10. august 2010

Workworkwork.

Photobucket

Jeg fik den her fine prikkede skjortekjole af Nina i fødselsdagsgave. Den er ret sej og tranparent og så har den en fin detalje - Den er nemlig kort foran og ret lang bagpå. Det kunne dagens fotograf (min far.. :)) ikke lige fange ordentligt. Han cuttede enten mine fødder eller noget af mit hår af og gik generelt ikke så meget op i det.. For dårligt! :) Aej, skal ikke brokke mig, det var nemlig rigtig sødt af ham, at han gad knipse et par billeder af mig, da han alligevel gik rundt i haven.

Mange af jer har spurgt til mine net og om jeg er gået helt bort fra tasker. Det er jeg ikke, men synes bare at store tasker er så varme og tunge på mine skuldre om sommeren, så derfor foretrækker jeg tynde net. Men nu er det vist ikke højsommer mere, så flere af mine tasker skal nok komme i brug igen.. :)

I dag tager jeg lige endnu en SYG kl 7-17 vagt på jobbet. Men så kan jeg også se frem til CFW! Yeeeheeewww.. Hav en dejlig tirsdag..

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg syntes at du er blevet grov i din omtale omkring børnene det sted du arbejde. Man omtaler ikke børn og personer med ADHD som "ADHD-børn". Det er en person med et handicap/lidelse og det bør omtales med respekt! Du er efterhånden god til at slette negative kommentarer og kritik, og samtidig komme med undskyldninger for alt!
Så jeg er spændt på om der sker det samme med dette?!

Rikke'M sagde ...

7-17?! Hold da op, det var alligevel noget.
Er helt vild med skjorten til dig faktisk, prikkerne klær dig ;)

Kia sagde ...

Kan godt se at det kan misforstås af folk der ikke selv er i branchen, så det er rettet til. Ved ikke helt hvad du ellers snakker om, jeg sletter nærmest kun direkte svinere og det er denne besked ikke, så hvorfor skulle jeg slette dig? Ved ikke hvad du snakker om mht. til kritik og undskyldninger.. Det ved du vel i princippet ikke noget om?

Nå, ville ikke diskutere. Tak for din påmindelse.

Kia.

Kia sagde ...

Rikke M - Mange tak! :)

MoreIsLess sagde ...

rigtig fin skjorte :)
Jeg arbejder selv med "ADHD-børn" og sys bestemt ikke udtrykket er nedladende.
Hilsen Anne Sofie

Kia sagde ...

Hej Anne Sofie,

Årrrh tak - Din kommentar betyder mere end du tror. Har haft dårlig samvittighed i en halv time nu.

:)

Michelle sagde ...

Søde Kia, jeg kan heller ikke se noget diskriminerende i at sige ADHD-børn.
Slet ikke fordi vi alle hvert fald godt ved at du ikke mener det nedladende, men udover det så synes jeg heller ikke det er et nedladende ord.

Til gengæld synes jeg det er spøjst at personen vælger at stå som 'anonym' med sådan en "statement-kommentar", men alligevel dog ikke tør stå frem om hvem han/hun er.

Det kan ske for alle at vi misforstå hinanden her over skrift på nettet, men derfor synes jeg stadig sådan en besked fra hende/ham, var upassende.

Kram til dig Kia, du har ingen grund til dårlig samvittighed - og den der besked var grov.

Anonym sagde ...

Hej Kia. Nu er det sådan at jeg både er uddannet pædagog, læser psykologi og er ansat i en døgninstitution som støtte for en dreng med ADHD og autisme... Så lidt kender jeg da til det. :) Jeg kan godt lide de personlige aspekter i din blog, men husk at hvis forældrene, til de børn og unge du er sammen med på job, ser eller læser din blog, kan de måske blive støt eller kede af at måske netop "deres" barn bliver "hængt ud". Jeg syntes at du er en meget sympatisk pige, så jeg er sikker på at intet er ment hårdt:) Mvh M.

Kia sagde ...

Jeg tror også det har meget med temperament at gøre.. Derudover er der en meget fri og uhøjtidelig tilgang til omtalen af børnenes problemer på mit arbejde. Men det er jo meget forskelligt. Har stor respekt for børnene, forældrene og mine kollegaer og af samme grund nævner jeg ikke hvad mit job konter går ud på, hvor det er etc.

:)

Kia.

Kia sagde ...

Der skulle så have stået: hvad mit job konkret går ud på..


Dumme Iphone!! :)

evangeline sagde ...

Fed taske!! Hvor er den fra?

Kia sagde ...

Tasken er fra ASOS! :)

Lisbeth // itsfashionbaby.dk sagde ...

Hvor ser du skøn ud Kia -jeg er helt vild med den skjorte!

Katia sagde ...

Nogle gange kan det virke som om at nogle af de anonyme personer der kommenterer bloggen er skuffede/irriterede over den måde Kia skriver på. Det kan jeg ikke forstå. Kia er Kia og det fede er netop at hun er sig selv hele vejen igennem og ikke lader sig diktere af andre.
Kia er en klog pige og jeg er sikker på at Kia tænker over og tager ansvar for hvad hun skriver på hendes blog, derfor mener jeg ikke at der er nogen grund til at udefra kommende laver censur på bloggen (hvis man ikke kan li lugten i bageriet, kan man jo altid trykke på det røde kryds :) ). Hvis nogle alligevel føler sig trådt over tæerne, må de jo henvende sig personligt til Kia, og så er jeg sikker på hun nok skal stå til ansvar :)

Det bare min mening.... Good day y'all! :)

Kia sagde ...

Tak Lisbeth! :)

Katia - Hell yeah!!!! :)