29. juli 2010

Lyserød kjole og kagebagning - WTF?!?!

PhotobucketPhotobucket

Dagen blev brugt på småærinder, kagebagning og en aftale med min veninde Julie. Hun lavede dejlig mad, jeg medbragte en god kage og så tog vi fælledparken til Zulu sommerbio. De viste Brüno og OH MY - det var altså en virkelig sjov film om den tyske model Brüno, som bare gerne vil være kendt. Vi spiste god kage, som undertegnede havde bagt og drak et glas verdi i biografmørket. Så hyggeligt!

I går kom denne kjole også ind ad døren. Nuiiiii, den er virkelig fin med de fine blonder, den lyse farve og de fine små skulderpuder. I dagslys er den en lys lyserød farve, men på kamera og om aftenen ser den bare creme/nude-farvet ud. Så fin! Det er ikke så tit, jeg går i lyserød, så jeg stylede kjolen med et nittebælte, mit rockernet, raybans og converse for ligesom at rocke kjolen lidt op. Det blev meget godt, synes jeg! Det er altså også dét, som et par converse kan - Nemlig at gøre fine kjoler mere hverdagsagtige og afslappede. Kjolen er forresten fra asos, købt på udsalg til 170kr.

Alt i alt brugte jeg min onsdag på at bage kage og have lyserød kjole på.. Det er SÅ mærkeligt! Slet ikke noget jeg normalt gør mig i. Haha!

18 kommentarer:

Modemusen sagde ...

Kia, det her look må blive mit yndlings blandt de mange. Det er SÅ flot, og jeg kunne virkelig godt finde på at købe kjolen. Tak for linket! :)

Laura sagde ...

har kigget mange gange på den, men var bange for den blev for fin - but you rock it girl!

Chiara TheMinette sagde ...

Oh wow, love love this dress! i want it!
xx


http://theminetteissue.blogspot.com/

Shit & Chanel sagde ...

hvor er det en fin kjole .. :)

LostInHerDreams sagde ...

Lidt underligt spørgsmål, men hvor høj er du? Kjolen ser nemlig ikke så lang ud, og det kunne godt blive et problem for mig ...

Kia sagde ...

Nejnej, det er ikke et underligt spørgsmål.. Jeg kender faktisk ikke mine præcise mål, men jeg er ca. 176-78 cm høj.

Laura - Jeg tænkte også at den ville blive for fin uden noget, så derfor tilføjede lidt en smule rock til den også blev den sgu sej!
:)

Kia.

LostInHerDreams sagde ...

Super ^^
Og man kan godt bukke sig ned uden at vise trusser?

Kia sagde ...

Ja, det skulle jeg mene. Med mindre du mener at bukke sig mega meget forover, så kan man jo nærmest se trusser i alle kjoler.. :) Min er en M!
:)

LostInHerDreams sagde ...

Fedt! Tak for hjælpen :)

Piece of Me sagde ...

Det klær dig virkelig godt synes jeg :)
Synes det er mixet godt sammen...

Panni Punktchen sagde ...

Brüno is from Austria! ; )

Tina sagde ...

Du ser så godt ud i den, og kan godt lide din måde at style den på, den er rocker fed ;)

Tanja sagde ...

Puha du skræmte mig lidt med overskriften! Da skrev lyserød forestillede jeg mig noget nær pink strutkjole (don't know why!), men det var jo heldigvis ikke tilfældet:) Super cool kombination lige at give kjolen råt tilbehør så det ikke bliver for piget:)

Kia sagde ...

Nå ja.. Han er fra Østrig.. Det gik lidt stærkt, da jeg skrev indlægget. Men shit, hvor var den bare tåkrummende sjov og mega klammo! :) Hehe.

Cool at I kan lide stylingen - Det lå godt nok lige til højrebenet, men det fungerede 100%.

Haha, Tanja - Tror jeg har skræmt mange med den overskrift.

:)

Kia.

Anne Sofie sagde ...

Hvorfor smiler du egentlig aldrig med tænderne? Du smiler som jeg gjorde dengang jeg havde togskinner. Hvis man ser videobloggen, så har du da fine og vældigt pæne tænder? :)

- AS

Anne sagde ...

Ihh hvor du lokker med billigt tøj!! Super fedt sat sammen! Hvor er dit bælte fra? Har ledt efter et bælte i den stil i noget tid, men kan ikke finde det nogen steder...


Anne

www.misschristensen.blogspot.com

BRUUN by BRUUN sagde ...

Dette er virkelig et godt look til dig, Kia :-)

Score !!

/Linda

Kia sagde ...

Hej piger..

Jeg smiler sådan fordi.. Det ved jeg ikke, det gør jeg bare.. :) jojo, har pæne tænder.. Men altså sådan smiler jeg bare på billeder?!

Bæltet er fra my favourites - Friis og co.

Og tak for de pæne komplimenter..

Kia.