig samfundsudviklingen, på modeblogs og andre steder, fx i trafikken. Vi holder i alt for høj grad på vores ret, og når nogle stikker lidt ud, så reagerer vi voldsomt på det. Øv for den!

Og så ville jeg lige give kredits til dig Kia, for at du rent faktisk sletter de negative kommentarer. For nej, de anonyme brokkehoveder skal ikke have taletid.

Bloggeren Ida Jeng skrev for noget tid siden dette indlæg, som jeg lige vil dele med jer:

http://blog.politiken.dk/kosmopolit/2010/02/21/nasty-perfid-og-anonym-velkommen-til-demokratiet/

Mathilde

Heidi sagde ...

Det lyder også som om det også er en smule over grænsen, det Jane har oplevet. Hun skriver om underlige episoder og om at enkelt personer undersøge hendes privat liv og får det ud til et negativt udfald - så meget at det påvirker hendes familie og venner.

Det lyder umiddelbart af mere end bare en enkelt sviner, men læst imellem linjerne mere direkte chikane eller forfølgelse.

Jeg tænker ikke at det er janteloven i den danske forstand, nok mere hun er rigmandsdatteren der har det hele og skelet imellem rig og fattig derovre, kan gøre dem der aldrig får råd til et par chanel støvler har noget alvorligt at få ondt i måsen over.

Herhjemme har vi alle lige muligheder for at købe det samme tøj, mere eller mindre. Når vi har det, jamen så der ikke så meget andet tilbage at være jaloux over end godt udseende. ;)

Rillo sagde ...

hej jeg kan udemærket godt forstår at i censurer men at det at få negative kommmentarer er vel en del at det at være blogger?!?!?!?! Du/i har jo selv valgt at blogge, udstille dit/jeres privat liv så ALLE kan læse om det så mener jeg også at du/i må tage det med... hvis du/i (her menes bloggere) var så trætte af det så tænker jeg bare jamen hvorfor blogger du/i så????? Stop med det hvis det går jer/dig for meget på:) man må tage det sure med det søde ;)
ja det er kedelig retning men der vil jo ALTID være nogen negative kommentarer sådan er det bare desværre.... MEN
hvis du tænker over det har du måske 30 pæne kommentarer og 5 dårlige så ka jeg ik se at man skal gå så meget amok over det, men selvfølgelig er det ufedt...
synes bare du ska være ligeglad, du kan stå inde for alt det du skriver så ka de andre menneskers mening om dig jo være ligemeget :D

Lasse sagde ...

Jeg synes også det er ærgerligt at være nødt til at lukke ned for sit kommentarfelt. Hendes blog er nok også ret besøgt, og det er jo desværre også af mennesker med knap så søde kommentarer. Din blog er jo også ret 'stor', så det er sikkert derfor du får flere dumme kommentarer. Jo flere der læser med, jo flere af den slags kommentarer kommer der desværre. Jeg tror ikke det er et spørgsmål om at det 'rammer Danmark' for vi har jo sådan set allerede den kære jantelov i vores måde at tænke på i DK, og det kan man ofte mærke i kommentarfelterne. Jeg synes man skal lade så mange kommentarer som muligt forblive uslettede, men jeg synes helt klart også du skal slette de værste af slagsen.

Lotte Florette sagde ...

Jeg kan godt forstå at det er surt at blive svinet til, men jeg synes faktisk det er bedre at lade folk skrive deres møg herinde. Så sidder du jo ikke alene og føler dig ramt selvom mange andre indlæg nok "desværre" vil blive mest fyldt med trøst eller forsvar af dig. Er det ikke muligt at slette anonym som mulighed? Jeg har lagt mærke til at på Malsens blog skal man vist være medlem af noget for at skrive kommentarer så måske det er en mulighed`?

Jeg bliver altså lige nødt til at spørge men moderere indlæggene betyder vel bare at hvis jeg skriver et frækt ord så bliver dte ændret eller hvad? Der sker vel ikke noget ved et indlæg der ikke er en "sviner"?

Kia sagde ...

Hej Rillo,

I mit tilfælde er det ikke få kommentarer, ovenover har jeg skrevet eksempler på kommentarer jeg modtager og dem får jeg mellem 5-15 af om ugen. Derudover er der de kommentarer der er lige på vippen, men dem udgiver jeg. F.eks. "Din blog er dårligere og kedeligere for hver dag der går" - Sådan noget udgiver jeg. Ligesom kritik og spørgsmål til livsstil bliver udgivet. Som Lasse skriver, man skal forsøge at slette så lidt som muligt og det er også min politik.. Men igen, jeg skal også kunne stå inde for mine kommentarfelter og jeg kan ikke stå inde for at min blog pludselig bliver et debatforum om Kia og om hvorvidt jeg er grim/tyk/klam/dum etc. For sådan bliver det når man udgiver alt.. Folk vil debatere mig og fokus på min blog bliver ligesom glemt, det var vist også en svar til dig LotteFlorette.. :)

Moderation på blogger.com betyder at jeg kan udgive eller afvise en kommentar. Jeg kan ikke gå ind og redigere i kommentarerne (det har jeg heller ikke lyst til), så det handler meget om hvor min grænse går. Hvad jeg vil finde mig i - For Rillo - Det kan godt være jeg selv har valgt det og udstiller mig selv - Men det giver ingen ret til at opfordre mig til at stoppe med at blogge fordi jeg er en klam so etc. etc.

:)

Kia.

Lærke og Emma sagde ...

Enig. Det er godt nok synd for hende, men også for de trofaste og rare læsere. Det er ulempen ved blogging! Lad os holde den ude af DK, og resten af verden, for den sags skyld! ;-)

Emma
www.emmaoglaerke.blogspot.com

Lotte Florette sagde ...

Okay hvis folk skriver man er en klam so eller lignende så er det jo klart at man ikke vil have det stående.

Måske det var en god ide hvis man kendte en der også have en blog og så læste hinandens kommentarer en gang imellem bare så lige scannede dem, og så kunne slette de dårlige. Så skulle du ikke tænke over hvad nogle havde skrevet om dig og en anden person ville også slippe for at læse mindre behagelige ting om sig selv.

Simone sagde ...

Hvor ville jeg gerne ege de øverste! (:

Kia sagde ...

Hov, forresten.. LotteFlorette - du spurgte til om man ikke bare kan fjerne muligheden for at være anonym, og jo det kan man let gå ind og gøre, men jeg gør det ikke af to grunde: 1) der er rigtig mange der benytter sig af muligheden for at være anonym, fordi de ikke har en profil de rette steder. 2) fordi folk bare kan skrive falsk navn + hjemmeside, også er det jo lidt det samme i sidste ende.

På et tidspunkt, da det var rigtig slemt snakkede jeg med min kæreste om at han evt. kunne moderere kommentarer. Men det gik ham virkelig på, så det var nemmere at jeg gjorde det selv, da jeg efter år med tilsvininger i større eller mindre grad er pænt ligeglad efterhånden. Det er en vane at afvise de slemmeste og ikke lade det påvirke mig.

Kia

Anonym sagde ...

Det er da helt sikkert en udvikling der rammer dk på et tidspunkt, på sigt bliver det vel for meget med de lousy kommentarer..Synes det er fint som du gør Kia... Bare undlade at udgive det værste og ignorerer det bort. Mennesker som benytter sig af den måde at kommunikere på, umyndigører jo sig selv og har ikke krav på at blive hørt. Det er ikke relevant for nogen at læse, plus synes jeg egentlig selv at det er lidt anstrengende når der bliver for meget person stalking "Jeg stiller dig til ansvar for den måde du lever dit liv på"

Anonym sagde ...

Jeg synes, at du netop har fundet balancen i din dialog med læserne. Du virker altid super venlig i dine svar og som en glad, åben og taknemmelig blog-indehaver. Der er en diversitet i de danske blogs og styringen af dem er jo individuel - det samme er de respektive læseres smag. Det jeg egentlig bare gerne ville frem til er, at jeg nyder at følge med hos dig :-)

Kia sagde ...

Ja, lige præcis. Det kan nemlig godt blive for meget med alt den fokus og snak om hvorfor og hvordan man opfører sig.

Og tak, føler virkelig også selv at jeg har fundet en god balance og en god tone i kommentarfeltet.

Kia.

Anonym sagde ...

btw, så er nitte miumiu skoene ikke hendes ;) -Kun nogle hun kiggede på :D

Anonym sagde ...

Så vidt jeg husker lukkede Jane da for kommentarene, fordi det ikke var det hun ønskede ved at blogge? Og det var for tidskrævende at svare på alle de kommentarer.

Kia sagde ...

Hej 2 gange anonym,

Ja, jeg er med på at MiuMiu var nogle hun kiggede på og overvejede, men derfor giver jeg hendes stadig credit for skoene, da det er hendes billede jeg har lånt.. :)

Ang. hvorfor Jane lukkede sit kommentarfelt har jeg skrevet en gang i dette kommentarfelt, men du får det da lige igen - Direkte fra hendes blog:

"It's not that negative comments get under my skin..besides, the majority of my comments come from very nice readers, some of them other bloggers I admire. But it's creepy to think that a few real people pour so much energy into investigating my personal life and spinning it into something negative. I've always had a 'no delete' policy for my comments, so anyone could leave any untrue thing they want about me in my comments.

There have been a lot of really weird incidents over the past couple of months that have left me unnerved by the level of scrutiny I've come under since I started this blog. And it's not just me--my family and friends are affected by this too.

But there is no reason why it should be that way! Comments aren't necessary. The only reason I started this blog was to share my passion for clothing, and I'd like to keep doing that for a very long time..and I can do it just fine without any comments...maybe I'll turn them on later, maybe not. It makes no difference to me".

http://seaofshoes.typepad.com/sea_of_shoes/2009/11/ysl-moschinoalso-losing-my-comment-section.html

:)

Kia.

Rillo sagde ...

nej det skal heller ik være en diskussion om dig, om du er klam eller ej... :) men mener bare at hvis det går dig så meget på så SLET dem eller stop med at blogge hvis kommentarerne har indvirken på dig på det personlige plan?!?!?! Ja selvfølgelig har du ret til at blogge, det har alle jo, det er ik det jeg mener... jeg mener bare at når man udstiller sig selv på nettet så må man også bare indstille sig på at der kommer hade kommenentare og det må man tage med... Sådan er det jo også med kendte fra f.eks. reality shows... nogle synes de er mega seje andre synes de er mega klamme og det hører de for!! Hvor mange hade mails,m what ever tror du ikke Amalie fra paradise har fået???? når man selv vælger at ligge ting ud på nettet som alle har adgang til ja så må man tage som tidligere det sure med det søde og kan man ikke det ja så ska man nok stoppe ;)
Ja du har et kommentarfelt du ska stå ind for - men som du gør slet de værste kommentarer....
vær ligeglad med dem nej det er ikke fedt men det hører med sådan er det bare og nej sådan burde det ik være bla bla bla... men det er det ;) har faktisk snakket med en blogger som har en ret stor blog som ALDRIG har fået en negativ kommentar :D så jo det kan lade sig gøre ;)

Kia sagde ...

Hej Rillo,

Jeg vil nu ikke sammenligne mig med paradise hotel deltagere..

Kommentarerne går mig meget på, i perioder, men det får mig aldrig til at stoppe med bloggingen.

Også gad jeg godt vide hvem den store blogger var, for det lyder jo som et mirakel..

:)

Kia.

Rillo sagde ...

nej det med paradise var også blot et eksempel ;) har interviewet hende igennem BA og ja jeg var også ret imponeret over at hun slet ik havde fået en eneste :) men nogle er bare så heldige?!?!?!?!?! ;D

Kia sagde ...

Hej igen Rillo,

Jeg har virkelig svært ved at tro på at hvis personen er rigtig stor at hun aldrig nogensinde får nogen ubehagelige kommentarer. Enten skal der meget til, før hendes grænse bliver overtrådt eller også er hun ikke så stor eller så personlig at folk har noget at skyde efter.. Tænker jeg..

Men altså forresten, så forstod jeg ikke helt hvad du mente med det.. For siger du lidt at man selv vælger om man får svinere? Eller at man selv er uden om det? Altså i forhold til dit eksempel med den store blogger du har snakket med, så siger du at det er muligt og jeg forstår det lidt forkert tror jeg..

:)

Kia.

Rillo sagde ...

hej!
Nej siger bestemt ikke at man selv er uden om det... var blot mere en konstantering det med bloggen der ikke havde fået nogle hade kommentarer (endnu ;)) men altså bloggen er ikke rigtig stor men forholdsvis stor, altså de har da udvalgt farvoritter til en friis butik ;)
men som sagt vær ligeglad med hade kommentarene, det er mennesker du ik kender og ALDRIG kommer til ;)