27. juli 2010

Mandagskombi - T-shirt og maxi.

Photobucket

Hold kæft et lortefjæs jeg laver på det her billede. Men altså, det er da et ok pænt lortefjæs.. :) Outfittet er fra i mandags, hvor jeg brugte det meste af dagen i forstæderne med mine forældre. Ikke det vildeste, men altså man savner VIRKELIG at have en have/altan, når det er sommer og man bor i en lejlighed på omkring 50kvm. Jeg magter ikke at tage ned til flue-papiret på Islands Brygge, Amager Strand eller Kgs. Have, selvom jeg har lyst hver gang solen skinner. Der er SÅ mange mennesker altid og folk sviner og larmer og.. ja, der er meget galt.. Så er det nemmere at tage ud til forstæderne og hygge i forældrenes have, hvor der ikke er særlig mange mennesker, der ikke er nogen der sviner og der er ovenikøbet mad i køleren. Ikke dårligt! :)

Man kan forresten ikke se det så godt på billedet, men det er små svaler på t-shirten. Se printet bedre hos Frede!

7 kommentarer:

Julie'Kristine sagde ...

hvor ser du fin og sommerfrisk ud! :)

-Julie'Kristine
http://theworldofjuliekristine.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Vil du ikke prøve at smile med tænder en dag - det ser altid ud som om, du prøver at holde smilet lidt tilbage? :)
Ellers en hyggelig blog!

Anonym sagde ...

Hvor er din t-shirt fra???

Kia sagde ...

Tiktak.. :)

Ehm, jooo, men altså.. Jo, måske.. Kan jeg prøve. Men jeg er ikke pæn når jeg smiler med tænderne.. Men for din skyld.. Hehee.

Tee er fra STØJ!

Kia.

sara sagde ...

fin tshirt :D

og kender godt det med ønsket om have. Bor dog selv lige overfor Assistens Kirkegården, så det er der jeg hopper ned og lader som om at jeg er i min baghave :D

Emma Balch sagde ...

Hej Kia :)
Du ser altid så fin ud. Til en anden gang hvor solen skinner skal du prøve Havnebadet ved Fisketorvet. Meget undervurderet sted, og der er faktisk ikke så mange mennesker. Jeg tager tit derned alene og læser en bog :) Det er skønt.

Knus

Kia sagde ...

Hej Sara og Emma,

Tak for jeres gode tip! Er det mad i køleskabet?? :)

Haha.

Kia.