18. juli 2009

Dagens klæder.Jeg trænger til at få klippet mit pandehår! :) Dagen er blevet brugt i dyrehaven og på bakken med kæreste og Molly. Vi spiste spanskrør og drak en kop te på en restaurant, da det begyndte at regne lidt. Lige nu er vi alle hos mine forældre, som er ude og føjte. Min søster og hendes kæreste laver pandekager og vi ser film. Dejlig lørdag!

Dagens - Bukser med lynlås fra Vila, tee med prikker fra Monki og læderjakke fra Only.

4 kommentarer:

Sanne P sagde ...

synes ellers dit pandehår har den perfekte længde, jeg er ret misundelig, faktisk :)

Anne sagde ...

Enig mht pandehåret - det har lige den rigtige længde nu, men jeg ved også af erfaring at fra den rigtige længde til "for langt" går der omtrent én uge! :-)

Er der for øvrigt nogle butikker i Malmø du kan anbefale? :-) - har mulighed for at komme fra det mørke (indkøbsmæssigt) - ikke Jylland - men Fyn - til Malmø i næste uge. Ville bare høre om du vidste noget!

Maria sagde ...

Hvor ser du dejlig lækker og casual ud, Kia! :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Aej, det går lige akkurart ned i mine øjne nu og det er satme irri.. :) Men ok, det ser vel godt ud..? Hehe. Der går ikke særlig lang tid før jeg ligner en der er løgn, må forbi frisøren asap.
Tak for komplimenten, Maria! :) Det var også en dejlig rolig og casual dag.

Bare gå ned af hovedgaden der har de de fleste highstreetbutikker.. Husk der er udsalg. Der er også et storcenter, som er lækkert. Kan ikke lige huske hvad det hedder.. Tjek nettet.. God tur!

Kia.