26. juli 2010

STØJ.

Photobucket

I lørdags lykkedes det mig at få taget et dagens uden hvalpe i den orale fase og tissende mandemops i baggrunden.. :) Vi er hjemme på Amager igen efter et par dage i forstæderne. Vi har begge følt os lidt som et gammelt ægtepar i parcelhus med stor have, webergrill og opvaskemaskine. Derudover har vi brugt dagene på at vaske tøj og gå i Bilka - Så der har virkelig været gammelt ægtepar over os. Haha.

Jeg har en ny grå jerseytop på med fin lommedetalje på, som er en gave fra Støj. Jeg har nemlig fået lov til at vælge en del styles fra Støj's kollektion, som jeg måske/måske ikke vil bruge i nogle af mine outfits. Jeg synes personligt rigtig godt om Støj fordi tøjet er cool, budgetvenligt og tilgængeligt de fleste steder bl.a. i Message-butikker landet over. Med dét i mente og selvfølgelig med min egen stil i mente, sagde jeg altså ja til tilbuddet om at vælge nogle STØJ-styles. Jeg gør som jeg plejer i mine dagens, behøver ikke pludselig skrive Støj i alle mine indlæg eller sådan noget.. :)

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

love love love your tee and your necklace! <3
xx
Chiara

Anonym sagde ...

Ja, du skulle jo nødig skabe støj på linien med for meget snak om STØJ. :-) Synes nu toppen ser cool ud og vil da vældig gerne se lidt flere af dine styles derfra, da det er et mærke jeg ikke rigtigt kender til... endnu.

Anonym sagde ...

Det lyder nu ellers super hyggeligt med webergrill, parcelhusstemning og legesyge hunde!

Jeg ville lige høre hvad det er for en neglelak du bruger og hvor den er købt? Har nemlig i længe ledt efter en i den rigtige coral (kalder de den vidst?)

Men tak for en blog der altdi er hyggelig lige at kigge forbi!

ida sagde ...

I like, I like, I like :-)! Sammensætningen er virkelig god, og jeg beundrer dig for altid at have en masse smykker på! Jeg er ret så misundelig på alle dine ringe..

Anonym sagde ...

Hej Kia

hvor er dine jeans fra? Hvad hedder modellen?

Lilja sagde ...

Øv, jeg ville ellers gerne have set på hunde..

Kia sagde ...

Haah, I ville gerne have set på hunde?! :)

Modellen er fra gina tricot og hedder Sylvia.. :)

Ja, føler mig nøgen uden neglelak og smykker.. Egentlig en dårlig vane!

Neglelakken er Tart Deco fra Essie eller Orange Fizz fra Chanel. Skrifter mellem de to og de er ok ens i farven. Kan ikke lige se hvad farve det er jeg har på på billedet. Begge kan anbefales. Holder længe..
:)

Kia.

Heidi sagde ...

Fin bluse :D
Bliver spændende at se mere derfra :)

Kia sagde ...

Hej Heidi.

Det er super lækkert tøj, så det skal du da klart glæde dig til. Hehe.

Anonym sagde ...

Hvor er din uglehalskæde fra?? :-)

Kia sagde ...

Den er fra Ebay. Prøv at skrive "ugle" her på bloggen i søgefeltet, så kommer du frem til indlæg med link til halskæden i kommentarfeltet..

:)

Kia.