19. september 2010

Anbefaling - Bioderma.

Photobucket

I Paris var jeg på rov på deres apoteker. I Paris ligger der er apotek på hvert gadehjørne og de har de vildeste udvalg af skønhedsprodukter. Jeg spottede mit favoritmærke, Weleda og andre gode mærker som Aveda, Kiehl's og OPI. En ting jeg har været meget spændt på at få fingrene i og afprøve er Biodermas makeupfjerner-vand, Sensibio H2O, der er god til helt sensitiv hud. Jeg har bl.a. læst ros om den hos den søde blogger og model Katrine Kirk og skønhedsekspert Charlotte Torpegaard. Bioderma er eftersigende et foretrukken produkt hos diverse makeupartister og modeller - efter at have brugt den hver aften, i snart 10 dage kan jeg godt forstå hvorfor. Jeg bruger den til at fjerne makeuprester fra min hud, efter at have taget makeuppen af mine øjne og skyllet min ansigt i lunkent vand. Den fugter helt vildt og ja, føles ligesom vand. Efter sådan en omgang smører jeg et lag Nivea eller BalanceMe 'stellar beauty balm' i ansigtet, går i seng og får min skønhedssøvn. Bioderma forhandles ikke i DK, men kan købes på f.eks. Ebay.

12 kommentarer:

Anita sagde ...

Lyder som et fantastisk produkt - må ha!
Især nu her i overgangstiden får man bare sådan en ubehagelig følsom hud, selvom jeg i forvejen KUN bruger Origins produkter til mit ansigt.

Hav en god søndag :)

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Mona sagde ...

jeg købte den også da jeg var på ferie i frankrig i sommers og er super glad for den (:

Anonym sagde ...

Hejsa :)
Fed blog!! Jeg følger!

KH Patricia
www.patricia-kd.blogspot.com/

Louise Storegaard sagde ...

Din blog er bare vild nice! :D
Følger nu!

x lostorega.blogspot.com

Linda sagde ...

Kan man mon også fjerne øjenmake-up med den?

Kia sagde ...

Yes, øjenmakeup kan man også fjerne med den! :)

Maria sagde ...

Hey Kia,

Lyder som et et spændende produkt, og måske spørger jeg dumt, men hvad er det egentlig for noget? Altså H2O er jo bare vand, så hvad er der ellers i? Er det som en slags skin tonic, eller noget helt andet? Jeg er forvirret ;)

God mandag!

/Maria

Anonym sagde ...

Jeg er ikke helt med. Er det et renseprodukt, som også fjerner f.eks. foundation eller er det mere en skintonic?

Anonym sagde ...

Hvad er prisen :)?

Kia sagde ...

Hej piger,

Ja, det er en rensevand til øjne og ansigt. Jeg er ikke så god til fransk, så jeg kan ikke se hvad der præcist er i. Men det er ikke bare vand! :) Der står den er velegnet til hyperallergisk hud etc.

Jeg gav omkring 10euro for den, hvis jeg ikke husker galt.

:)

Kia.

Kia sagde ...

Jeg bruger det til at rense ansigtet. Det er en kombi mellem rensevand og skintonic, men det er ikke ligesom skintonic.. Det er meget "blødt" og skånsomt. Svært at forklare..

Kia.

Monkally sagde ...

Det kunne da være, at den skulle prøves :)