13. september 2010

Outfit fra lørdag med min efterårsjakke på..

Photobucket

Så fik jeg fingrene i årets efterårsjakke fra ONLY. Det var forresten den, der lå i pakken fra min kæreste.. :) Den er foret inde i og er helt utrolig varm, så jeg havde den første gang på i lørdags, hvor dette billede er fra. Tror lige der går nogen tid, før jeg tager den på igen, den er endnu alt for varm. Den er ellers super lækker i ægte læder og så er den rigtig pæn, når den er lukket.. Hvad synes I om aviatorjakkerne?

I lørdags var jeg til møde i forbindelse med et spændende projekt, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om.. Senere havde jeg noget helt andet på, var nemlig til Tuborg-fest.. Outfit og billeder derfra følger..

22 kommentarer:

isabella Thordsen sagde ...

Hvor ser du godt ud Kia!
/Isabella

Glitter Amalie sagde ...

Jakken er simpelthen så lækker Kia! Hvor er det godt med jakke som ser brandgodt ud - og samtidig kan holde en varm om vinteren :)

/Charlotte Amalie

Anonym sagde ...

Ved du om de er udsolgte allerede?:/

Nanna sagde ...

Aviatorjakkerne er SÅ fede! Men kender du ikke det, at de klæder andre, men man bare ikke selv duer til det? :)

Anita sagde ...

Du ser dejlig og efterårsagtig ud :)
Jeg bryder mig faktisk ikke meget om aviator moden, men sådan som du har stylet den der er det faktisk rigtig flot :) Thumbs up!

Tak for rådet med OPI - Jade is the new black. Den er rigtig lækker, købte den idag og den er på mine negle allerede. Flot lak.
Se billede på: www.blondebekendelser.blogspot.com

Knus Anita

Anonym sagde ...

Er slet ikke til aviator jakker. Jeg tror ikke de klæder mig ikke jeg ville ligne en trucker er mere til noget klassisk og lidt feminint og så har jeg også på fornemmelsen, at de bliver lidt forrendte i år, men derfor kan de jo sagtens være flotte til andre. Den klæder dig.

june... sagde ...

Du ser bare så fin ud, elsker blandingen af råt og feminint :) Jeg har selv overvejet, hvilke af mine støvler jeg kunne bruge til mine maxikjoler, og kan se at man sagtens kan bruge støvler :)

Jeg er helt vild med aviator-solbriller, tæller det ;) Men din jakke er også super fin, den ville bare ikke passe til resten af mit tøj :)

Jeg har forresten lige modtaget pomegranate håndcremen fra Weleda, og glæder mig til at se om den kan give mine tørre efterår- og vinterhænder noget fugt :)

Ha' en skøn dag :)
June

Anne Sofie sagde ...

De kan være meget cool, men jeg vil ikke selv have en. Jeg synes måske at din ser lidt for stor ud? Men så er der selvfølgelig også plads til en stor trøje til vinter. :)

- AS

Anonym sagde ...

Jeg har også købt jakken, og synes den er skøn. Jeg tænkte på, om du har givet den en form for behandling, inden du tog den i brug - imprænering eller lign.? Jeg glemte nemlig, at spørge i butikken da jeg købte den.

anna sagde ...

kan kraven tages af? og er den sort? på hjemmesiden (link: http://only.bestsellershop.com/NO/winter-jackets/cordel-leather-jacket-id/223001)kan man vælge mellem 'black coffee' og 'caviar', synes det var lidt forvirrende, da 'caviar' ser mest sort ud af de to farvede 'firkanter', men jakken på billedet (som er i farven black coffee) ser også sort ud. det blev lidt rodet, håber du forstår hvad jeg mener. :)

Anonym sagde ...

Jeg er stor fan af læderjakker, men foret i aviatormodeller er ikke lige mig.. Men dejlig gave at få fra kæresten :)

Marie sagde ...

Kia, du ser skøn ud. Er vild med jakken - men forstår nu godt du gemmer den til lidt koldere tider :)

Jeg så lige dine seneste twitter updates i højre side af din blog, og blev lidt forvirret: "Folk har tilsyneladende mistet enhver form for kristisk sans og er i mellemtiden blevet sindssyge. Vildt". Jeg gætter på du hentyder til Acie/Modebevægelsen.dk-sagen, men hvad mener du med din kommentar? Nu beder jeg dig ikke deltage i debatten og redegøre detaljeret for din mening herom! Men vil gerne forstå hvad du mener med din kommentar?

Og så vil jeg også lige takke for en fed blog - er så rart for os studerende, at du altid er klar med tips og tricks til, hvordan man kan være fierce på SU!

Nora sagde ...

du ser rigtig godt ud - den røde neglelak er lige prikken over i'et. :)

Gina sagde ...

Hvor ser du super ud, Kia.
Jeg er vild med aviator-jakkerne.
Har den du har på været dyr? - hvis du ved det?

xoxo
Gina
http://www.kingdomofgina.com

Kia sagde ...

Hej piger,

Uhh, sikke mange spørgsmål på en gang. Tager dem lige en ad gangen, hvis jeg har glemt dig, så råb lige op.. :)

Ang. jakken, den er fra ONLY, koster 700kr, fåes vist endnu, tror da ikke den er udsolgt, den kom i butikkerne i sidste uge.. Kraven kan tages af, ja og min hedder "caviar".. Den er meget mørk brun. De sagde til min kæreste at vi lige skulle imprægnere den, det har jeg så ikke gjort endnu, fordi jeg er en doven pige, når det kommer til sådan noget.. Hehe.

COOL at I kunne bruge mine råd om OPI neglelak og weledas granatæble håndcreme. Det er good stuff!

Ja, selvfølgelig kan man da bruge boots til maxi.. DO it! :)

Ang. min twitter. Jeg mener en masse ting, men har ikke lige nogle yderligere kommentarer på stående fod. "Sagen" er meget varm og jeg har ikke lyst til at være en aktiv del af den.

God aften,

Kia.

Ang.

Simone sagde ...

Rigtig flot og afslappende sæt. Personligt er jeg ikke stor fan af aviatorjakker, men på dig ser den ret sej ud - så måske skulle man tjekke trenden lidt bedre ud (:

Sigrid sagde ...

Jeg synes faktisk at aviator-jakkerne fungerer overraskende godt i praksis, og den der ser virkelig lækker ud. Det er et af de bedste outfits jeg har set dig i længe!! :)

/Sigrid
http://www.milkthedog.blogspot.com/

Kimmie sagde ...

Det så da ellers ud som om du havde en masse at sige, da hun kommenterede det med dine gummistøvler som gave :)

SidneyLise sagde ...

Well, vores mening om aviatorjakker er vist ret kendt, men her kommer den endnu engang for Prins Knud (og andre): Stop med at gå i rulamsjakker!

- Anne Sofie

Kia sagde ...

Hehe, tak piger. Sidney Lise.. Det er IKKE en rulamsjakke!!! Haters!!! :)

Kimmie - Ja, selvfølgelig havde jeg noget at sige på det tidspunkt, vi havde en diskussion. Men jeg har ingen kommentarer til det der foregår nu.

:)

Kia.

Liva Christina sagde ...

Den klæder dig. :) Hvor er tasken fra?

Liva

Kia sagde ...

Hej Liva,

Tak og tasken er fra Gina Tricot.