17. september 2010

Shopping à Paris.

Det var ikke meget shopping jeg nåede i Paris, men faldt dog over nogle rigtig gode steder, hvor jeg evt. kunne have shoppet, hvis jeg havde haft penge og tid.. :) Inden jeg begynder vil jeg lige anbefale jer søndagsmarkedet i Marais - Her lukker man hele kvarteret af for trafik og holder alle butikker åbne, hver søndag. Markedet i Marais er et af mine rejsetips til Paris og dem kan du læse om fra d. 20.september på Supersavers facebookside lige HER! Her vil jeg da klart opfordre jer til at klikke "synes godt om", så I kan læse mine 3 indlæg fra Paris, samt de andre bloggers rejseoplevelser.

Her får I lige min egen personlige lille shoppeguide til Paris:

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

På Rue Saint-Honoré finder man fine butikker som Christian Louboutin, MAC, Zara, Colette og Fifi Chanil. Herudover ligger der en meget velassorteret Wolford (hvor jeg købte et par cool bondagetights til ret lav pris i forhold til DK-priser) og i nærheden ligger Surface to air-butikken. Jeg kan især anbefale jer at gå ind i modebutikken Colette - Det er virkelig en oplevelse og butikken er kæmpestor. Her er noget for alle og enhver og priserne ligger fra mega dyr til mega billigt, alt efter hvad Colettes indkøbere finder cool og fedt. I deres skønhedsafdeling havde de bl.a. topshopmakeup og Kiel's-produkter. Min kæreste var meget glad for deres gadgetafdeling med mange sjove og anderledes elektronik-tingester. Fifi Chanil vil jeg også anbefale jer, det er en lille bitte butik, men den er bare så pink og romantisk. Hvis man skal købe sig et sæt kvalitetslingeri, så er det der man skal ind. Priserne er en smule pebrede efter min smag, men igen, det er jo kvalitet og kvalitet koster.

Photobucket

For enden af Rue Saint-Honoré ligger der en Laudrée, hvor vi købte fine macaroons. Der var ikke nogen vild kø, da vi kom og der var også mulighed for at sidde i deres konditori og nyde en kop kaffe og kage derfra.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

På Champs-Elysses var der også virkelig mange butikker. Her havde de selvfølgelig også en Zara. Det lidt anderledes butikker var GAP, sephora og Virgin Megastore. I GAP købte jeg mig en fin draperet nederdel til ingen penge. Selvom der er meget kedeligt tøj og især basistøj, så kan det vist godt betale sig at gå derind lige og tjekke deres stativer ud. Jeg er i al fald meget glad for min billige draperede nederdel. Jeg var i Sephora for mange år siden, da jeg var i Singapore - Her var der lidt mere ordnede forhold, for da jeg trådte ind i butikken på Champs-Elysses blev jeg overvældet af MEGA høj musik, millioner af mennesker og en ubehagelig STANK af parfume. Jeg kom hurtigt ud igen, men jeg vil anbefale jer at gå derind og tjekke dem ud, måske en dag hvor der ikke er så mange?

Photobucket

Til sidst vil jeg lige huske jer på at gå ind på de franske apoteker, som jo er det rene slaraffenland af lækre skønhedsprodukter til ingen penge. Jeg spottede mærker som OPI-neglelak, Weleda, Aveda og Kiehl's. Jeg købte selv et vidundermiddel fra Bioderma, eftersigende modellernes foretrukne rensevand. Mere om den senere..

Vi brugte, som sagt ovenover, også en dag i Maraiskvarteret, hvor der lå virkelig mange lækre butikker, både vintage og cool franske mærker. Husk at følg med på supersavers facebookside, for også at få de shoppetips med. Skal nok lige skrive, når det kommer op.

6 kommentarer:

Rikke'M sagde ...

Sephora er den bedste butik i verden! Køber altid så meget med hjem, for de fører så mange gode mærker, vi ikke engang har i DK.
- Og ej hvor er jeg bare misundelig på dig, for at have shoppet i Paris nu her. Det er jo fantastisk!
Godt indlæg :)

No.3 sagde ...

Tak for tip! Især det om Marais-markedet - det er altid dejligt at høre om dine oplevelser, dem kan man relatere til :)

Ha' en god dag, Kia.

/No.3

Simone sagde ...

Det ser ud til du har haft en dejlig tur. Glæder mig til at læse om din oplevelse på market i Marais.

Simone // http://simonehwga.blogspot.com/

Min Mode sagde ...

HAHA! Elsker din beskrivelse af Sephora :)
Yay, er glad for at høre, at du nu også er blevet bekendt med Bioderma makeup-fjerner - det er fantastisk! Jeg skrev for laaang tid siden et indlæg om selv samme, hvis det evt. kunne være af interesse:
http://www.minmode.dk/blog/bioderma/

Monkally sagde ...

Så misundeligt på sephora butikken!!

Kia sagde ...

Hey piger,

Godt at I kan lide det! :)