18. september 2009

Selvudløser på mit kamera?


Jeg købte jo det her kamera og der fungerer perfekt i forhold til at tage billeder generelt. Men selvudløseren kan jeg ikke forstå. Jeg har fået det til at virke, men ligegyldigt hvad jeg gør bliver billederne utydelige og grumsede. Da jeg skrev om dette kamera i et tidligere indlæg, var der mange af jer der gav udtryk for at I kendte det. Så derfor - Har I nogle erfaringer og gode råd mht. selvudløserfunktionen? Hjælp mig!

11 kommentarer:

Anne sagde ...

Oftest fungerer selvudløser bedst med stativ? (:

Anonym sagde ...

Jeg har selv købt kameraet og er meget tilfreds med selvudlæseren. Synes at den i modsætning til andre kamera'er virker ret optimalt - også når man sætter den til at tage flere billeder itræk.

Ved ikke umiddelbart hvad der kan være galt med dit, men selvfølgelig er det vigtigt at kameraet står stille, hvilket vel også burde være en selvfølge i det at man jo sætter det fra sig.

Irriterende da!

Gina

*mit kaos sagde ...

Jeg har kun oplevet at det ryster, hvis jeg rykker rundt på kameraet umiddelbart efter jeg trykker på "start"... :)

Line sagde ...

Prøv at sætte fokus til, det ligner sådan en lille blomst :)

Carla sagde ...

når du tager med selvudløser er det vigtigt at du stiller skarpt. det kan f.eks. være at du har sat selvudløseren igang imens du stod foran linsen, så den har stillet skarp på den afstand... håber det gav mening ?

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak for jeres råd. Jeg laver lige nogle test med jeres råd i mente og vender tilbage..

TAK.

God lørdag,

Kia.

Ditte Jakobsen sagde ...

Jeg har netop også selv leget med selvudløser på mit kamera, godt nok ikke af samme mærke.. Men kan jo være du gør det samme galt jeg gjorde hehe.. Når du trykker for den skal tage billede, skal du holde knappen lidt inde til den lyser grønt og stiller skarpt. Og så trykke helt og så skulle den tage et skarpt billede.. Håber jeg giver mening:-)

Kia sagde ...

Hej Ditte,

Tak for rådet! Det giver mening..

Kia.

lisbeth bomberg ravn sagde ...

Hej Kia
jeg har præcis det samme problem med mit kamera, der er et Sony ( det er derofr billederne på min blog ofte er så uskarpe) nogle gange er jeg heldig at det stiller skrapt, men jeg ved ikke hvad der gør udfaldet.
Har du fået dit til at virke optimalt efter alle pigernes råd?
/Bomberg
http://styleperspective.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej Lisbeth,

Jeg har fundet ud af at det ikke skal være på auto, men jeg skal vælge kameraet når jeg sætter selvudløseren til.

Kia.

lisbeth bomberg ravn sagde ...

Tak Kia, det vil jeg prøve :)