8. maj 2010

Blondesag til sommeren.

Photobucket

Jeg købte i sidste weekend denne blondesag fra Gina Tricot. Jeg har længe kigget efter en blondejakke i genbrugsforretninger og hos topshop, men uden held. Jeg kunne derfor ikke lade den her hænge - Den er jo perfekt til sommer! Jeg tænker denimshorts, transparent tank, bikinitop og høje sandaler. Enkelt og perfekt - jeg glæder mig virkelig til at tage den i brug. Har du andre ideer til styling, modtages disse med kyshånd! :)

12 kommentarer:

Christine sagde ...

Jeg købte en sort udgave på ASOS i efteråret og den glæder jeg mig også rigtig meget til at tage i brug når vejret bliver lidt varmere. Mht. stylingen af den så tænker jeg også denim og tanktoppe plus lange halskæder, nittesandaler og store fingerringe.

Anonym sagde ...

Hej Kia! Jeg har bestilt to af de haremsbukser du har blogget lidt om på H&M's hjemmeside og jeg ville bare spørge om hvordan de er i størrelsen? :-)

Jeg har en store lår og bredde hofter og jeg har bestilt dem i XL, men da jeg svinger mellem L og XL og egentlig mest bruger L, så er jeg lidt bange for at de bliver for store - så jeg ville lige spørge. Håber du kan hjælpe mig.

Og superfed blog. Jeg elsker den!

Kh. Sille

Lola sagde ...

Årh den er så fin den jakke. Har virkelig også overvejet den mange gange, men tror virkelig jeg ville ligne en forvokset konfirmant i den ;)

Lene sagde ...

Har en lignende og bruger den til nærmest ALT! Fav. kombo. er højtaljede yndlingsjeans og en hvid t-shirt med print, eller højtaljede, grå jersey-shorts med strømpebukser inbdtil det bliver varmere. Er også fin ud over kjoler med lidt kant.

Anonym sagde ...

Ej, den er grim. Bilig stiv og hvid.

Fønix sagde ...

Den er sød!

Mie sagde ...

Ej hvor er den flot, Kia :)

Kia sagde ...

Hej..

Ja, billedet snyder lidt og den er meget anderledes når den er på.. :)

Ang. haremsbukser, så har jeg svaret i begge indlæg hvor jeg har dem på ang. str.. :)
Jeg har en M og de kunne godt have været en S i livet, men så blev de for korte i længden. De er store i det sådan generelt.

Ps. Tak for de gode stylingråd.

Anonym sagde ...

Jeg tænker, at man om aftenen så kunne bruge den til en sort maxikjole, evt. tilsat nogle fede accesories og et par gladiatorsko? ;)
//fabstuffspotted.blogspot.com

Kia sagde ...

Yes, Camilla.. Bestemt også en mulighed..

:)

Anonym sagde ...

Hvordan er størrelsen Kia? :)
Altså hvilken størrelse har du købt den i og hvilken størrelse bruger du normalt? :)

Kia sagde ...

Hej,

Størrelsen er almindelig. Jeg tog en str. 38, da 36 så for lille ud og 40 var alt for stor.

Normalt er jeg også en 38.. :)

Kia.