16. august 2010

Efter regn kommer sol..

PhotobucketPhotobucket

Arrrh, det har taget en hel weekend at komme ovenpå ømhed i kroppen og tømmermænd efter modeugen. I går var det jo nærmest stormflod i København og omegn, så det var ikke dårligt at tage en sofadag hjemme. Efter mange timers sofa måtte der dog ske lidt - så jeg tog mit grimmeste regntøj på og mine elskede hunters plus kæreste og gik ud og oplevede regnen i København. Så hyggeligt at opleve sin by på den måde og det kan anbefales, hvis man har godt regntøj der holder tæt. Det var altså ret cool at gå rundt i mørke København, mens regnen silede ned.. I går, hvor dette outfit er fra - Tog vi til Roskilde og spiste store is på havnen og gik en lang tur i folkets park. Det var vildt varmt og solen skinnede fra en skyfri himmel. Kan ikke fatte at vejret er så forskelligt fra dag til dag - Stormflod den ene dag og sensommersol den anden.

Min cardigan er ny og fra Gina Tricot. Den kostede 199kr og er en del af den nye efterårskollektion, som jeg har skrevet om HER og HER. Ringen er også ny og var i en fin goodiebag, som jeg fik til Just Female/Szhirley-event forleden. Jeg synes at den er ret fin og tror at den bliver en af mine smykkefavoritter.

I dag står den på arbejde hele dagen lang - Ved ikke om jeg er Urban i dag, er der nogle af jer der har set Urban i dag?

10 kommentarer:

Eva sagde ...

Er helt vild med den ring!!

Tjek min blog:
www.museoffashion.blogspot.com

MariaDue sagde ...

Du er i urban i dag :)
Tjek avisen online på Urban.dk ;)

Anonym sagde ...

Hehe, du er sød Kia!
- Tror du mener Folkeparken.
Hilsen hende fra Roskilde ;)

Sofie sagde ...

Jeg er også vild med ringen, kan den købes et sted?

Forresten ville jeg hvis jeg var dig, vende ringen den anden vej...

Kia sagde ...

Haha, folkeparken.. Jeg ved ikke hvorfor jeg tror at det hedder folkets park?! :)

Ringen kan fåes hos Just Female og jeg vender den sådan fordi min kæreste synes at det er mærkelig at vende kranier mod en selv..
:S

Kia.

Gunilla sagde ...

Fed cardigan!
/Gunilla

Naja K. Wawrzonek sagde ...

juhu du var i Urban i dag ja. :)
tog kun avisen da jeg skulle med toget, fordi du havde sagt at du muligvis var med deri. Ret god reklame for Urban. :)
og sikke et godt billede af dig og Katrine. I så skide godt ud.

- Naja

Frk. Graa sagde ...

Hvis du syntes at vejret er underligt i Danmark skulle du tage en smuttur til Colorado!
Jeg flyttede herover for 3 uger siden, som udvekslingsstudent, og alle de dage jeg har været her har det skiftet med sygt (kæmpe, værre end DK) store og uhyggelige tordenvejrs omgange og solskin med 35 grader hver time..

Kh. Charlotte Lindhardt sagde ...

Super flot leopard cardigan, er bestilt med det samme.
Tak for inspiration ! :o)

Nina sagde ...

Har selv ringen og synes den er dejlig, men den mistede hurtig farve - altså blev kobberfarvet. ret irriterende når den nu er så flot, og jeg måtte ikke bytte den selvom jeg havde bon. Hmm dumme Message, eller skal man ikke forvente at de vil bytte når sådan noget sker?