26. september 2009

Dagens soundtrack og næste køb.

Jeg elsker MUSE! De skulle være formidable live - Se selv videoerne her fra Wembley. Jeg får kuldegysninger, når jeg ser det! Næste køb bliver helt sikkert en billet til deres koncert i Parken d. 26. oktober! Køb din billet her.

10 kommentarer:

rijaH sagde ...

Hah det er sgu lidt sjovt.. eneste grund til jeg kender den nederste sang er fordi den er i Guitar Hero :D Men god er den skam stadig ;D

Kia sagde ...

Så er det da på tide at du hørte noget mere MUSE! De er fantastiske.

Kia.

Simone sagde ...

Kia.... jeg kan kun sige, at jeg er en stor musik-entusiast og elsker Roskilde og hvilken koncert tror du har min 1. plads efter 5 år??? Jeps! Hvis det kun gælder live-optræden så har jeg aldrig været så høj efter en koncert, som da jeg hørte Muse på Orange. Gør det, køb den billet om det så gælder nul shopping i en måned. Jeg skal nok følge med på bloggen alligevel ;)

Ravn sagde ...

Lige præcis Simone! Jeg kendte ikke rigtig Muse, da jeg var på Roskilde første gang i 2007 og hørte dem. Fantastisk oplevelse! Derefter har jeg været fuldstændig hooked på dem. Så jeg vil ligesom Simone anbefale dig at købe billetten. :D

Kia sagde ...

Uhhh, ja.. Det lyder godt. De sidste to år når de har spillet i DK har jeg været forhindret.. Men denne gang skal jeg altså afsted! :)

Hvad med jer?

Kia.

Julie sagde ...

Hej Kia
Jeg er også stor Muse-fan og rigtig ærgerlig over at jeg ikke har mulighed for at opleve dem i København denne gang. I 2007 så jeg dem både på Roskilde og i Forum.
Jeg har dog et andet spørgsmål: hvordan poster du YouTube-videoer på din blog? Jeg kan ikke finde ud af det på min... (har også blogspot)
Hilsen Julie

Kia sagde ...

Hej Julie,

Ærgeligt med koncerten i år..
Jeg kopier html-koden på videoen - du finder den til højre og der står vist "embed".. Derefter går jeg ind på blogspot i nyt indlæg under "rediger html" og kopierer koden ind. På min computer viser den et kryds og en firkant, men når indlægget bliver udgivet er det der..

Send mig en mail, hvis du fortsat har problemer,

Kia.

Simone sagde ...

Nej pengene rækker desværre ikke og i år har U2 min prioritet. Deres billetter bliver sat til salg i nov. Men Kia jeg kan love du ikke kommer til at fortryde. Mathew Bellamy er helt fantastisk både på klaveret, guitaren og vokalen. God fornøjelse :)

C sagde ...

uha, du skal tage ind og se dem! min kæreste gav mig + ham selv en billet til koncerten + overnatning på hotel, da de spillede i Forum i oktober '07. De er vildt, vildt, vildt gode live! Og folk gik virkelig amok :D det var en god oplevelse.

Kia sagde ...

Hej Simone og C,

Aej, nu SKAL jeg da bare have en billet! :)

Tak for anbefalingerne.

Kia.