7. juli 2009

Smykkeinspiration - Rockchic jewelery.


Min interesse for mode er stor og fylder meget. Derfor undrer det mig tit at jeg bruger så lidt tid på smykker. De fleste smykker jeg går med er gaver, som har affektionsværdi, billig h&m sigøjnergejl for at opnå et look eller uundværlige "smykker" såsom mit ur og mine små øreringe med sten, der forhindrer mine huller i at gro sammen. Forleden faldt jeg over denne lookbook fra Dominic Jones Jewelery. Selve mærket siger mig ikke noget, men kampagnen og smykkerne er virkelig inspirerende. Smykkerne er rock og har kant - Lige min smykkestil. Derudover er stylingen og valget af modeller lige i øjet. Alice Dellal og Lizzy Jagger gør nemlig kollektionen meget rockchic og misundelsesværdig. Mine fremtidige smykkekøb vil helt klart være med disse som inspiration. Fortæl mig om din smykkestil og ved du hvor man kan finde rockchic smykker som disse?

8 kommentarer:

Echoes sagde ...

Tja jeg har et meget humørsvingende forhold til smykker. Jeg går meget op i mit tøj og mine sko. Men jeg må indrømme at jeg ikke har så forfærdelig mange smykker. Jeg plejede at købe få, men ret dyre smykker. Men jeg er blevet lidt bedre med tiden :)

I foråret og sommers er jeg endt i sådan en statement fase, cocktail ringe og statement halskæder og diskrete og klassiske øreringe.

Hvor meget er dit budget? Jeg har sådan en Stephen Webster ring i guld med nitter ovenpå som jeg virkelig elsker. Dog er den i den lidt dyre ende.

Kia sagde ...

Echoes - Det lyder lige som mig. Mit budget er meget lille.. :)

Kia.

Pernille sagde ...

Uhh min smykker stil ... den er nok meget 70'er/bali/surferstil... Jeg falder gang på gang for træ smykker, som enten er inspireret af 70'erne, ligner noget jeg har fundet på bali eller at jeg lige er stået af surfbrættet på hawaii :) Derudover er det i guld, jeg kan ikke sølv-looket, jeg synes det ser billigt ud...

Ved desværre ikke hvor du kan finde de der smykker henne, men synes at jeg lige ville komme med min smykkestil :)

//Pernille

Ps. fantastisk blog du har!!!

Camilla sagde ...

Jeg er meget dårlig til at bruge penge på smykker. køber tit i h&m, da det er priser jeg kan overkomme. Jeg prioriterer næsten altid sko og tøj højere - selvom det nok ikke burde være tilfældet, da smykker virkleig kan gøre en forskel for outfittet :)

Freja sagde ...

Hej
Hvor er det dog nogle seje smykker du har fundet.
Jeg kan aldrig rigtig finde nogle i min stil. P.g.a det går jeg meget sjældent med smykker :)

Marshmellow-mountain.blogspot.com

Kia sagde ...

Det lyder som om vi er flere der prioriterer smykker lavt. Godt at vi kan finde inspiration i disse..

Kia.

TheHighSteal sagde ...

Jeg eeeelsker smykker, går ofte med mange på en gang! De kan pifte alle outfits op :)

Jeg har købt de fleste af de smykker jeg er gladest for på markeder i udlandet, der kan du finde en masse smukke og unikke ting!

C. sagde ...

Øj, smykker er lige så vigtigt som sko for mig....jeg synes de gør hele outfittet fordi smykker er meget mere personligt og langtidsholdbart end tøj.
Jeg synes altid at man husker smykker folk bærer langt bedre end f.eks. tøj.
Jeg har mange forskellige smykker...lige nu er jeg meget glad for en ring min kæreste gav mig ved et "uheld" tihi...