16. september 2009

Fredag i sort og sølv.


I fredags var jeg til seminariefest og var IGEN i humør til en simpel LBD og store smykker, som er min festuniform for tiden. Jeg føler mig godt tilpas og glad i LBD's. Det er det der er vigtigst for mig når jeg går ud - Gider ikke tænke over mit outfit når jeg står og danser. Det skal bare fungere! Har du en festuniform?

10 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Jeg har en LBD som ryger på til 80 % af alle fester, og jeg kunne ikke være mere ligeglad når folk nævner det. Jeg ved, jeg ser lækker ud :) Og selvtillid gør ethvert outfit fab.

Kia sagde ...

Hej Cecilie,

Nemlig. Følelsen er vigtigst!

Kia.

Vibeke sagde ...

Åh, jeg er også stor fan af LBD's. Sorte kjoler er jo grundstenen i min garderobe :) Hvor er det første billede fedt og så lige med din farve.

- Vibeke

Kia sagde ...

Hej Vibeke!

Mhhm, vi to kan godt lide LBDs..

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg kører altid højtaljet nederdel + fin top, hvis det skal være hurtigt, komfortabelt og lækkert! (;

Kia sagde ...

Hej Pernille,

Uhh ja.. Den kender jeg også mange der føler sig smækker og tilpas i.

Jeg forstår dig.

Kia.

Takashimaya sagde ...

Jeg havde en festuniform i gymnasiet: A-formet indianerinspireret kjole (som muligvis i virkeligheden var en bluse men jeg brugte den som kort kjole) fra en genbrugsforretning til en 5'er og høje, sorte lakplateaustøvler fra min mor som hun havde købt i London i 1971.

Jeg siger dig jeg var smart!

Kia sagde ...

Uuhhhh, det lyder også meget smart! Jeg vil helst ikke udtale mig om min festuniform i gymnasiet. Det er en trist tanke.

:)

Kia.

C sagde ...

nogle gange har jeg virkelig ikke overskud til at have noget bestemt spændende på til fest. Ikke fordi det ikke er sjovt at dresse sig op, men fordi mine veninder altid kommer over vildt tidligt, og så styler jeg alt for meget på dem, alt for lidt på mig selv, og får samtidig hældt lidt indenbords, som gør opgaven lidt mere besværlig :D
så det ender altid med sort, lidt løs tanktop, stramme, stramme jeans som enten er grå eller blå (huh, farve), og et par af mine gladiatorstilletter (ikke lige så in mere, men er det eneste vilde ved det outfit)..
og nå ja, så en blazer (til når man er udenfor)

burde virkelig eje nogle flere LBDs. De er jo mega praktiske, og du ser rigtig fin ud i dine :)

Kia sagde ...

Hej C,

LBD's ville klart være en løsning! Jeg elsker mine og jeg har MANGE!

Kia.