1. august 2010

My guilty pleasure - Jersey shore.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

(terrysdiary.com)

For tiden er en af mine favoritrealityserier MTV's hitshow Jersey Shore. På mange måder er det et totalt hjernedødt show om 8 unge "guidos", der i 1. sæson fester, slås og knalder i partybyen Seaside Heights lidt uden for New York. I 2. sæson er de rykket til Miami, hvor de laver, ja.. Akkurart det samme som i 1. sæson. Jeg har lige set det første afsnit i 2. sæson og det tegner til at blive rigtig god underholdning igen igen. "Guidos" er italiensk-amerikanske unge der har et helt specielt look - De er ekstremt tanned, trænede og ret fedtede egentlig.. Pigerne kalder sig for "Guidettes" og de er ligesom fyrene, altså, tanned, trænede og ret fedtede.. Haha. De har en fælles forkærlighed for "fistpump" og "creeping", som vist nok egentlig bare er technodans og at lægge an på det modsatte køn.

I USA er Jersey Shore blevet et virkelig populært show med rigtig mange fans og ligeså kritikere. Marc Jacobs har bl.a. udtalt at han elsker Jersey Shore "for så behøver han ikke at bruge hjernen" og præsidentkandidaten John McCain har tweetet til den kære Snooki, da hun nævner at han i hvertfald ikke ville putte høje skatter på solarier, som Barack Obamas regering nu har gjort, da "McCain jo er bleg og sikkert gerne vil have en god tan".. Hertil tweeter McCain til Snookie at han "altid bruger solfaktor 15".. Herudover har modefotografen Terry Richardson nu taget billeder af deltagerne. Jeg ved ikke helt hvad han gør, men han formår altså at få deltagerne til at være fashion for en kort bemærkning.

Personligt er jeg meget betaget af Snooki, hun er god underholdning og pænt dum, men på en eller anden måde får jeg også sympati med hende.. Det samme gælder for DJ Pauly D (Ja, det kalder han altså sig selv), med det syge hår og de onde overarme, som bare er blød som et lam og bare godt kan lide at "creepe".. Man kan heller ikke undgå at grine lidt af Mike "the situation" som er en heeeelt vildt slesk fyr, der inddeler piger i kategorier som "granate" - Fat ugly girls og "landmines" - Thin ugly girls. Snooki med det høje hår og den orange tan er blevet et ikon i USA og jeg har læst to meget interessante artikler om hende - Den ene artikel er meget kritisk overfor Snookies person og Jersey Shore-konceptet og er skrevet af en journalist på NY times. Den anden er skrevet af onlinemagasinet Jezebel, som klart er på Snookis side og har nogle interessante pointer, mht. Jersey Shore og The Hills/The City. Nogle kan nemlig have en tendens til at synes, at The Hills/The City er lidt mere ekslusivt og anderledes. Men laver de medvirkende i The Hills egentlig ikke det samme, som de medvirkende i Jersey Shore? The Hills gør det bare i pænere omgivelser og ekstremt dyrt tøj.. Nyeste Jersey Shore sladder er, at Snooki i fredags blev arresteret i Seaside Heights under indspilningerne til 3. sæson af Jersey Shore, se de knapt så flatterende billeder her.

Jeg elsker virkelig The Hills og The City, men i øjeblikket tiltaler Jersey Shore mig mere, på sådan en søndag eftermiddag med tømmermænd. Drama, sex, intriger og fistpump - Elsker det.. Se det nye afsnit af Jersey Shore her eller start med 1. sæson her.

11 kommentarer:

Stine sagde ...

Hehe fantastisk at der er marthon på MTV med det hele dagen idag ;D

Fønix sagde ...

Har også tit fniset af deres udskejelser, men inderst inde virker de nu meget søde (og drengene er åbenbart vant til råbende kvinder hjemmefra), så man kan alligevel ikke andet end komme til at kunne lide dem en smule x)

MiaMaria sagde ...

Jersey Shore er THE SHIT!
Jeg så også første afsnit af sæson 2 i går, og glæder mig helt vildt til resten.

Snooki ftw! Sikke et skandaløst bunch, men jeg har nok aldrig set noget mere underholdende.
Paradise Hotel siger mig absolut intet, men Jersey Shore ... ja tak!

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om det med præsentation af personerne - det kan læses her:

http://life-lust-loveliness.blogspot.com/2010/02/its-jersey-shore-bitch.html

/Mia M
www.life-lust-loveliness.blogspot.com

Anonym sagde ...

hvad vil det sige at de er fedtede? (:

sara sagde ...

det er virkelig et yndlingsshow. og lur mig om ikke jeg nyder at gen-gen-gen-gense 1. sæson på mtv denne weekend. hurra for det.

men er dog ikke glad for at Angelina er med i 2. sæson. Hun er sgu for irriterende.

Linn sagde ...

Nice med links til de to artikler - virkelig interessant! Jersey Shore er og bliver god underholdning

Pernille Jørgensen sagde ...

Du skriver rigtig rigtig godt, Kia.

Tak for links til to meget interessante artikler.

Augusta sagde ...

Elsker at se det!!!

-www.oldstylenew.blogspot.com

Ann-Sophie sagde ...

Skulderklap herfra: FEDT gennemarbejdet indlæg.

Forsat god søndag!

Anne sagde ...

we all love jersey shore! det er som paradise hotel bare bedre!!! og så er det jo ekstra dejligt med mtv marathon all sunday!!! i sær hvor de lavede spoofs.. jeg har aldrig grint så meget før.. godt at de også kan lave grin med sig selv!

Kia sagde ...

Hej piger,

Cool at I kan lide det.. :)

Ser faktisk ikke paradise hotel - Synes det er FOR hjernedødt.. Men Jersey Shore tiltaler mig på en eller anden måde mere.. Og det er jo lidt det samme.. Mærkeligt.. :)

Kia.