31. juli 2010

Armystyling.

PhotobucketPhotobucket

Armytrenden så vi lidt af i foråret med fine parkacoats og fine skjorter i den karakteristiske mørkegrønne farve. I efteråret og henover vinteren vil vi se meget meget mere army og jeg er ret glad for trenden - HVIS den er stylet rigtigt. Indtil videre synes jeg personligt at min tynde grønne parka fra Ellos har fungeret bedst med fine feminine kjoler og buksedragter. Men måske, man også skulle bruge den med en storblomstret kjole og fine guldpailletter? Jeg tænker på at finde de perfekte armybukser - Muligvis i en chino-model eller mega baggy. Vil også søge efter guldpailletter, helst en kjole, så jeg kan matche den med både bukserne og med min parka. Det ser jo virkelig interessant ud på ovenstående billeder.. Hvad siger I til armytrenden? Holder den hos jer?

8 kommentarer:

Camilla sagde ...

Den holder helt sikkert!
Især bukser i army bliver super hot, Five Units har lavet nogle fede cargo bukser som man kommer til at kunne købe hos mig ;)

http://www.oxideret.dk

mialuise sagde ...

Uha army. Jeg ser ikke frem til at det bliver moden. Jeg ligner en fra hjemmeværnet, når jeg ifører mig noget i mørkegrønt :)

Litzy sagde ...

Jeg eeeelsker army og har altid gjort det... at halvdelen af min familie er i militæret har nok også hjulpet på det :P

Jeg ejer ikke så meget selv, men de få items jeg har, dem elsker jeg :)

Anonym sagde ...

Den holder ikke hos mig. Minder mig mest om den stil jeg havde i 9.-10. klasse, og det var altså ikke kønt.

Kathe Elisabeth sagde ...

Årh ved ikke med de army bukser, men jeg skal selv ud og finde en army-parka! Den er super fed den hun har på på det nederste billede, og tænker at matche den med feminine kjoler og boots - tænker det kunne blive meget fint :)

Nanna sagde ...

Den holder helt sikker ved mig da jeg lige har købt den jakke hun har på. Så jeg glæder mig til det bliver lidt koldere så jeg kan komme til og bruge den :)
Og tak for det fine billede, dejligt med lidt inspiration ;D

Line sagde ...

Uha, mange trends er jeg helt klart frisk på at hoppe ud i - dette er bare ikke én af dem. Kæmpe, mega no-go for mig, jeg har stadig ikke forelsket mig i det. Og tror ikke det kommer til at ske. Men aldrig sige aldrig!

http://moonlightneighbourhood.blogspot.com/

Kia sagde ...

Ohh, ok. Der er delte meninger om army trenden... :)

Camilla - Hvornår får du five units og hvad ligger prisen på?

Kia.