25. september 2009

Leofakefur.

Leopardprintede (fake) pelse er trendy her til vinter og jeg er ret varm på trenden. Den minder mig om en pels jeg eller en veninde havde da vi var små. Den her er ret fin, fra Bikbok og koster 399kr. Hvad synes du om trenden?

19 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Jeg har gået i de sidste par uger og virkelig overvejet om jeg skulle købe en, men jeg er bange for to ting:
1) at forstæderne ikke er parat til fake leo fur endnu!
2) at den slags jakker bliver totalt overeksponerede - lige som min fine nude blazer... Det er næsten sørgeligt.

Kamma sagde ...

Hej Trine,

Det er mig (Kamma), der har købt din fine kjole fra Monki inde på Trendsales.
Jeg sendte dig en mail i går, af hensyn til afsending af kjolen. Jeg ved ikke, om du har set den? (:

Btw.. Jeg har selv været lidt skeptisk omkring trenden. Men efter at have set mange fede bud på "pelse", overvejer jeg nu selv at købe en. Den fra Bik Bok ser ihvertfald rigtig fin ud! (:

Hilsen Kamma

camilla sagde ...

Jeg elsker den trend og er selv på udkig efter den perfekte leo pels. Dog skal min være lang så den fra Bik Bok er nok lige kort nok.

Kamma sagde ...

Ej! Undskyld. Jeg aner ikke, hvorfor jeg har skrevet den kommentar inde på DIN blog??? Haha, jeg tror lige, at jeg var hurtig nok på tasterne der :I
Jeg må have troet det var Trine(Trine's warderobe)'s blogindlæg.. (Spørg mig ikke hvorfor)

Nåå, men nu kan jeg jo så benytte lejligheden, og fortælle at jeg er rigtig glad for blazeren, jeg købte af dig inde på Trendsales, og bruger den meget!

Hilsen Kamma (:

Pandehår sagde ...

Jeg har det af holdningsmæsige årsager ikke godt med fakefur-trenden... Selvom de er fake ku jeg aldrig finde på at købe dem - synes de sender et forkert signal!

Men det er jo en ægte holdningsdebat det her :o)

Cathrine P sagde ...

Jeg synes absolut ikke om denne fakefur - den minder nemlig rigtig meget om noget barndoms-halløj, men minder samtidig også om min mormors foretrukte om vinteren(med tilhørende hat..).
Når dette er sagt, er jeg helt sikkert vild med pels (hvis det er på basis af ordenlig dyrevelfærd), og blev lidt solgt til en lækker Prada, som der blev vist i Go'morgen Danmark i går (af Uffe Buchard).. Men får aldrig råd til den, pga. den kære SU, men drømme kan man jo;)
Tror umiddelbart hellere at jeg vil holde mig til fakefur som deltager på en jakke eller lign.. Fedest at du ligger op til en debat:D

Emily Salomon sagde ...

Wow! Den er faktisk ret fin. Pæne pletter og kvaliteten ser også rar ud. Fake-fur ligner ofte at man har pelset nogen fra muppet-show, men den der er faktisk helt nydelig.
Thumbs up fra mig :)

Tjek min blog: http://emilylouisesalomon.blogspot.com/

Brigitte sagde ...

Jeg er helt vild med trenden oghar allerede to. But I want more! Som Camille ^er jeg også på udkig efter en med lidt længde.

Chrims crams sagde ...

hate it!! jeg hader hader det virkelig... fake fur har aldrig set godt ud på nogen.

måske sødt på en lille pige på 5 med en fake dalmatiner frakke (havde jeg selv i den alder - og elskede den)

men synes godt nok det er trashy og meget lidt pænt.

Asta sagde ...

Jeg elsker bare fake fur-trenden! Jeg har selv været på udkig efter den helt figtige fake fur, så tak for tippet! Denne fra Bik Bok er et rigtig godt bud!

- Asta
www.milkthedog.blogspot.com

Helene sagde ...

Jeg er rigtig fristet - men jeg synes godt nok der er langt imellem dem som både er flotte, i god kvalitet og som er rare at føle på. (:

Kia sagde ...

Jeg har selv en sort fake fur, som min kæreste kalder bjørnen. Kunne aldrig finde på at gå med ægte pels synes at ægte pels er en upassende og et eksempel på forbrug af noget, som vi egentlig ikke behøver, da der idag er andre alternativer i forhold til at holde sig varm.

Leojakken her er jeg dog varm på, må ind og prøve den..

God aften til jer alle,

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke lide denne her fra bikbok, da jeg synes den er alt for kort. Har prøvet den, og det var ingen succes. Er vild med trenden :-)

Kia sagde ...

Hej Gina,

Jeg har ikke set den IRL. Men regner da med at tjekke den ud.

Håber alt er vel i Århus! :)

Kia.

Anonym sagde ...

Forfærdelig trend. Burde være ulovlig.

Hedvig sagde ...

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om den trend. På den ene side ser det SÅ fedt ud! Synes det ser kanont ud.
Men synes bare efterhånden man hører om så mange der skal have dem eller allerede har en - jeg gider ærlig talt ikke ligne 3000 andre i københavn med en leopard jakke.
Og derudover er pels et no go.. Kan være det falsk, men det sender et signal jeg ikke kan stå inden for.

Kia sagde ...

Hehe, jeg kan godt se at det er en speciel trend. Men noget ved den trækker i mig.. :)

Kia.

Pernille sagde ...

Jeg bryder mig heller ikke om pels- ægte eller ej. Det er ikke etisk korrekt at udstille dyrs pels som beklædning for os mennesker. Meget dobbelt moralsk af mig når jeg selv går i fake lædder,,...? hmm
Anyways- Pels=no go! :b

Kia sagde ...

Hej Pernille,

Jeg går ikke ind for ægte pels, men synes ikke at der er noget i at gå i fakefur. Ved godt at man udsender et bestemt signal, men alligevel kan man godt se om folks pels er ægte eller ren polyester fra H&M.

Kia.