7. juli 2010

RF10 - Lørdagens og søndagens outfit + SJOV!

Photobucket

Fredag havde vi vilde tømmermænd og vi gik faktisk bare rundt og sumpede hele dagen. Vi spiste dejlig sushi og drak et glas JackD i H&M's rebootcamp, for at udskyde tømmermændene.. :) Vi så lidt Florence + the Machine og lidt Dizzy Mizz Lizzy og spiste mad fra ca. alle boder på festivalpladsen, haha. Dette er det eneste billede jeg har fra fredag.. God sushi!

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lørdag var en fantastisk dag, hvor vi igen drak os ned og havde nogle vilde musikoplevelser. Det var slet ikke meningen af Nina skulle på Roskilde, men i sidste sekund skaffede hun et armbånd. Det var så godt! Koncertmæssigt var Muse en kæmpestor oplevelse! Jeg elskede koncerten og var lykkelig over endelig at se dem live. Da de spillede "Uprising" fik jeg kuldegysninger. Elsker Muse! Lørdag så vi også The Floor Is Made of Lava, The Asteroids Galaxytour og Kashmir. På billedet ovenover tager Kasper Eistrup sig til hovedet og kan ikke fatte at han står på Orange og spiller. Jeg er ikke den store Kashmirfan, men da de spillede "Miss you" og "The Aftermath" var jeg solgt. Lørdag var også dagen, hvor vi købte 10 kæmpe JackD og cola i H&M's rebootcamp og drak dem foran indgangen til festivalpladsen på rekordtid. Festligt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Søndag var sidste dag og vi havde igen tømmermænd efter endnu en heftig JackD-brandert om lørdagen. Vi chillede det meste af dagen på et tæppe på pladsen. Inden I kalder mit outfit for vovet og giver mig råd om hvordan jeg burde klæde mig (se forrige indlæg om Roskilde), vil jeg lige minde jer om at ALLE er nøgne på Roskilde (Aej ok, ikke alle.. :)) og at det var omkring 30grader. Jeg er nærmest tildækket i forhold til mine medmennesker, haha. Vi hørte Jack Johnson og Kasabian på tæppet foran Orange og da Prince-tid nærmede sig, fandt vi en fin plads ude på siden af Orange, så vi kunne komme hurtigt ud til vores bil og hjem uden at lande i kæmpe menneskemængder og bilkø. Det lykkedes.

Ang. Prince. Jeg havde en periode i min gymnasietid, hvor jeg var kæmpe Princefan. Jeg købte en del af hans albums og så dvd'er med hans koncerter. I søndags levede han altså ikke levede op til mine forventninger. Sangene var lange og fulde af mellemspil og jeg hørte mere korpigerne end Prince. Med det sagt, var det en stor oplevelse at se manden live, men til 12 mio.?!

Alt i alt en fantastisk festival med verdens bedste stemning, som jeg ikke kan leve uden! Ses vi til næste år?

19 kommentarer:

Mette sagde ...

Det er kun folk, som ikke har været på Roskilde, som skriver, at du er for vovet!!
Jeg var dog ikke på Roskilde i år (og hvor jeg dog fortryder det!), men har været der de sidste tre år.. og sidste år var det lige så varmt (hvis ikke varmere) som i år, så jeg gik i så lidt tøj som overhovedet muligt.
Du er for nice, Kia.. og det ser ud til, at du havde en kanon Roskilde.

og HELL YEAH, vi ses næste år! Vil aldrig boykotte Roskilde igen for at arbejde og tjene penge!! ;)

Mvh. en fast en læser,
Mette

Anna sagde ...

Det ser bare så hyggeligt ud :)

/Anna
http://infashionwetrustblog.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej Mette,

Ja, det tror jeg også. Det provokerende mig bare helt vildt, da en pige skrev at jeg var vovet og at jeg burde tage mere tøj på.

Anna - Det var super hyggeligt! Virkelig fantasisk oplevelse, som jeg ikke vil være foruden.

Kia.

Marie BM sagde ...

Er enig med dig mht. til Prince koncerten! Der var aaalt for meget korpige og mellemspil.
Ellers hyggelige billeder. Jeg vil tilbage NUU!! :p

Julia Louise sagde ...

Er helt vild med den prikkede blå kjole. Den er rigtig sød :-)

julia / www.julialouiseblog.blogspot.com

Louisa sagde ...

Jeg forstår ikke, hvorfor du lader det gå dig sådan på. De tager jo fejl, så who cares? :)

Kia sagde ...

Hej Louisa,

Det går mig på, fordi jeg er et menneske.

Kia.

Louisa sagde ...

Min kommentar var ikke ment bebrejdende, synd at du læste den sådan.

Louisa sagde ...

Min kommentar var ikke ment bebrejdende, synd at du læste den sådan.

Kia sagde ...

Det gjorde jeg heller ikke. Jeg svarede på dit spørgsmål.

:)

Kia.

Karina sagde ...

Du er hot med kig til lidt maveskind, det kan du bære både på Roskilde og udenfor! Ser ud til din Roskilde-oplevelse var mindst lige så fed som min!

/ Karina, meget fast læser!

aegteaeblekinder.blogspot.com

Ditte Mehner Kristiansen sagde ...

Det kan godt være, at du fik kuldegysninger, da Muse spillede, men jeg fik kuldegysninger, da jeg læste det her indlæg... :-) Lyder til at du har haft nogle skønne dage - dejligt for dig! :-)

Dyveke sagde ...

WOW Kia - du er så "våget"!
Men det er sgu bestemt ikke ment på nogen dårlig måde :)
Synes virkelig at janteloven har for lange klør i DK - tag det hele med oprejst pande!

KH

Kia sagde ...

Hej piger,

Hehe, ja, jeg er en vovet en.

:)

Kia.

Anna sagde ...

Jeg synes ikke det har noget at gøre med at være vovet, mere noget med at kende sin krop og være stolt over den!! At fx vise mave viser bare at du er selvsikker omkring din krop (self har alle usikkerheder omkring deres krop men...) selvom du ikke er en af tynde tynde pige:) Du har flotte naturlige former, you go girl!!:) hvis din former noget mere!!!

Anonym sagde ...

Selvfølgelig skal bloggere ikke bare være nogle, der skal skydes løs på efter frustrerede læseres forgodtbefindende og bare finde sig i det. På den anden side forstår jeg ikke helt, hvordan man kan blive så provokeret af sådan en bemærkning. Den er jo bare en ud af mange, som bliver luftet her, hvoraf langt de fleste er ovenud positive. Som blogger vælger man jo at blotte sig på godt og ondt og heldigvis, ser det da ud til at responsen fortrinsvis er positiv, hvorfor så lade sig provokere af nogle få negative.

Kia sagde ...

Hej Anonym,

Jeg er skam bare et menneske ligesom dig, så nogle kommentarer provokerer mig, ligesom andre gør mig glad.

Derudover vil jeg lige tilføje at det bestemt ikke er nogle få kommentarer, men at jeg ikke udgiver rigtig mange ubehagelige kommentarer. Så nogle gange er det vist naturligt nok at der kommer en reaktion fra min side.

:)

Men, tak for din kommentar. Du har ret i at jeg skal fokusere på det positive. Det øver jeg mig meget i.

God weekend,

Kia.

Anonym sagde ...

Var meget skuffet over Prince, -dejligt at vide man ikke er den eneste!!! Fantastisk Roskilde ellers!
PS. jeg tilbragte en del tid i shorts til lige over knæene og min bikinitop! ;)

Astrid

Kia sagde ...

Wuhu! GO ASTRID!!!

:)