17. maj 2010

Den rigtige parka?

Jeg har længe ledt efter den perfekte parka/militærinspirerede forårsjakke. Den perfekte parka går under numsen, har en hætte og en pæn farve. Derudover skal prisen være lav. En sød læser tippede mig om denne parka fra ellos på udsalg til 199kroner. Jeg tænkte at det var værd at prøve den af. Nu glæder jeg mig til at modtage den og se om det nu også er den helt rigtige. Prisen er i al fald rigtig god! Find den HER!

12 kommentarer:

Sarah sagde ...

Hvor er den fin. Glæder mig til at se dig med den.
Ha en god mandag :)
www.boennen.wordpress.com

Anonym sagde ...

Hej, hvor er jeg glad for at du kunne bruge mit tip. :-) Faldt tilfældigt over den og syntes lige den lignede, det du efterlyste. Jeg kan godt lide ærmedetaljen. Spændende om parkaen er lige så god IRL.

Anna sagde ...

Har du link direkte til den?? Den er lækker!

Maria sagde ...

Her er et direkte link - http://www.ellos.dk/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=26499&productId=247137&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=%2fListPage%2fSearch.aspx%3fSearchText%3dparka%26ConceptStoreCategoryId%3d%26B%3d1

:) Tak for link..

Kia.

Kia sagde ...

Hej piger,

Her er et direkte link:

http://www.ellos.dk/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=26499&productId=247137&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=%2fListPage%2fSearch.aspx%3fSearchText%3dparka%26ConceptStoreCategoryId%3d%26B%3d1

Tak for info.

Kia.

Marie Joost sagde ...

Glæder mig virkelig også til at se den.

emma.slc sagde ...

Nu ved jeg godt det måske er lidt forsent at tippe om en parka, da du allerede har bestilt den fra Ellos, men jeg har selv købt en amry-grøn, lang parka i Gina Tricot fornylig. Den kostede kun 300 :) Så hvis den du har bestilt ikke går så kan du tjekke Gina Tricot's butikker efter parkaen. Den er ikke på hjemmesiden, kun i butikkerne.

Hilsen en fast læser:)

Lea sagde ...

uh, den er fed! :D

Anna sagde ...

Den er SÅÅ fed, har selv lige været inde og købe den :D

Kia sagde ...

Uhhh, jeg håber også at den lever op til forventningerne.

Tak for tip omkring Gina Tricot. Tror godt jeg ved, hvilken du taler om..
:)

Kia

Anonym sagde ...

har du modtaget den? :)

Kia sagde ...

Nej, ikke endnu. Tror det er pinsen der driller.. :)

Skal nok skrive ligeså snart den kommer..

Kia.