29. maj 2010

FILM & ANTABUS.

Photobucket

I går aftes konstaterede vagtlægen at jeg skulle på en striks penicillinkur. På døgnapoteket fortalte de mig at penicillinen jeg skal indtage, har antabusvirkning og at jeg under ingen omstændigheder må drikke alkohol de næste 7-10 dage. NEDTUR! I dag stod den nemlig på SATC2-arrangement arrangeret af Friis og co. Selvfølgelig var der masser af cosmos og champagne og de der kender mig ved, at jeg virkelig elsker champagne. Der var der ikke sparet på noget til det hyggelige formiddagsarrangement, men jeg måtte desværre nøjes med en kop te inden og en cola under filmen. Ang. filmen - Jeg er ikke ligefrem den største SATC-pige. Bevares, har selvfølgelig set alle afsnit og et par genudsendelser + første film. Jeg kan godt lide universet og tager lidt SATC som det er og derfor blev jeg ikke skuffet i dag. Filmen hvirvlede mig ind i universet og det er egentlig det, det handler om, når jeg ser SATC. Den kan bestemt anbefales..

Efter filmen tog jeg med et par bloggere hen på Sankt Hans torv til en kop kaffe. Det var skide hyggeligt, men koldt.. :) Jeg har jo nærmest ikke noget tøj på i dag. Haha. Nu står den på sushi + japansk kartoffelsalat og Melodi Grand Prix. Jeg har kun hørt den danske sang en gang, men håber på det bedste.. GO DANMARK! Hav en dejlig lørdag aften.

17 kommentarer:

Sophie sagde ...

Jeg kan helt vildt godt li' dine sko, hvor har du købt dem? xxx Sophie.

Anonym sagde ...

Uhh, ved godt det officielt næsten er sommer, men hvorfor i alverden render man rundt i så lidt tøj, når man har ligget med feber, haft vagtlæge og er på penicilin og vejret bare ikke vil arte sig sommeragtigt? Pas på dig selv. :-)

Kia sagde ...

Hej piger,

Skoene er fra My favourites (Friis og co.) :)

Tak for din bekymring. Jeg har ligget syg med feber pga. en infektion i forbindelse med en operation. Den skal jeg nok fortælle mere om på et senere tidspunkt. Har jo også tøj på.. Det var skrevet ironisk :)Buksedragten er bare lidt kort. Hehe.

:)

Kia.

Signe sagde ...

Rigtigt lækkert outfit! God bedring :)

Simone sagde ...

Hej Kia

Tak for idag, Hyggeligt at møde dig irl!

Sidst men ikke mindst Go' bedring:)

/Simone/fashionmanifest

BRUUN by BRUUN sagde ...

Synes altså godt jeg kan se at Kia er blevet lidt tyndere? Eller er det bare mig ? Du ser skøn ud - don't get me wrong - men hvor har jeg ondt af dig med den skrappe pencillinkur !

God bedring Kia - og lækkert outfit - sejt at du deltager i det hele, trods sygdom - girlpower!

/Linda

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak skal I have..

Også hyggeligt at møde dig, Simone.

Linda - Hm, jeg ejer ikke en vægt, så det ved jeg ikke noget om.. Men jeg har været meget igennem i den sidst uges tid, så det kan da godt ske. Det er faktisk meget sjovt du skriver det, forleden fik jeg en kommentar om at det lignede at jeg var gravid.. Hm.. :)

God dag til jer alle.

Kia.

BRUUN by BRUUN sagde ...

WHAT ? Noooo ! :-D
Du er da det fineste, kan altså ikke spotte nogen mave ! Ha ha !

Elsker den stil til dig !

/Linda

Anonym sagde ...

Du har altså mega pæne ben. Go' søndag!

Kia sagde ...

Hehe, ja.. Det er så underligt.. Jeg hader onde vægtkommentarer, især fordi jeg aldrig nogensinde tænker på min vægt. Det er slet ikke på min bekymringsradar. Jeg går mere op i min hud og sådan.. :)

Tak, anonym! :)

Kia.

Anonym sagde ...

Hejsa Kia - super fed blog du har ;)
Prøv at tjekke denne blog en dag - måske Nikoline vil inspirere dig - hun har nemlig også en skøn stil... Og til gode penge!

www.justnikoline.dk

Isabella sagde ...

hej Kia :)
Virkelig fed prikket jumpsuit!
Hvor er den fra?

Kia sagde ...

Hej,

Buksedragten er fra topshop! :)

Sophie sagde ...

uh, uh! Ved du om Friis og co. stadig har fjerringen? (:

Anonym sagde ...

Elsker din buksedragt.
Hvor er den fra? (:

Emilie Delance sagde ...

Hej Kia,

tror ikke jeg fik sagt hvor skønno du så ud, trods sygdom :D Håber vi snart kan drikke nogle drinks når du er helt fresh igen.

Knus E

Kia sagde ...

Hej piger,

Tror stadig at fjerringen kan findes online.

Min buksedragt er fra topshop.

Emilie - Det kunne være så hyggeligt! Jeg er klart frisk.

:)

Kia.