15. juli 2010

Farlig tiger!

Photobucket

I går stod jeg og sov lidt i metroen, da en lille sød dreng, pegede på mig og sagde "faaaaaaaaaaaarlig tiger", jeg havde lidt glemt at jeg havde en tiger på blusen, men den lille søde dreng mindede mig bestemt om det. Farlig tiger! :)

Onsdagen blev brugt i selskab med Merete. Vi havde hver nogle ærinder i byen og besluttede os for at ordne dem sammen og spise noget lækker frokost. Café WannaB's toscanasalat kan klart anbefales i denne varme - Forskellig melon, parmaskinke og lækker feta på samme tallerken er jo nærmest en våd drøm. På vores tur rundt i byen stoppede vi bl.a. forbi Louis Vuitton, hvor vi kiggede på fiiiiiiiiiiiiiiine LV-tørklæder til 3000-4000kr., OH MY! På det område er det rart at shoppe med Merete, da hun gør sig nogle ekstravagante køb engang i mellem og har nogle fine tasker på, som jeg gerne må holde. Hehe. Forresten vil jeg lige give et shout-out til en SØD LÆSER, der stoppede mig i COS. Fik aldrig fat I dit navn - Men det var rigtig fedt at møde dig og du er skide modig!

Aftenen sluttede med et møde i indre by. Jeg glæder mig til at fortælle jer lidt om alle de møder jeg går til for tiden! :) Hav en dejlig torsdag! Nu vil jeg gå til frisøren.

9 kommentarer:

Ann-Sofie sagde ...

Hej Kia:-)
Det var mig du mødte i Cos:-) Det lyder som om i havde en hyggelig dag.
Selv fik jeg shoppet en del. Bor jo i Odense, med begrænsede shoppingmuligheder:-)

Knus fra Ann-Sofie

Anonym sagde ...

hvor er tasken fra? :)

Anonym sagde ...

Hvor er den farlige tiger fra??

Kia sagde ...

OMG, Anne-sophie! Var det dig????!!! Jeg læser sgu da din blog. Hold da op en nørd, jeg er.. Kunne slet slet ikke kende dig!!
Hvor pinligt! Så hyggeligt at møde dig..

Den farlige tiger er fra H&M.

:)

Kia.

Kia sagde ...

Tasken er forresten fra H&M.

Mia Vogt Andersen sagde ...

elsker tasken, også den hvide de har lavet :)

Kia sagde ...

Jeps, har også den hvide! :)

Kia sagde ...

Haha, Anne-Sophie.. Er altså virkelig ked af at jeg ikke kunne gennemskue at det var dig. Tillykke med søn! :)

Laura - Taskerne med Lady gaga på koster 60kr.

Kia.

Ann-Sofie sagde ...

Hej igen:-)
Tak skal du have:-)