22. september 2010

Hey Nico, du er pæn!

PhotobucketPhotobucket

(vagabond.com)

Frede havde de her babies på, sidst jeg så hende. De er fra Vagabond og koster 999kr. Jeg har brugt meget tid på at tænke på dem. Nøjjj, hvor er de bare fine! :) Måske skal jeg finde penge til dem i næste måned? Kan ikke helt bestemme mig for grå eller sort.. Lige nu er jeg fan af de grå. Hvad siger I til dem?

11 kommentarer:

Lise sagde ...

Altså...ja jeg synes de er frygtelig grimme i virkeligheden. Man får ENORME fødder i dem - not nice. Men skal du have dem så siger jeg også grå :)

Anonym sagde ...

Kan godt forstå, at de grå frister, de er lidt nye og anderledes. Uha, den er svær. Det kommer lidt an på, om du vil have dine støvler til at skille sig lidt ud fra resten af dit outfit eller du er mere til sort i sort i det lange løb. Hvordan står skoene til dit vinterovertøj?

Anonym sagde ...

Jeg tænker at man mere ser detaljerne på de grå. Tror de sorte hurtigt kunne ligne en almindelig kilehæl og det er næsten synd til 999,- kr.

Hilsen Julie

Lisbeth // itsfashionbaby.dk sagde ...

Jeg synes også, de var så fine på Frede, at jeg har tænkt rigtig meget på dem - og hvis du slår til, så skal du klart have de grå :D

Sarah sagde ...

nøøøøj hvor er de fine :D kan virkelig godt li at der lige er en lille adskillelse fra hælen...tror næsten selv jeg bliver nødt til at købe dem i grå ^^

T. sagde ...

De er så flotte begge to.
For mig at se, ser de grå bare mere beige ud end grå??
Jeg kan bedst lide de beige/grå, men det kommer jo også an på hvilke tøj og farver, man går i, og hvad man gerne vil have, at det passer til.

Maria sagde ...

Jeg så dem også på Fredes fusser og blev frygtelig hooked, men tror ikke de kan købes heroppe i Island.
Grå er også min favorit.

Anonym sagde ...

Uden tvivl de grå, så man rigtig kan se hælen.

Cæcilie sagde ...

Hej Kia :-)

Jeg er hel vild med skoene, men jeg synes at du helt klart skal tage dem i grå ! Det er lidt mere anderledes end bare det sædvanlige sorte..

- Btw, så elsker jeg din blog :p

Sara sagde ...

Så på dem i dag inde i byen, og jeg er helt klart fortaler for de grå!:)

Anonym sagde ...

Mange tak!
xx Nikoline ;)