24. juli 2010

Let's not fight, I'm tired, can't we just sleep tonight?

Jojo - Jeg ved godt at jeg før har postet denne sang, men det var liveudgaven i Letterman.. Nu er jeg helt skudt i den officielle video, hvor hun IGEN laver tegnesprog fordi hendes kæreste/bror/far/en hun elsker måske/måske IKKE er døv. Uanset hvad - HOLD KÆFT, HVOR ER DET SMUKT! Se den og få de dér kuldegysninger på en varm dag. I promise! (Jeg har hørt den på repeat i 14 dage..)

9 kommentarer:

Anne sagde ...

Super fed video og det er rigtig nok smukt og sangen er dejlig afslappende at lytte til. Me like!

/anne

www.annechristensen.blogspot.com

Lotte sagde ...

Du har helt ret! Jeg synes den er vildt smuk!
Ej, nu skal du høre, forleden da jeg var i staden, så gik jeg forbi Letz Sushi, og jeg blev helt vild fordi jeg kunne huske du havde været derinde! Totalt "stalker" agtigt, selvom det var et tilfælde... Hehe.. :)

Line sagde ...

Er du helt sikker på, at tegnsproget har noget som helst at gøre med, at hun kender en døv person? Så vidt jeg har forstået det, er det et simpelt kunstnerisk udtryk, som hun har tilføjet, fordi hun synes, at det amerikanske tegnsprog er visuelt smukt - som en dans hun kan udføre med de ord, hun synger. Og det synes jeg også er super fint omend ikke nær så rørende som din udlægning. :)

Xeniashake sagde ...

NICE videoen!!! jeg er selv døv xD jeg kan forstå nogle af det hvad hun sagde, selvom alle lander har forskellige tegnsprog. kan man alligevel forstå hvad de sige :D love the video

Cecilia sagde ...

Tak for at introducere mig til sådan en dejlig sang. Den har jeg hørt meget allerede (:

♥♥
http://www.fimpassion.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej hej,

Altså jeg er ikke 100% sikker, men har læst flere steder at det er fordi hun har en kæreste der er døv. Det fik jeg så afvide var en bror.. Men altså jeg kan ikke være sikker.. :) Det er bare rygter..
Det gør ikke sangen mindre smuk. Jeg synes sgu den er fantastisk!

:)

Kia.

Katia sagde ...

Sangen er bare fantastisk! Så smuk, afslappende og dejlig.... Jeg har også hørt det er til en tidligere kæreste (og altså IKKE ham hun er sammen med p.t.).
Ahhh honning for øregangen ;)

Josefine Alma sagde ...

Åhh, jeg elsker også denne sang!
Og nej, hendes kæreste er ikke døv, men derimod normalthørende. Hun hedder desuden JD Samson og er medlem af bandet Le Tigre. Jeg læste engang et interview med Sia, hvori hun udtrykte hendes kærlighed til tegnsprog. Hun bruger det som en kunstnerisk udtryksform, især i forbindelse med musik. Så jeg tror egentlig ikke at det har noget at gøre med, at hun kender én der er døv (som sagt tidligere). :)

Kia sagde ...

Måske, måske ikke har jeg nu skrevet i indlægget.. Jeg tror på kærligheden, så jeg holder fast i håbet om en smuk historie!! Måske er det en tidligere kæreste som Katia siger?