19. maj 2010

Onesize, ikke mig!


Jeg købte de her seje strømpebukser på asos for nogen tid siden. Desværre er det onesize og jeg kan nu konstatere at jeg bestemt ikke er en onesize i strømpebukser fra asos. For det første er de ret brede i det og for det andet er de virkelig korte. Jeg kunne få dem op til midten af mine lår. Ok, jeg har lidt lange ben, men shit, hvor er de korte. Så er du kortbenet, så har jeg sat dem + et par andre til salg på salgsbloggen.

8 kommentarer:

Linee sagde ...

Tak for info - så holder jeg mig som langbenet væk fra asos' strømpebukser. Det er ellers en skam, for de er da super fine. Sig til, hvis du finder noget tilsvarende et andet sted :)

Josefine Alma sagde ...

Er de fra mærket House of Holland? For så er jeg højst sandsynligt interesseret i dem :) Jeg købte for nylig et par fra Asos af dette mærke, og de passer fint. Jeg er selvfølgelig også lidt bredere og godt 10 cm kortere end dig ;)

Signe sagde ...

Kender det alt for godt! Det er så irriterende når de kun laves i onesize, jeg kan dårligt få dem over knæene :/

Sarah sagde ...

Uhh kender det alt for godt. Jeg har også lange og tynde ben, og jeg må normalt købe en large/xlarge for at kunne passe dem i længden... nedern (er 174 cm + lange ben)
men tak, så ved jeg jeg ikke skal købe dem fra asos :)
www.boennen.wordpress.com

Sidsel Babenco sagde ...

De er virkelig flotte :) Hvor høj er du da?

Det er rart at vide hvor lange ben man kan have for at købe asos' strømpebukser..

Jeg er ca. 170 cm...?

Tanja sagde ...

Hej Kia!
Tak for info... Har også kigget på et par Henry Holland strømpebukser fra Asos, men tror heller ikke lige jeg kan passe deres onesize så:(

Tilden sagde ...

Vil bare lige sige at de har nogen fuldstændig magen til på Topshops hjemmeside, som (så vidt jeg husker) ikke er onesize :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Jeg er 176-77cm høj. Hvis man er over 170cm, kan man med sikkerhed ikke passe deres strømpebukser.. Øv.

Cool, med link til alternativ, tak.

:)

Kia.