8. september 2009

Lædershorts.


Forleden prøvede jeg på de her lædershorts fra Modstrøm. De var overlækre og bløde og sad som smurt på kroppen. Jeg vil style dem til hverdag med basis tees og store smykker og til fest med høje hæle, bustier og en transparent top. Desværre kostede de 800kr - Rent principielt giver jeg ikke 800kr for et par shorts. Så jeg må vel bare drømme videre..

9 kommentarer:

JULIE MONBERG sagde ...

Vi sælger shortsene i den butik jeg arbejder i - og jeg havde også bestilt dem til mig selv, men desværre sad de rigtig skidt på mig. Øv, fordi de er vildt lækre og bløde - og utrolig rå.

JULIE

Anonym sagde ...

jeg synes at lædershorts er virkelig fede... har også selv købt et par(dog ikke fra mödstrøm) men fra provider, dem fik jeg på udsalg til 300 og de havde kostet 1300, så det kan være at der er håb for dine drømme endnu(:

Tilisha sagde ...

De har ett par på Gina Tricot som jag har købt - elsker de! Du kan se bild på dem på min blogg! 249,-

Linea sagde ...

jeg så læder-loook a like-shorts i Vero Moda forleden.. bare et lille tip. Prisen var overkommelig, som den jo altid er der, men den præcise pris kan jeg dog ikke huske. (:

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak for jeres tip! :)

Jeg må ud og lede.

Kia.

nailpassion sagde ...

only laver nogle der minder om :)

Tellah sagde ...

Ellers find et par lange læderbukser i en genbrug og gør ligesom Maria fra Vanillascented og lav dine egne:-)

Kia sagde ...

Tak for råd med only og genbrug. Kender I ikke det, når man har udset sig et par lækre, så er det bare DEM.. Men fandt et ok alternativ i Gina T. idag. Viser dem senere.

Kia.

Tanja sagde ...

Har fundet disse på udsalg, og vil høre dig hvad du synes omkring størrelsen? de vil jo nok give sig ca. 1/2 nr. Jeg bruger normalt en M i bukser.
Synes du at de sidder som på modellen?

Forresten er det en fantastik blog, som jeg følger dagligt :-)) Så tak for en masse inspiration :-)

Tanja