30. september 2009

Pakning pågår..


Det er alt alt alt for koldt at cykle afsted om morgenen, så derfor har jeg købt denne fakefurvest fra hm.com. ELSKER nemlig min læderjakke så højt, at det bliver svært for mig at lægge den på hylden her i efteråret og vinteren. Jeg regner derfor med, at bruge vesten ud over min læderjakke liiiiiiiiiiiiige indtil jeg fryser ihjel og finder mine vinterjakker frem fra gemmerne. Har en ret lækker pakke på vej fra h&m og jeg glæder mig bl.a. til at modtage denne bluse og disse leggings. Venter du på en pakke i disse dage? Fortæl - Jeg elsker onlineshopping!

8 kommentarer:

Alberthe sagde ...

jeg er vild med den vest!! Jeg venter på et armbånd, i guld og læder fra asos.com og en basis kjole og en oversize strik fra Gina Tricot(: Elsker at vente på pakker(: (:

-Alberthe
www.Fashionbylinaa.blogspot.com

Frk. Nør sagde ...

Venter på hele to pakker, der gerne sku komme i næste uge. Hvis man altså kan renge med H&M i denne omgang :p

jane sagde ...

hej kia..:)
jeg elsker også onlineshopping...og venter også noget fra H&M. I næste uge skulle jeg gerne få den farverige og populære hulstrikkede strik og uge 43 skulle jeg gerne modtage fakefur vest og shorts med nitter fra exclusive:) Det er så spændende med online shopping...det er jo ligesom at få gaver:) Kig forbi mig og min søsters blog hvis du har tid/lyst...www.jane-stine.blogspot.com. Mvh Jane

rijaH sagde ...

Ja, dog ikke fra h&m, men har bestilt nogen ringe på etsy og også en ordre fra esprit.com, en taske og et tørklæde :D med medlemsrabat og hele moletjavsen :D

newbitchontheblog sagde ...

lige modtaget en KILLER-pakke i dag ...købte lige en pels der ligner den her på ebay.. men lidt mere vamset og lidt læneger.. a la den Carrie stylter rundt i i de første sæsoner !!!

der findes ikke noget bedre !!

synes den du har fundet er suuper fin !

må lige have taget et billede af den til min blog ASAP

knus E

Anonym sagde ...

God idé med vest, tror det kommer til at se rigtig fedt ud!
Jeg har ventet i maaange dage på min nye Marc Jacobs taske, men i dag kom den endelig :-)

Ida

karenmarie sagde ...

uh jeg elsker også online shopping. venter på en pakke fra topshop.. mmn.. :) en pelsvest er også et must her til efterår.!

Kia sagde ...

mmhhm, onlineshopping er vi helt enige om! :)

Kia.