28. juli 2010

Kia i et spejl i et forstadscenter.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg er lidt træt af mit fjæs i dag, så her har i gårsdagens outfit taget i et spejl i et forstadscenter i en tøjbutik med et meget skinket* personale og overraskende meget fint tøj - Spottede 3-4 ting, som jeg går og overvejer.

Outfittet er meget stille og roligt og behageligt, men jeg føler mig stadig pæn med det på. Skjorten er fra Gina Tricot, har vist jer den før.. Men hver gang jeg har den på, tænker jeg på hvor sej den er, med de fine detaljer på siden.

*Skinket - Noget med solariebrune blondiner i pink. Jeg kender forresten mange skinker, som elsker udtrykket og ikke tager det personligt. Det er et udtryk, som er meget brugt, der hvor jeg kommer fra.. :) Jeg er en meget rummelig person, så det er altså ikke fordi jeg hader skinker eller vil dømme nogen. Jeg ELSKER skinker!

19 kommentarer:

Christina sagde ...

Det udtryk har jeg aldrig hørt før :D det er nok fordi at jeg ER fra forstaden! hæhæ

Anonym sagde ...

Haha, elsker du bruger udtrykket 'skinke' -er selv vældig stor fan af navnet, da det lige præcis kan beskrive nogle typer, man ellers ikke kan definere på andre måder. Skinke ftw!

Mia Vogt Andersen sagde ...

den er super sej og super fin! og ser mega behagelig ud :)

Mia Vogt Andersen sagde ...

den er super sej og super fin! og ser mega behagelig ud :)

Signe sagde ...

Jeg synes dette outfit klæder dig rigtig godt Kia!! Skjorten er helt fantastisk fin - gad vide om den stadig er at finde i butikkerne...?!

Ha' en god dag :)

Sofie sagde ...

tænker du egentlig nogensinde på, at de personer du omtaler/"kritiserer", eventuelt læser med på din blog, og ved at det er dem der bliver omtalt :p?
som eksempelvis den tjener du "kritiserede" i et tidligere indlæg. har bare tit tænkt på, at din blog er jo så populær, så der er da egentlig stor sandsynlighed for, at folk kan blive lidt ramt, hvis de ser sådanne beskrivelser af dem selv:)

Julie sagde ...

Jeg er sikker på at jeg VED hvor du befinder dig! :=)
Der er vældig mange skinker, især i den butik!

Anonym sagde ...

Allerede i forsvarsposition før nogen overhoved kan nå at sige noget til "skinke"... stærkt.

Amalie sagde ...

Nice shorts! :)

-Amalie
www.foreveryoungiwannabeforeveryoung.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej piger,

Jeg er også ret glad for det her outfit - Enkelt og fint.

Sofie - Jo, det tænker jeg rigtig meget over, og det er bl.a. også derfor at jeg i dette indlæg ikke skriver hvor jeg er osv. Ang. omtalen af tjeneren på Cofoco, så var det en anmeldelse af Cofoco og her spiller tjeneren altså meget ind på det overordnede indtryk. Derfor blev hun nævnt, men det var hverken med navn eller ved udseende, så det kunne i princippet have været hvem som helst.

Anonym - Forsvarsposition? Nej, det mener jeg ikke at jeg er.. Jeg kender efterhånden bare en del af mine læseres reaktionsmønstre, så hellere forklare INDEN jeg bliver angrebet for at være fordomsfuld etc. som sidst, da jeg brugte ordet "skinke"..

:)

Kia.

Tanja sagde ...

Du er sgu sej Kia! Hvis skinke er et udtryk du plejer at bruge, ja hvorfor så ikke bruge det på din blog (der jo afspejler dig). Jeg kan virkelig ikke blive stødt af det. Alle har da nogle udtryk for forskellige stereotyper!

:)

Line sagde ...

Uuuh, sej effekt du bruger på billede nr. 2. Hvordan har du lavet det? Med et specielt program, eller?

Anonym sagde ...

Ak, ja gentagelse fremmer forståelsen. Vi har jo hørt om de "skinker". Den bliver ikke rigtig ved at være sjov. :-/

Kia sagde ...

Anonym - nu er det jo heldigvis ikke dine behov jeg forsøger at tilfredsstille når jeg skriver et indlæg - men mine egne. Har jeg lyst til at skrive om skinker i de næste 10 indlæg, så gør jeg det.

Tanja + Line - Du har ret! :)
programmet er en app. til iPhone, der hedder hipstermagic.

Kia sagde ...

Ps. De af jer der er begyndt at gætte på hvilken by, jeg er i osv. Jeres kommentarer bliver ikke udgivet, da jeg ikke vil have at det bliver offentliggjort her på bloggen.

Desuden er det jo totalt irrelevant for bloggens indhold om jeg står i den ene eller anden by.

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Det gør dig ikke mindre fordomsfuld at du forklarer din fordom før folk kommenterer på den. Og mht. den anden anonyme, der selvfølgelig også skal have lov til at forsvare sig selv (men nu er det jo et offentligt forum) så betyder din kommentar altså at du kun lytter til folk der siger du er fantastisk for hvis folk siger konstruktive ting - fx at det skinkebegreb ikke er så sjovt - så forklarer du bare at det er du ligeglad med og det er din blog og du bestemmer.Det er ærligt talt umodent. Men jeg forudser at du er ligeglad fordi det er dit liv og du styrer selv, ja det sagde jeg også da jeg var 15.

Kia sagde ...

Hej,

Jeg er ikke ligeglad hvad mine læsere siger og går meget op i konstruktiv kritik. Men den ovenstående anonyme kommentar kan jeg jo ikke bruge til noget, da jeg rent faktisk skriver hvad jeg har lyst til, især i forhold til de udtryk jeg vælger at bruge her på bloggen - Det er mig. Jeg vil ikke ændre på mig selv og min humor (dårlige humor, synes du måske) for en person, der bare iskoldt skriver at det ikke er sjovt og faktisk er en kende nedladende oveni.

Jeg skriver for mig selv, det gør jeg virkelig.. Og her ER det faktisk mig der bestemmer indholdet 100%, men hvis du kendte mig, ville du også vide at jeg gør plads og hører på andet end ros. Bare kig i kommentarfelterne.

Det der med umodenhed og din forventning om hvad jeg evt. ville svare på dette - Det vælger jeg ikke at svare på.

God dag, du!

Kia.

Maria sagde ...

Hvor er folk bare øv! Get over it, og lav jeres egen negativ-klub.dk, så vi andre kan have det sjovt med Kia og hendes fantastiske blog!

Kia sagde ...

Høhø.. Negativklub.dk.. Det var sjovt skrevet.

:)

Kia.