15. maj 2010

Svensk bitchfight direkte.

Fårk, hvor det regner. Jeg har fået ordnet dagens ærinder og det har givet mig god tid til at sætte mig ind i en bitchfight, som er hot i Sverige lige nu. Jeg synes lige at jeg ville dele link og historie med jer på denne regnvejrsdag. God sladder kan alle lide! (Jo, du kan! :))

Sveriges største barbieblogger Kissie har den seneste tid svinet Blondinbella aka. Isabella Löwengrip, ret heftigt til på sin blog. Kissie gør bl.a. grin med Blondinbellas hudproblemer og beskylder hende for at have fået foretaget diverse skønhedsoperationer. Bevares, hun er ikke det eneste mål for Kissies tilsvininger - også Kenza og andre store svenske bloggerpiger får den store ubehagelige tur på Kissies blog. Dette fik forleden Isabella og hendes medværtinde Tyra Sjöstedt til at invitere Kissie ind i deres talkshow 'Bella og Tyra show'. Kissie var ikke meget for det, men blev efter eget udsagn betalt af sin manager (?!) for at deltage i showet. Man kan argumentere for at Kissie ikke er særlig taktisk klog, for lige inden Kissie deltog i showet, lagde hun en teenage-agtig videoblog op online, hvori hun tordnede mod sin manager og truede med at slå Bella og Tyra. På sin blog har Blondinbella efterfølgende skrevet at hun havde det skidt op til showet og at hun havde det som om at hun skulle møde sin mobber. Kissie endte altså med at besøge showet og ud af det, er der kommet 27 minutters venlig bitchfight. Det er god tv! Jeg er ikke så skrap til svensk, men har dog forstået at Kissie ikke har dårlig samvittighed over at udlevere folk på sin blog, eller over aktivt at lave produktplacement/skjult reklame og at hun er ret ligeglad med om hun er et forbillede for mange unge piger.

Efterspillet er endnu bedre for på sin blog kalder Kissie, Tyra Sjöstedt for "en gammel dame hun ikke engang kender" og Blondinbella for dobbeltmoralsk. På sin egen blog skriver Blondinbella at hun hellere vil give Kissie et kram.. Ohh, så overskudsagtigt og flabet skrevet! :) Er du frisk på svensk blogger bitchfight, så se Kissie i Bella og Tyra show lige HER! Hav en god regnvejrslørdag og selv tak for den gode sladder.. ;)

15 kommentarer:

Susie sagde ...

Sikke en dum dåse;D. Jeg er godt nok glad for, at det danske blogunivers, ikke er domineret af de der duller, som det virker som om det svenske er. Heldigvis er størstedelen af de danske bloggere, helt nede på jorden. Det kom lidt bag på mig, at en del af de store svenske bloggere, kører så meget på trutmunde, silikonebrystbilleder og party. Det virker ikke så modefunderet som de danske.

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Sarah sagde ...

Haha elsker bitchfight, men det er alligevel rimeligt nedern gjort af hende Kissie. Godt at du og andre bloggere ikke er sådan :)
Ha en god weekend.
www.boennen.wordpress.com

Fridis sagde ...

Hvor ville livet dog være kedeligt uden den slags! Man føler sig dog lidt ynkelig over at nyde det..
Tak til Kissie, for ikke at være så skide perfekt og korrekt som Bella og Tyra virker til at være.. :)

Cecilie sagde ...

Uden overhovedet at vide hvem de forskellige bloggere er (er det mon muligt?!) eller hvad de er blevet så pokkers kendte for, så virker hende Kissie altså ikke særlig intelligent, når hun kalder hende Bella for dobbeltmoralsk, og beskylder andre for plastikoperationer, når hun selv tydeligvis er fyldt med plastik. Synes bare det virker sådan lidt - nu er hun blevet kendt og tror, at folk synes hun er guds gave til folket. Jøsses mand!

/Cecilie
www.standarddansk.blogspot.com

Frk. Graa sagde ...

ahaha.. genialt!
det var dejligt med lidt opdating der (;
og god rengevejrsdag til dig også

www.frkgraa.blogspot.com

gina sagde ...

jeg må le
hold kæft en klovn

rijaH sagde ...

Sad og så det igår og krummede godt nok tæer.. men som Kissie efterfølgende har skrevet på sin blog, de inviterede Kissie og de fik Kissie. Så det overrasker mig slet ikke at det endte som det gjorde :P

Rikke B. sagde ...

Haha, hvor underligt. Sad faktisk og lurede på Kissies blog igår, og af det svenske jeg fik tydet (kiggede mest bare billeder), så nej.. Ikke specielt intelligent. :)

Og som Susie skrev, så synes jeg egentlig det er sjovt at se, hvor stor forskel der er på de danske modebloggere og de svenske. :)

rijaH sagde ...

@Cecilie Kissie lægger heller ikke skjul på hendes operation og botox i læberne :P Man kan følge det på hendes blog når hun får lavet læber og hun havde en stor svensk avis med da hun fik lavet bryster ;D

JA jeg læser ret fast med i Sverige haha og det er kun pga. alt den bitchen som der kommer fra hende.. det er så underholdende at læse med i :p

Line Maria Christensen sagde ...

Ha ha Sådan Kia - tak for super go underholdning på en trist regnvejrs dag....

Line Maria

www.modezation.blogspot.com

Anonym sagde ...

Jeg kan slet ikke koncentrere mig om hvad hun siger, når hun sidder og drejer rundt på den stol hele tiden! :D

Annette sagde ...

Jeg skal helt klart lige se den video senere. Det kan helt klart kun været godt søndagsunderholdning :)

Linee sagde ...

Nej nej nej, langt det værste er da, at hun i sin videoblog, som også vises i begyndelsen af programmet sidder med spredte ben uden trusser. De kommenterer også på det i udsendelsen, hvor hendes respons er, at det vidste hun da godt, at man kunne se, for hun er jo ikke blind... Hun er da en trist repræsentant for Sveriges bloggere, men hun er vel heller ikke en modeblogger som sådan - nok mere bare en personlighed. Men den slags personligheder er jeg da heller ikke stødt på blandt danske bloggere - måske skal vi lovprise vores Jantelov lige i dette tilfælde.. "Du skal ikke tro, du er noget.." Kissie tror tydeligvis, at hun er noget helt specielt.. haha

Rosa sagde ...

Hahah, fedt!
Drama, drama, drama, det kan vi li' ! :p

Susbby sagde ...

Altså, jeg må indrømme at jeg læser Kissies blog - for det er sku facinerende, hvad der foregår i hovedet på den pige! Jeg er dog glad for, at de danske bloggere ikke er som hende - du godeste xD Men alligevel er hun altså facinerende! Det er lidt ligesom med Amalie - jeg kan ikke snuppe den dumme gås, men jeg ser amalies verden alligevel xD Skæbnens veje er uransagelige ..