21. juli 2009

Hende der "moderedaktøren"..


Chilinet.dk har lavet et lille bagom bloggen indlæg - Se det her. I den forbindelse har de offentliggjort det portrætbillede, der skal pryde modesiderne i Chili og chilinet.dk. Når jeg kigger på billedet får jeg lidt Lotte Heise-vibes - måske er det fordi jeg ser sådan lidt stram og business-minded ud. Hvad synes I?

18 kommentarer:

Malene sagde ...

det er et super fint billede. Passer lige til et portrætbillede :)

misswester sagde ...

jeg synes det er et flot billede.
det kan du godt være tilfreds med!

liselotte sagde ...

Super godt billed, kan du sagtens være stolt af - og tillykke med titlen som moderedaktør :D

Julie G sagde ...

Det er virkeligt flot. Du har en virkelig god benstruktur med høje kindben. (Okay, det lød fandme mærkeligt, men jeg mener det.)

Dét kan du være stolt af :)

Roxanne sagde ...

slet ikke lotte Heise Agtigt! Du er vildt pæn! snyd:P!:)

~Sine~ sagde ...

Måske dine korslagte arme, giver billedet lidt business/Lotte Heise - vibes, men synes dit ansigt ser meget venligt og imødekommende ud :)

Nadia Hearts Music sagde ...

Jeg synes det er et rigtig fint portræt :-)

Christoffer J. sagde ...

Skide godt billede af dig

Line Thamawat sagde ...

Overhovedet ikke lotte-heise, det er bare fordi du står i sådan en bestemt positur. Jeg synes det fungerer rigtigt fint! :D Og du er fin!!! :D

MLR sagde ...

Super godt billede, du ser business agtigt ud på den gode måde!

Anonym sagde ...

Rigtig fint billede !!
Det kan du godt være glad for !!
Mor

Søren Storm Hansen sagde ...

Det er et meget fint billede. Du har udstråling, personlighed og selvsikkerhed. Jeg vil gerne høre, hvad denne person har at sige.

Meeen ...

Billedet illustrerer tydeligt forskellen mellem bloggere og traditionelle medier. Det er opstillet, teknisk fejlfrit og siger absolut intet. Det er en konstruktion.

Sådan er traditionelle medier - til forskel fra blogs. De lever af illusioner, og det undrer mig lidt, at Chili hyrer en blogger for straks at forme hende i de traditionelle mediers sædvanlige forestilling om, hvordan verden - og menneskerne i den - skal se ud.

Det er absolut et nydeligt billede, men det er meget langt fra "Fierce og fattig på SU". Jeg kan ikke forstå, hvad Chili vil.

Du udstråler autoritet (hvad der bestemt ikke er noget galt i). Jeg forstår dine Lotte Heise-vibes og business-associationer, men jeg forstår ikke, at Chili vil have mere af det samme. Jeg forstår bestemt, at de hyrer dig, men jeg begriber ikke, at de gør det for at lave dig om.

Men de kan nok ikke andet, for det er sådan traditionelle medier tænker. De har måske opdaget, at der er et stort hul, som bloggerne udfylder, og de tror måske, at de kan lappe det hul ved at hyre bloggere. Men hvis de skal det, skal de ikke fremstille bloggerne som business/Lotte Heise.

Billedet viser (for mig), at Chili ikke har forstået, hvad der foregår, og hvad det er, du kan og står for.

Jeg håber, at du tilfører Chili lidt firece og fattig - og ikke omvendt. De har vist mere brug for dig end du har for dem.

Om mig sagde ...

Hvor er det et fint billede af dig, Kia. Det kan du godt være 100 % tilfreds med.

Og jeg stemmer i koret:
Tillykke med titlen som moderedaktør:)

rijaH sagde ...

Du ser da kanon sød ud :)

margit sagde ...

Ej det er rigtig flot!! Meget prof! Synes bare dine øjne er lidt små, så forstår ikke, de ikke har givet dig lidt på øjnene.

Kia sagde ...

Hej alle,

Tusind tak for jeres fine ord! :) Jeg skal nok bare vænne mig til det..

:)

Søren - Jeg tror nu ikke Chili er ud på at lave mig om, da det meste er på mine egne præmisser. Men skal da nok være opmærksom.

Kia.

Anonym sagde ...

Moster siger: Hot Hot Hot ... DU ser saa voksen ud.
Moster er STOLT igen ...

Kia sagde ...

Hej Moster,

Jeg er jo faktisk også ret voksen..

Det er bare dig der er ehm.. 29.

Vi ses snart,

Kia.