10. september 2009

Spottet - Skuldre og kæder i H&M.I onsdags gik jeg inde i byen og ventede på min kæreste. Jeg brugte selvfølgelig ventetiden på at tage et smut forbi H&M på Amagertorv. De havde virkelig mange fine ting. Jeg holdt igen og købte kun en kedelig sort cardigan, som jeg har manglet længe i mit skab - Virkelig et kedeligt køb.

Jeg faldt over denne fine kjole fra H&M trend til 199kr. Kjoler står ikke højt på min shoppeliste for tiden, så jeg sprang over.. Go get it tiger!

7 kommentarer:

Christina sagde ...

Cool! Gad vide hvordan man vasker sådan en egentlig.. :)

http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

Kia sagde ...

Vaskepose, Christina.. Vaskepose! :)

:)
Kia.

Mona sagde ...

er der skulderpuder i den? den er super fin.

Sofie J sagde ...

Hej Kia.
Når du skriver h&m ved amagertorv, er det så den på strøget overfor kirken(som jeg ikke kan huske hvad hedder) - og i hvilken afdeling af h&m?? Håber du kan hjælpe.

Kia sagde ...

Hej Mona og Sofie J,

Der er små skulderpuder i, ja. Jeg fandt den i Trendafdelingen i H&M på amagertorv, som ligger ved strøget overfor kirken, ja.

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg har lige været forbi i dag, i et sidste desperat forsøg for at få fat i kjolen, men gik forgæves endnu en gang. Kjolen er revet væk, og ifølge ekspedienten får de ikke flere hjem, kun dem der kommer retur, men hvem kan give afkald på denne smuksak:)

/Christina

Kia sagde ...

Hej Christina,

Har du tjekket i H&M i Fields?

Der har de altid de fede items når de er udsolgt andre steder.

Kia.