1. juli 2010

Playlist Roskilde 2010.

Photobucket

Sådan her ser min playliste til årets Roskilde festival ud. Jeg har lavet min egen personlige plakat med mine 25 foretrukne bands. De 10 første bands SKAL jeg se, om det så skal koste mig mit liv. De resterende 15 bands ville jeg gerne se, men hvis jeg ikke når det, så er det ok. Glæder mig virkelig meget til Muse, Gorillaz, Florence + the machine, Jack Johnson og Turboweekend. Det bliver godt! Jeg skal ikke bo på festivalen, men kender en del derude, så hvis jeg bliver for fuld/nærig til taxa, så crasher jeg derude. Jeg tager derud i dag kl 12. Ses vi? UDEMÆRKET ROSKILDE!!!

7 kommentarer:

Brigitte sagde ...

Arhh Kia, meget dårlig reference "om det så skal koste mig mit liv" når man tænker på gårsdagens 10 års-dag.

Helene sagde ...

Fed liste :) kendte ikke Florence + the machine, men har lyttet til dem, og de er jo vildt gode. tak for inspirationen :)
Helene x

Shit & Chanel sagde ...

Hvis jeg var så heldig at have billet - ville jeg blive der 24/7.
og forlade pladsen som en SIDSTE .. cirka ! ;P

Anonym sagde ...

Brød mig heller ikke så meget om udtrykket "om det så skal koste mig mit liv" i denne her forbindelse.

Simone sagde ...

Vil du tage i taxa fra Roskilde til KBH hver aften? det lyder liiiiidt dyrt ;) men i hvert fald, håber du nyder festivalen for alle os, der ikke kunne komme med i år. Jeg savner det hvert sekund!

Sidsel Hansen sagde ...

Damn, ærgeligt for dig (og mig!!!) at Turboweekend og Muse ligger samtidigt. øvøv siger jeg bare

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, super ærgeligt at Muse og Turboweekend og Robyn spillede så tæt på hinanden. Jeg så MUSE.

Ang. min måde at udtale mig på; Jeg er af den overbevisning at man nogle gange godt kan komme til at putte ord og betydninger i folks munde og jeg er sikker på at havde I ikke nævnt det var der ikke nogen der havde bidt mærke i det. Positivitet. Roskilde fejrer livet og glæden og ikke død og ødelæggelse. Jeg ved det skete og det var trist, men jeg har på ingen måde udtalt mig om den sag i dette indlæg.

Kia.