20. juli 2010

Gadestil og en smuk ma.. ehem.. blazer..

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg tænkte at jeg lige ville dele de her alt for lækre streetstyle billeder med jer. Det nederste billede er bare to-die-for.. Nøj, en smuk.. ehem..blazer.. :)

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Kia,

Dette er ikke relateret til dit indlæg, men har fulgt dig længe, og kan huske du engang sagde du havde problemer med huden og gik til kosmetolog? Hvordan har huden det idag? :-) Man kan jo ikke se noget på billederne.

Nina sagde ...

Hej Kia

Mega fede billeder.
Og din blog er bare SÅ cool! Super meget respekt til dig og din fantastiske blog!

Nina

Helene sagde ...

Årg! Er SÅ vild med det øverste look. Det ser både mega behageligt ud plus at det er super smart! Er også helt vild med fjer skørtet. Har ledt efter sådan et, men det eneste jeg kunne finde var et i størelse large i Zara - hvilket ikke helt duer når man er en small.

Helene xx

Kia sagde ...

Heyy piger,

Tak for de fine komplimenter.

Ang. min hud, så har jeg faktisk lige svaret på det på www.formspring.me/fierceogfattig.. :) Men det går så godt med den! Tak for dit spørgsmål.. :)

Ja, vil også vildt gerne have en fjerkjole, som den på billedet.. Den er flot!!

:)

Anonym sagde ...

dejligt at høre... jeg lider lidt af det selv. hvad blev der gjort? købte du specielle produkter, piller?

Kia sagde ...

Jeg fik nye p-piller, som virker mod acne. Kan ikke lige huske hvad de hedder - måske feminilmite? Derudover udskrev min læge en recept til noget dalacin, som er en slags giftig væske som man dupper på urenhederne. Det hjalp meget i starten. Nu har jeg ikke noget overhovedet. Ændrede også mine vaner - Droppede de dyre produkter, der stressede min hud og begyndte på den lyserøde Matascreme om morgenen, jeg vasker mit ansigt med lunkent vand om aftenen og smører nivea på. Makeuppen fjerner jeg med dermas makeupfjerner, bruger den kun til øjnene. Et par gange om måneden renser jeg med endybderensede ansigtsvask fra Nimue. That's it. Har den fineste hud og sådan har det været de sidste 4 måneder.

Hurra!

Håber du finder en løsning, der virker for dig.

Kia.

Anonym sagde ...

Dejligt for dig... Har prøvet lidt af hver, dyre cremer osv, men måske er det lidt overvurderet. Måske skulle jeg gøre det samme som dig, at købe en helt naturlig parfumefri creme fra matas..:-)

Anonym sagde ...

Wauw elsker demin looket, virkelig godt sammensat, meget inspirerende.

Malene-Liv sagde ...

Jeg er ogå helt vild med fjernederdelen, det ville være rent blær at kunne tage sådan en på når man skulle ud:)

- Malene-Liv
www.weamblog.blogspot.com

Kia sagde ...

Ja, altså jeg tror nogle gange at ens hud bliver overbelastet af alle de produkter og behandlinger man giver dem. Min hud er så medgørlig efter at jeg er begyndt på den enkle form for hudpleje.

:)

Ja, denimlooket er for vildt - Især tasken med de fine badges! Det samme med fjernederdelen. Den er SMUK!

Godt at I finder inspiration i de billeder jeg poster!
Kia.

Anonym sagde ...

wow.. lækker...ehm blazer!
hvem er han? (: