18. juli 2010

Neon og meget brune ben!


Jeg vil lige vise jer et billede taget midt under Turboweekends koncert i Tivoli forleden. Det er Ninas brune/sorte ben til den nette sum af 50.000kr og hendes seje neonsandaler fra H&M. Shiiit, både ben og neonsandal fik ca. en million elevatorlooks fra folk før Cofoco, efter Cofoco, på vej til Tivoli, i Tivoli og udenfor Tivoli. Men ok, de der sandaler er også meget opmærksomhedskrævende og flotte! Desværre er billederne lidt mørke.. Men jeg er sikker på at I forstår ideen med neon og god tan! :)

Ps. Jeg blev i går aftes inspireret af JeanettD og har tilføjet en 'formspring me'-box her på bloggen - Find den i højre side under twitterupdates. Du kan bruge den til at stille mig (næsten) alle spørgsmål og jeg vil prøve at svare så godt jeg kan. Sæt igang! G
od søndag!

8 kommentarer:

Laura sagde ...

De er virkelig fede! ved du hvad de koster? og om de fås i andre farver? :)

Sofie sagde ...

Det forstår jeg altså ikke, Kia - er det virkelig bare solen, der har gjort hendes ben så brunsorte? :O Det ser jo helt vildt ud! Kan du ikke lige forklare lidt nærmere? ;)

Kia sagde ...

Hej Laura og Sofie.

De kostede vist 179kr, ved ikke om de fåes i andre farver.

Haha, nu er billedet også ret mørkt, men hendes ben er faktisk næsten sorte. Hun har jo været 5 måneder i asien og er kommet hjem til sommer i DK.

:)

Kia.

Anonym sagde ...

De er faktisk så grimme, at de er fede. Ved dog bare ikke lige hvor man skulle få brugt dem, andet end til elektro-fester.

Anonym sagde ...

man kan også få dem i sort :D

Kia sagde ...

Hej anonym,

Man kunne jo evt. have dem på til sine brune ben og en LBD og være sej som Nina!!

Tak for tip til den anden anonym.

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg har lige købt dem på udsalg til 50 kr. Bare et tip;) Er så glad for dem!

Amina sagde ...

Hej Kia!
De er for seje!
Tror du H&M muligvis stadg har dem? :)